35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Już po
Karol urodził się o 6.40. Waga 4580gram i 62cm długości.
Poród siłami natury. Jak zajechalidmy o 5 na ip, miałam już 8cm rozwarcia. Ale wody były zielone. Na szczęście wszystko dobrze Generał już oba cyce obrócił i śpi a ja nie mogę, bo tu tak straszliwie gorąco.
Dziękuję za kciuki!Sabina lubi tę wiadomość
-
Poród siłami natury. Jak zajechalidmy o 5 na ip, miałam już 8cm rozwarcia. Ale wody były zielone. Na szczęście wszystko dobrze Generał już oba cyce obrócił i śpi a ja nie mogę, bo tu tak straszliwie gorąco.
Dziękuję za kciuki!
Odpoczywaj, wracaj szybko do formy a Dziedzic niech zdrowo rośnieSabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za kciuki!Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie wszystko. Ale z domu z komórki jakoś nie ma tych emocji. Chyba ze syn będzie dlaje taki spokojny to w wolnej chwili wszystko opiszę
Napiszę teraz tylko! Higienistka nie zrobiła mi lewatywy!
I bardzo Wam dziękuję mogę oficjalnie powiedzieć ze jestem szczęśliwa, obolala ale szczęśliwaBozia3, kicia 123, Dziobak, macduska, moremi, caffe, *aga*, kapturnica, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:
Napiszę teraz tylko! Higienistka nie zrobiła mi lewatywy!
I bardzo Wam dziękuję mogę oficjalnie powiedzieć ze jestem szczęśliwa, obolala ale szczęśliwa
Teraz to ja moge herbatke z kopru wloskiego zapodac!Sabina, BISCA, Magdala, Reni, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie zrobila, nie zrobila! Higienistka o 3 rano to spi, a nie lewatywy rodzacym robi! Moglas sie zglosic na lewatywe zaraz po kolacji!
Teraz to ja moge herbatke z kopru wloskiego zapodac!
Ja poproszę coś na ból głowy Pani Higienistko. -
Dziobak wrote:O nie nie nie, Ty jestes w ciazy, musisz sie meczyc.
Chodź Waciulka, dam Ci paracetamolSabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:no chyba Ty!
Chodź Waciulka, dam Ci paracetamol
A jak i on nie pomaga? Ani łono natury, ani kawa,ani pierdzielniecie sie w palec?
Poza tym cierpienie uszlachetnia. Chociaz po cholere to Waci?
Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:no chyba Ty!
Chodź Waciulka, dam Ci paracetamol
Dzieki kobieto za dobre słowo.
Ale jak slusznie uznała Pani Higieniska pracetamol już zjadlam. I nic. A doprawdy na tę chwilę czuję sie już wystarczająco szlachetna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 20:15
Dziobak, Ruda Paskuda, moremi, satori lubią tę wiadomość