35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie po-weekendowo.
Dziobak, super, ze Adas tak lagodnie sie usamodzielnia.
Moja siostra jest na tym samym etapie, z tym, ze jej maluszek ma dopiero 13 miesiecy. Dostali sie do Montessori i od poniedzialku chodzi z nim a od nastepnego tygodnia sam. Mysle, ze to bedzie ogromny szok (zwlaszcza dla mojej siostry ) bo od kiedy maly sie urodzil, byli ze soba 24H/DOBA
À le ta metoda wyglada bardzo ciekawie.
anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Urlopy za szybko sie koncza, wakacje tez. Wlasnie jestem na etapie szykania plecaka do szkoly dla Mlodego.
Ciezarowki kochane, co tam u Was?
A pozostale kiedy testuja?
Milego dniaanna maria, BISCA, Sabina, macduska, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
W końcu wychodzę do domu! O radości! Położne już nie miały się gdzie wkuwac a ja miałam tak dość, ze wczoraj miałam mega doła. Ale idę w końcu. Dziecko się ucieszy
Ja z radości łazienkę wycaluje
UffffBISCA, malgos741, moremi, Jastra, beates, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dumni z dziecka jestesmy, bo jest zuch i mimo,ze nie kuma co mowia, to zachowuje sie super.
no własnie jak to jest
skoro mieszkacie u Norków, to nie uczycie małego języka pl i nn?
Jak to jest jak idzie dziecko do szkoły do pierwszej klasy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Rzygam.
A teraz wyobraz sobie, ze w tym stanie musisz isc do pracy, ladnie wygladac i udawac, ze swietnie sie czujesz i jestes wypoczeta (bo przecez wrocilas niedawno z urlopu !)
Sabina, moremi, beates, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A teraz wyobraz sobie, ze w tym stanie musisz isc do pracy, ladnie wygladac i udawac, ze swietnie sie czujesz i jestes wypoczeta (bo przecez wrocilas niedawno z urlopu !)
Wiem o czy mówisz. Przeżywałam to już.
Teraz jest o tyle lepiej ze mam urlop i nauczony poprzednim doświadczeniem nie zamierzam wracać do pracy. Zgodnie z sugestią gina.BISCA, Sabina, malgos741, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dzień dobry!
W końcu wychodzę do domu! O radości! Położne już nie miały się gdzie wkłuwac a ja miałam tak dość, ze wczoraj miałam mega doła. Ale idę w końcu. Dziecko się ucieszy
Ja z radości łazienkę wycaluje
Uffff
Cieszę się razem z Tobą.
BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wiem o czy mówisz. Przeżywałam to już.
Teraz jest o tyle lepiej ze mam urlop i nauczony poprzednim doświadczeniem nie zamierzam wracać do pracy. Zgodnie z sugestią gina.
I nawet nie waz mi sie wahac !
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny