Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee to u mnie banki lepsze som. Jak chcialam raz zaplacic jakies grube tysiace tysiecy (tez zjadlam przecinek), to mi w ogole nie przyjelo wplaty. A ile im prostytutek poslalam to tylko ja wiem. :-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi przyjelo... I teraz widze, ze sobie z mojej wplaconej kasy pobieraja na poczet kolejnych faktur.... Zaraz mniej strzeli...

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2016, 08:50

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

To na ile lat naprzod zaplacilas?

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra na wieczor :-)gra Legia z borusia Dortmund i co Legionisci przegrywaja :-) ha ha dobrze im tak

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tak zrobil wpalcajac do administracji ( Polska ) zamiast 100 e .1000 e .ale adiinistracja zapytala czy chcemy zwrotu czy Maja pobierac nA POCZET czynszu :-)
    Dziobak wrote:
    Tera uwaga! Co potrafi blondi w internecie.
    Dostalam dzis pozdrowienia od operatora komorkowego mego, ze nie oplacilam ostatniego rachunku. Troche mnie to zbilo z tropu, bo pamietam, ze placilam. No nic, loguje sie do banku, zreszta i tak musze oplacic rachunki ( zawsze to robie 14 kazdego miesiaca ). Pacze. Mialam zaplacic 249, 37 w wiadomej walucie. Nie zaplacilam ww sumy. Zaplacilam 24937... I kapnelam sie miesiac pozniej... Kasy nie oddali, nie skontaktowali sie nawet, ze jest jakis blad, tylko maszyna odczytala, ze wlasciwa kwota nie wypynela...
    Jutro zaczynam dzwonic i walczyc o wlasna kase...

Ktora lepsza? ;)

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To na ile lat naprzod zaplacilas?
    A na dwa lata lekko liczac...

anna maria lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moj maz tak zrobil wpalcajac do administracji ( Polska ) zamiast 100 e .1000 e .ale adiinistracja zapytala czy chcemy zwrotu czy Maja pobierac nA POCZET czynszu :-)
    Mnie nic nie zapytali. Jeszcze z tej kasy sciagneli kare za nie zaplacenie rachunku w terminie. A ze w terminie dostali 100 razy wiecej kasy, to juz mieli w dupie...

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zrob im jazde ,to sa w oncu twoje pieniadze
    Dziobak wrote:
    Mnie nic nie zapytali. Jeszcze z tej kasy sciagneli kare za nie zaplacenie rachunku w terminie. A ze w terminie dostali 100 razy wiecej kasy, to juz mieli w dupie...

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, piękna akcja :D Ale że nie poinformowali o tym, i że jeszcze naliczyli karę za nieterminową wpłatę, kiedy wpłynęło, to już bym im z dupy jesień średniowiecza robiła.

Dzień dobry dziewczęta :)

Dziobak, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry . Dziobak zawstydzilas wczoraj Maksa i przespal cała noc bez pobudki :-D. Pewnie za to ,ze go chwale w kolejna zrobi mi jesień sredniowiecza ale póki co jestem wyspana jak nigdy :-)

beates, Dziobak, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Dziobak, a na pewno ta kasa do nich wpłynęła?
    System automatycznie pokazałby im nadpłatę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 10:13

Dziobak lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,
    kaska wraca na konto. Widzieli nadplate, ale nie skumali... Za to system nie widzial wlasciwej kwoty, wiec naliczyl kare. Za to cudowne jest tutaj to, ze wszystko zalatwisz przez telefon ( heh, w koncu to operator komorkowy ), a nie piszac 27 podan, odwolan, skarg i prosb...

Teraz bede miejsca po przecinku 10 razy liczyla ;)

BISCA lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry,
    kaska wraca na konto. Widzieli nadplate, ale nie skumali... Za to system nie widzial wlasciwej kwoty, wiec naliczyl kare. Za to cudowne jest tutaj to, ze wszystko zalatwisz przez telefon ( heh, w koncu to operator komorkowy ), a nie piszac 27 podan, odwolan, skarg i prosb...

Teraz bede miejsca po przecinku 10 razy liczyla ;)

W Polandi cudowne jest to, że system widzi nadpłatę i nie trzeba wydzwaniać ahahaahah

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    W Polandi cudowne jest to, że system widzi nadpłatę i nie trzeba wydzwaniać ahahaahah
    Ale z cala reszta zapitalasz do urzedow ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee tam, nie pamiętam kiedy w urzędzie byłam
    wszystko przez net załatwiam, także zusy srusy

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknej pogody ciag dalszy :-) milego dnia

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale z cala reszta zapitalasz do urzedow ;)
    już teraz coraz rzadziej - większość można załatwić przez net...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takiej sytuacji jak Ty Dziobak nie miałam - bo na pewno po 5 minutach zauważyłabym brak takiej kwoty na koncie - widocznie jesteś dużo bogatsza....hehehe
    Miałam natomiast przygodę tego typu, że wypłaciłam dość duże pieniądze z funduszu z pracy na zakup mieszkania - to było z 17 lat temu - około 30 tys. Drżącymi rękami zapakowałam do teczki i wciąż powtarzałam sobie - żeby tylko tego nie zgubić, żeby tylko tego nie zgubić,....Zamiast normalnie włożyć kasę do torebki, to ja sobie teczkę zorganizowałam...Poszłam do kiosku - kupiłam bilet na tramwaj - wsiadłam do tramwaju....bez teczki. Została w okienku przy kiosku. Przeżyłam ze 3 zawały, zanim wysiadłam na kolejnym przystanku, biegiem wróciłam do kiosku - a teczka sobie dalej spokojnie przy okienku leżała...:)

Ruda Paskuda, Dziobak, kicia 123, beates, moremi, anna maria, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hyhyhy... to tak zawsze jak człowiek coś odłoży "żeby nie zgubić albo nie zapomnieć". Tysiąc razy zapominałam dokładnie tego co sobie przyszykowałam gdzieś na wierzchu "żeby nie zapomnieć" :P

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Hyhyhy... to tak zawsze jak człowiek coś odłoży "żeby nie zgubić albo nie zapomnieć". Tysiąc razy zapominałam dokładnie tego co sobie przyszykowałam gdzieś na wierzchu "żeby nie zapomnieć" :P
    Ja to mam tak: Odloze w takie miejsce, zeby nie zapomniec.
    Schowalam tak kilka rzeczy. Do tej pory szukam aktu urodzenia Adasia i chlopa... Trzeba bylo duplikaty wyrabiac.

Ruda Paskuda, Bozia3, macduska, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 13702 13703 13704 13705 13706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ