35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja to mam tak: Odloze w takie miejsce, zeby nie zapomniec.
Schowalam tak kilka rzeczy. Do tej pory szukam aktu urodzenia Adasia i chlopa... Trzeba bylo duplikaty wyrabiac.
Ja w lipcu po powrocie z Gdańska tak schowalam metrową rurę do relingu z Ikea, że się znalazła parę dni temu. I cały czas była w kuchni i na widoku....
A dokumenty z leczenia Młodego po dwóch latach odnalazlam w bocznej kieszeni starej walizki. Co to już była dawno nieużywana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 13:34
moremi, Dziobak, Ruda Paskuda, BISCA, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A mi przyjelo... I teraz widze, ze sobie z mojej wplaconej kasy pobieraja na poczet kolejnych faktur.... Zaraz mniej strzeli...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Bry
anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:czy mod może chociaż jakiś tekst w miejsce tego wulgaryzmu wstawiać? chociaż"pipipi", żeby było wiadomo w którym miejscu? u Ani też tak wycięte i niewiadomo z ktorego miejsca, a czasami to zmienia sens wypowiedzi. Juz wolę te "kura" czy jakoś tak.
Brymoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobrze gadasz morkamoremi wrote:czy mod może chociaż jakiś tekst w miejsce tego wulgaryzmu wstawiać? chociaż"pipipi", żeby było wiadomo w którym miejscu? u Ani też tak wycięte i niewiadomo z ktorego miejsca, a czasami to zmienia sens wypowiedzi. Juz wolę te "kura" czy jakoś tak.
Bry -
A może mod najlepiej to by nasze ... zostawił w spokoju . I jaka kawę wypil w spokojnosci
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:06 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2016, 22:13
anna maria lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie byla tylko jedna kura jako partykula wzmacniajaca sensu przekazu jej brak nie zmienil
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bo nie ma jak siarczysta . Ma te moc ,ma te moc
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2016, 22:13
-
nick nieaktualnyNawet Miodek traktuje już kurę jako całkiem użyteczne słowo
Umieram z głodu... ale zostałam dzisiaj zaproszona na kolację przez lubego . Z ciekawości, czy któraś was jadła kiedyś czerninę? Idziemy do restauracji gdzie podają i ciekawa jej wielce jestem, ale zastanawiam się czy nie oddam tego co zjadłam -
Ruda Paskuda wrote:Nawet Miodek traktuje już kurę jako całkiem użyteczne słowo
Umieram z głodu... ale zostałam dzisiaj zaproszona na kolację przez lubego . Z ciekawości, czy któraś was jadła kiedyś czerninę? Idziemy do restauracji gdzie podają i ciekawa jej wielce jestem, ale zastanawiam się czy nie oddam tego co zjadłam-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ruda Paskuda wrote:Nawet Miodek traktuje już kurę jako całkiem użyteczne słowo
Umieram z głodu... ale zostałam dzisiaj zaproszona na kolację przez lubego . Z ciekawości, czy któraś was jadła kiedyś czerninę? Idziemy do restauracji gdzie podają i ciekawa jej wielce jestem, ale zastanawiam się czy nie oddam tego co zjadłam -
nick nieaktualny
-
Wlasnie wrocilam z zebrania w przedszkolu. Jestem zachwycona. Dostalismy miesieczny plan zajec, tzn. co maluchy robia kazdego dnia. Jutro ida zrywac jablka w ogrodzie jednej z nauczycielek, a nastepnego dnia pieka z nich jablecznik. Chodza do biblioteki co 2 tydzien i raz w tygodniu jest eksperyment fizyczny( przedszkole jest o profilu matemetyczno - fizyczno - technicznym)
No i najważniejsze, ze dziecko jest rownie zachwycone jak ja. Na haslo: idziemy do przedszkola zrywa sie i leci ubierac buty. Oby tak dalejmoremi, beates, Magdala, Ruda Paskuda, Sabina lubią tę wiadomość
-
A tak z serii dziwnych zdarzeń :
Ja kiedyś chciałam przelać męzowi 1000 e na konto. Zamiast tego jednak wpłaciłam te pieniądze na konto księgowej .
Do dziś nie wiem jak to się stało. No ale księgowa się ucieszyłaDziobak, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam czernine i do tego makaron wlasnej roboty ,ale taka dobra robila moja sp.babciaRuda Paskuda wrote:Nawet Miodek traktuje już kurę jako całkiem użyteczne słowo
nick nieaktualnyDobry...
Wrażenia z wczorajszej czerniny... nie będzie to pewnie moja ulubiona zupa, ale ogólnie zjadliwa jak najbardziej. Była zrobiona na słodko, meeega pachnąca goździkami i całkiem dobra, chociaż pływające kawałki podrobów mnie nie przekonały do siebie
-
Ciao Belle!
Smak czarniny nie ma nic a nic wspólnego ze smakiem kaszany!!! : ) Hehehe, łoo matko, się uśmiałam
W moich stronach "czarna polewka" jest bardzo znana i uwielbiana ale Luby, pochodzący z kujawsko - pomorskiego, nawet nie słyszał o jej istnieniu. Poluuubił! Fakt, kaczą krew się dolewa do soup ale przecież się to zagototowywuuje razem! : ) Czarninę jada się raz na jakiś czas bo ma bardzo charakterystyczny smak.
A tak poza tym to 24 d.c. i lipa na całego, tempka spadła z 37 do 36,8 i bebzol pobolewa : ( Małpiszon już się pewnie czai na mnie grrr ;/ -
BlackCatNorL wrote:Ciao Belle!
Smak czarniny nie ma nic a nic wspólnego ze smakiem kaszany!!! : ) Hehehe, łoo matko, się uśmiałam
W moich stronach "czarna polewka" jest bardzo znana i uwielbiana ale Luby, pochodzący z kujawsko - pomorskiego, nawet nie słyszał o jej istnieniu. Poluuubił! Fakt, kaczą krew się dolewa do soup ale przecież się to zagototowywuuje razem! : ) Czarninę jada się raz na jakiś czas bo ma bardzo charakterystyczny smak.
A tak poza tym to 24 d.c. i lipa na całego, tempka spadła z 37 do 36,8 i bebzol pobolewa : ( Małpiszon już się pewnie czai na mnie grrr ;/moremi lubi tę wiadomość