X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bry

Reni, co się tak rozpisałaś? :-D

BISCA, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobrybardzo.

Wczoraj załatwiłem sobie skierowanie na badania z NFZ. Jutro jadę zrobić. Zawsze to parę groszy w kieszeni zostanie.

Dzisiaj przegląd zębów. Nie jest źle. Z tego co się dowiedziałam to przysługują też na NFZ jakieś wizyty i zabiegi. Wiecie coś ma ten temat?

Pozdrawiam wszystkie babki.

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Reni, co się tak rozpisałaś? :-D

A co sie czlowiek naprosi : "nie pisac dlugich postow"
    pfffff

Simba, krycha.stara, macduska, Reni, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, z NFZ, nie pomoge

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ja tez nie pomoge. Zeby leczyłam i lecze omijajac gabinety na NFZ ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:36

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia ja tez nie pomoge. Zeby leczyłam i lecze omijajac gabinety na NFZ ;-)

Dotychczas też tak robiłam ale jak faceta ma i usługi prywatne i NFZ to może nie robi jakiejś strasznej fuszerki? Straciła by klientów.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)..,,

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Pl tez chodzilam prywatnie leczyc zeby .a dla odmiany w DE chodze na kase chorych i jestem zadowolona :-)

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.
    Abby pezykro mi. Jest to bol i zal9be trzeba przetrwac. Wierze ze dasz rade bo fsktycznie eiele z nas to przeszlo.

Mojemu dziecku ida trojki- oj troche marudzi i kupy rzadkie ma. Poza tym z dnia na dzien mnie zaskakuje swoja spostrzegawczosvia i bystroscia tylko mowic za bardzo nie chce. Mama bsm pam nie dzia yyy.

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzieńdobrybardzo.

Wczoraj załatwiłem sobie skierowanie na badania z NFZ. Jutro jadę zrobić. Zawsze to parę groszy w kieszeni zostanie.

Dzisiaj przegląd zębów. Nie jest źle. Z tego co się dowiedziałam to przysługują też na NFZ jakieś wizyty i zabiegi. Wiecie coś ma ten temat?

Pozdrawiam wszystkie babki.

ja na nfz robię przeglądy, zdjęcie kamienia i plomby, ale tylko jak dotyczy to zębów dalszych w sensie 5-8, bo dają te szare plomby
    a jak masz np 1 i chcesz białą to już musisz dopłacić

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dotychczas też tak robiłam ale jak faceta ma i usługi prywatne i NFZ to może nie robi jakiejś strasznej fuszerki? Straciła by klientów.
    na nfz ma gorszy materiał

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na nfz ma gorszy materiał

To jasne, że się dopłaca za wypełnienie. Ale sama robocizna już leci za free.

Ja myślałam raczej o odkamienianiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:27

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

no to odkamienianie spoko

a ii wydaje mi się, że jak bierzesz plombę prywatnie to robocizny na nfz nie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:35

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam sie pochwalic, ze wzielam na jutro urlop, à w poniedzialek u nas wolne. Czeka mnie 4 - dniowy weekend :)
    Jedziemy do tescowej na lenistwo ;)

Dziobak, anna maria, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Leczyłam zęby w ciąży ,dostałam lepsze plomby bo amalgamat podobno szkodliwy i kanałowo też za darmoszkę dalsze zęby.Chodziłam do mojej przychodni tam mają na fundusz i prywatnie.
    w poniedziałek kończy mi się urlop i znowu do kieratu.
    Mąż złamał paluszek u stopy dostał 4 tygodnie zwolnienia i nic robić nie chce a gonię go do malowania łazienki i balkonu.Mówi że go boli i zawsze jest jakaś wymówka i plany urlopowe spełzły na niczym .

anna maria lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stalo sie. Adas byl dzis pierwszy dzien w przedszkolu. Jeszcze z nami, ale my tylko w roli obserwatorow i dodawaczy otuchy. Otucha nie byla potrzebna, bo dziecie radzilo sobie wysmienicie. Nieznajomosc jezyka byla niewielka przeszkoda, bo panie radzily sobie swietnie warczac, buczac, robiac iiioioio i uzywajac gestow. Przedszkole jest super, bylam zachwycona patrzac, w jaki sposob panie bawia sie z dziecmi. Bez obrazy, ale nie widzialam w Pl pani w przedszkolu lezacej na podlodze i bawiacej sie autami w garazu z perspektywy malucha.
    Jutro kolejny dzien w przedszkolu z nami, bedzie pierwsze podejscie do spania.

anna maria, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziobak ,ze Adasiowi sie podobalo :-)ciekawa jestem jak bedzie ze spaniem ,a on w domu spi w dzien? Nas dopiero za rok to czeka .ale juz bez spania :-)

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gosia dawno Cie nie widzialam ,jak tam Maryska ? i starsze dzieci ?
    gosia7122 wrote:
    Leczyłam zęby w ciąży ,dostałam lepsze plomby bo amalgamat podobno szkodliwy i kanałowo też za darmoszkę dalsze zęby.Chodziłam do mojej przychodni tam mają na fundusz i prywatnie.
    w poniedziałek kończy mi się urlop i znowu do kieratu.
    Mąż złamał paluszek u stopy dostał 4 tygodnie zwolnienia i nic robić nie chce a gonię go do malowania łazienki i balkonu.Mówi że go boli i zawsze jest jakaś wymówka i plany urlopowe spełzły na niczym .

gosia7122 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash a wy juz w Belgii?
    slash wrote:
    Witam sie.
    Abby pezykro mi. Jest to bol i zal9be trzeba przetrwac. Wierze ze dasz rade bo fsktycznie eiele z nas to przeszlo.

Mojemu dziecku ida trojki- oj troche marudzi i kupy rzadkie ma. Poza tym z dnia na dzien mnie zaskakuje swoja spostrzegawczosvia i bystroscia tylko mowic za bardzo nie chce. Mama bsm pam nie dzia yyy.

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 13656 13657 13658 13659 13660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ