35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrze będzie Sabinka Karol wychodź szybko i bez szkody dla matki
w kwestii palenia to paliłam 10 lat więcej od męża dwie paczki dziennie lub więcej rzuciłam 20 października 2014 i dobrze mi z tym jedna sprawa przytyłam 15 kg i przez rok nawet nie mogłam zacząć się odchudzać a jak zaczęłam to zaciążyłam mam nadzieje po ciąży z rozsądną dietą i ruchem zacząć się odchudzać
ale tak jak napisał Bozia dla mnie to ciągła walka bo dalej są momenty żebym zapaliła i czasem śni mi się że palęBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż po
Karol urodził się o 6.40. Waga 4580gram i 62cm długości.
Poród siłami natury. Jak zajechalidmy o 5 na ip, miałam już 8cm rozwarcia. Ale wody były zielone. Na szczęście wszystko dobrze Generał już oba cyce obrócił i śpi a ja nie mogę, bo tu tak straszliwie gorąco.
Dziękuję za kciuki!BlackCatNorL, beates, Reni, *aga*, Mimbla, macduska, Dziobak, anna maria, villemo_gbm, kicia 123, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, gosia7122, caffe, sandzu, BISCA, AsiaPoli, Magdala, mama78, Iwone, Dobrawa, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina gratulacje
Szybciutko poszło, zdrowia dla pociechy
Kawał facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:22
Sabina lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny