35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi przyjelo... I teraz widze, ze sobie z mojej wplaconej kasy pobieraja na poczet kolejnych faktur.... Zaraz mniej strzeli...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2016, 08:50
-
Dobra na wieczor :-)gra Legia z borusia Dortmund i co Legionisci przegrywaja ha ha dobrze im tak
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2016, 08:50
-
Moj maz tak zrobil wpalcajac do administracji ( Polska ) zamiast 100 e .1000 e .ale adiinistracja zapytala czy chcemy zwrotu czy Maja pobierac nA POCZET czynszuDziobak wrote:Tera uwaga! Co potrafi blondi w internecie.
Dostalam dzis pozdrowienia od operatora komorkowego mego, ze nie oplacilam ostatniego rachunku. Troche mnie to zbilo z tropu, bo pamietam, ze placilam. No nic, loguje sie do banku, zreszta i tak musze oplacic rachunki ( zawsze to robie 14 kazdego miesiaca ). Pacze. Mialam zaplacic 249, 37 w wiadomej walucie. Nie zaplacilam ww sumy. Zaplacilam 24937... I kapnelam sie miesiac pozniej... Kasy nie oddali, nie skontaktowali sie nawet, ze jest jakis blad, tylko maszyna odczytala, ze wlasciwa kwota nie wypynela...
Jutro zaczynam dzwonic i walczyc o wlasna kase...
Ktora lepsza? -
anna maria wrote:Moj maz tak zrobil wpalcajac do administracji ( Polska ) zamiast 100 e .1000 e .ale adiinistracja zapytala czy chcemy zwrotu czy Maja pobierac nA POCZET czynszu
-
no to zrob im jazde ,to sa w oncu twoje pieniadzeDziobak wrote:Mnie nic nie zapytali. Jeszcze z tej kasy sciagneli kare za nie zaplacenie rachunku w terminie. A ze w terminie dostali 100 razy wiecej kasy, to juz mieli w dupie...
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry,
kaska wraca na konto. Widzieli nadplate, ale nie skumali... Za to system nie widzial wlasciwej kwoty, wiec naliczyl kare. Za to cudowne jest tutaj to, ze wszystko zalatwisz przez telefon ( heh, w koncu to operator komorkowy ), a nie piszac 27 podan, odwolan, skarg i prosb...
Teraz bede miejsca po przecinku 10 razy liczylaBISCA lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry,
kaska wraca na konto. Widzieli nadplate, ale nie skumali... Za to system nie widzial wlasciwej kwoty, wiec naliczyl kare. Za to cudowne jest tutaj to, ze wszystko zalatwisz przez telefon ( heh, w koncu to operator komorkowy ), a nie piszac 27 podan, odwolan, skarg i prosb...
Teraz bede miejsca po przecinku 10 razy liczyla
W Polandi cudowne jest to, że system widzi nadpłatę i nie trzeba wydzwaniać ahahaahahkapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja takiej sytuacji jak Ty Dziobak nie miałam - bo na pewno po 5 minutach zauważyłabym brak takiej kwoty na koncie - widocznie jesteś dużo bogatsza....hehehe
Miałam natomiast przygodę tego typu, że wypłaciłam dość duże pieniądze z funduszu z pracy na zakup mieszkania - to było z 17 lat temu - około 30 tys. Drżącymi rękami zapakowałam do teczki i wciąż powtarzałam sobie - żeby tylko tego nie zgubić, żeby tylko tego nie zgubić,....Zamiast normalnie włożyć kasę do torebki, to ja sobie teczkę zorganizowałam...Poszłam do kiosku - kupiłam bilet na tramwaj - wsiadłam do tramwaju....bez teczki. Została w okienku przy kiosku. Przeżyłam ze 3 zawały, zanim wysiadłam na kolejnym przystanku, biegiem wróciłam do kiosku - a teczka sobie dalej spokojnie przy okienku leżała...Ruda Paskuda, Dziobak, kicia 123, beates, moremi, anna maria, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Hyhyhy... to tak zawsze jak człowiek coś odłoży "żeby nie zgubić albo nie zapomnieć". Tysiąc razy zapominałam dokładnie tego co sobie przyszykowałam gdzieś na wierzchu "żeby nie zapomnieć"
Schowalam tak kilka rzeczy. Do tej pory szukam aktu urodzenia Adasia i chlopa... Trzeba bylo duplikaty wyrabiac.Ruda Paskuda, Bozia3, macduska, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość