Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bry

Reni, co się tak rozpisałaś? :-D

BISCA, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdobrybardzo.

Wczoraj załatwiłem sobie skierowanie na badania z NFZ. Jutro jadę zrobić. Zawsze to parę groszy w kieszeni zostanie.

Dzisiaj przegląd zębów. Nie jest źle. Z tego co się dowiedziałam to przysługują też na NFZ jakieś wizyty i zabiegi. Wiecie coś ma ten temat?

Pozdrawiam wszystkie babki.

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Reni, co się tak rozpisałaś? :-D

A co sie czlowiek naprosi : "nie pisac dlugich postow"
    pfffff

Simba, krycha.stara, macduska, Reni, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, z NFZ, nie pomoge

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ja tez nie pomoge. Zeby leczyłam i lecze omijajac gabinety na NFZ ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:36

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia ja tez nie pomoge. Zeby leczyłam i lecze omijajac gabinety na NFZ ;-)

Dotychczas też tak robiłam ale jak faceta ma i usługi prywatne i NFZ to może nie robi jakiejś strasznej fuszerki? Straciła by klientów.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)..,,

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Pl tez chodzilam prywatnie leczyc zeby .a dla odmiany w DE chodze na kase chorych i jestem zadowolona :-)

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.
    Abby pezykro mi. Jest to bol i zal9be trzeba przetrwac. Wierze ze dasz rade bo fsktycznie eiele z nas to przeszlo.

Mojemu dziecku ida trojki- oj troche marudzi i kupy rzadkie ma. Poza tym z dnia na dzien mnie zaskakuje swoja spostrzegawczosvia i bystroscia tylko mowic za bardzo nie chce. Mama bsm pam nie dzia yyy.

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dzieńdobrybardzo.

Wczoraj załatwiłem sobie skierowanie na badania z NFZ. Jutro jadę zrobić. Zawsze to parę groszy w kieszeni zostanie.

Dzisiaj przegląd zębów. Nie jest źle. Z tego co się dowiedziałam to przysługują też na NFZ jakieś wizyty i zabiegi. Wiecie coś ma ten temat?

Pozdrawiam wszystkie babki.

ja na nfz robię przeglądy, zdjęcie kamienia i plomby, ale tylko jak dotyczy to zębów dalszych w sensie 5-8, bo dają te szare plomby
    a jak masz np 1 i chcesz białą to już musisz dopłacić

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dotychczas też tak robiłam ale jak faceta ma i usługi prywatne i NFZ to może nie robi jakiejś strasznej fuszerki? Straciła by klientów.
    na nfz ma gorszy materiał

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na nfz ma gorszy materiał

To jasne, że się dopłaca za wypełnienie. Ale sama robocizna już leci za free.

Ja myślałam raczej o odkamienianiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:27

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

no to odkamienianie spoko

a ii wydaje mi się, że jak bierzesz plombę prywatnie to robocizny na nfz nie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 14:35

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam sie pochwalic, ze wzielam na jutro urlop, à w poniedzialek u nas wolne. Czeka mnie 4 - dniowy weekend :)
    Jedziemy do tescowej na lenistwo ;)

Dziobak, anna maria, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Leczyłam zęby w ciąży ,dostałam lepsze plomby bo amalgamat podobno szkodliwy i kanałowo też za darmoszkę dalsze zęby.Chodziłam do mojej przychodni tam mają na fundusz i prywatnie.
    w poniedziałek kończy mi się urlop i znowu do kieratu.
    Mąż złamał paluszek u stopy dostał 4 tygodnie zwolnienia i nic robić nie chce a gonię go do malowania łazienki i balkonu.Mówi że go boli i zawsze jest jakaś wymówka i plany urlopowe spełzły na niczym .

anna maria lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stalo sie. Adas byl dzis pierwszy dzien w przedszkolu. Jeszcze z nami, ale my tylko w roli obserwatorow i dodawaczy otuchy. Otucha nie byla potrzebna, bo dziecie radzilo sobie wysmienicie. Nieznajomosc jezyka byla niewielka przeszkoda, bo panie radzily sobie swietnie warczac, buczac, robiac iiioioio i uzywajac gestow. Przedszkole jest super, bylam zachwycona patrzac, w jaki sposob panie bawia sie z dziecmi. Bez obrazy, ale nie widzialam w Pl pani w przedszkolu lezacej na podlodze i bawiacej sie autami w garazu z perspektywy malucha.
    Jutro kolejny dzien w przedszkolu z nami, bedzie pierwsze podejscie do spania.

anna maria, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziobak ,ze Adasiowi sie podobalo :-)ciekawa jestem jak bedzie ze spaniem ,a on w domu spi w dzien? Nas dopiero za rok to czeka .ale juz bez spania :-)

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gosia dawno Cie nie widzialam ,jak tam Maryska ? i starsze dzieci ?
    gosia7122 wrote:
    Leczyłam zęby w ciąży ,dostałam lepsze plomby bo amalgamat podobno szkodliwy i kanałowo też za darmoszkę dalsze zęby.Chodziłam do mojej przychodni tam mają na fundusz i prywatnie.
    w poniedziałek kończy mi się urlop i znowu do kieratu.
    Mąż złamał paluszek u stopy dostał 4 tygodnie zwolnienia i nic robić nie chce a gonię go do malowania łazienki i balkonu.Mówi że go boli i zawsze jest jakaś wymówka i plany urlopowe spełzły na niczym .

gosia7122 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash a wy juz w Belgii?
    slash wrote:
    Witam sie.
    Abby pezykro mi. Jest to bol i zal9be trzeba przetrwac. Wierze ze dasz rade bo fsktycznie eiele z nas to przeszlo.

Mojemu dziecku ida trojki- oj troche marudzi i kupy rzadkie ma. Poza tym z dnia na dzien mnie zaskakuje swoja spostrzegawczosvia i bystroscia tylko mowic za bardzo nie chce. Mama bsm pam nie dzia yyy.

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 13656 13657 13658 13659 13660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ