Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AisaPoli nie tak - kopiujesz link, który jest na stronie na dole, jak załadujesz zdjęcia, a nie link z okienka z góry

AsiaPoli lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wrzucasz w nawiasach kwadratowych "img" przed linkiem i potem też w nawiasach kwadratowych "/img"

Obudźcie mnie... nie dość że wstałam przed 10, to chodzę jakbym w ogóle nie spała i co chwilę gdzieś się pokładam. Hilfe!

BISCA lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziobak wyzdrowialas?

Dzień dobry
    Poproszę ochłodzenie. Mam dość 30' codziennie :/
    Dzis juz jest calkiem dobrze, bylismy nawet w miescie na obiedzie i szopingu.
    Podeslij troche 30 stopni, ja chetnie oddam 16.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzis juz jest calkiem dobrze, bylismy nawet w miescie na obiedzie i szopingu.
    Podeslij troche 30 stopni, ja chetnie oddam 16.
    Bier! Ja chce 16
    To szybko się pozbieralas :) czyli w poniedziałek do roboty? ;)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bier! Ja chce 16
    To szybko się pozbieralas :) czyli w poniedziałek do roboty? ;)
    No niestety do fabryki bedzie cza. Ale w koncu 5 dni bylam w domu, fakt, ze 3 dni zmasakrowana goraczka, ale zawsze w domu ;-)
    Urodzisz Ty kiedys?

Sabina lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :)
    Zauważyłam że forum wraca do zywych ;)

Ja po wczorajszym pijaństwie i grillu dzisiaj ledwo żyję. Starość chyba....
    Aaaa... moje starania za miesiąc będą odchodzily 3 rocznicę.
    Zdjęcia super :)

BISCA, Sabina, moremi, Dobrawa lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No niestety do fabryki bedzie cza. Ale w koncu 5 dni bylam w domu, fakt, ze 3 dni zmasakrowana goraczka, ale zawsze w domu ;-)
    Urodzisz Ty kiedys?
    A bo ja wiem?
    Młodemu chyba za dobrze ;)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A bo ja wiem?
    Młodemu chyba za dobrze ;)
    No jak nie wiesz jak wiesz... ????
    Przecież Karol urodzi się 14tego września :-D. :-D. :-D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 21:47

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Moremi mam pytanko bo kojarzę Nick ty z październikowych czy listopadowych watkow na belly ?
    Listopad.

Już myślałam, że dzisiaj syn mi nie zaśnie przed północą. Wczoraj dopiero o północy baterie mu się wyczerpały. Dzisiaj jak o 21:30 nie chciał spać, to zapakowalam go w chustę i pochodziłam na balkonie na stepperze. O 22 odłożyłam go do łóżka. Nawet delikatnie chusteczkę już uprasowalam ;-)
    Sabcia, 17, urodzisz 17 :-)

Dziobak, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w duzym mieście z córką-cel zzakupy,niesety nie udało się kupić co było w planach,chyba muszę zakupy robić dla niej zaocznie,bez niej,taak jest o wiele prościej :)
    Dziobak ,super z tym grzybobraniem i zazdraszczam kurek-moje ulubione
    a tu zadne jadalne nie rosną chyba,tylko jakieś psiary widuję

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
    Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.

Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
    Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.
    Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
    A Ty pewnie pytasz czy rodze? Nie. ;)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa :) powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny :(. Pozdrawiam :).

moremi lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
    Sabina, może 19 urodzisz? Tak jak ja 2 lata temu. W tym samym dniu dzieciaki będą mieć urodziny i będziemy się wymieniać przepisami na imprezy :)

Sabina, villemo_gbm, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić :P

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie, nie będę pytać czy rodzisz, bo pamiętam jak mnie to wkurzalo. Pytam jak sobie radzisz, ale widzę, że świetnie :-) a jak będziesz rodzić, to przecież dasz znać. To się rozumie samo przez się :-)

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa :) powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny :(. Pozdrawiam :).
    Tam dwie grupy powstały, a dziewczyny zwinely się po tym jak jakaś laska zdjęcia pokradla i umieszczala jako swoje.
    Ja miałam nadzieję urodzić w październiku, a przenosiłam prawie dwa tygodnie :-D

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    @ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić :P
    uwierzysz, że zazdroszczę @?
    u mnie hormony na poziomie 0 (pozaprolaktyna rzecz jasna), a chcę karmić przynajmniej rok, więc prawdopodobnie jeszcze trochę będę się bujać z tą naturalną antykoncepcją. ech.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie będę pytać czy rodzisz, bo pamiętam jak mnie to wkurzalo. Pytam jak sobie radzisz, ale widzę, że świetnie :-) a jak będziesz rodzić, to przecież dasz znać. To się rozumie samo przez się :-)
    Nie narzekam. Dziś skończyłam antybiotyk. Jutro jadę na ktg. Gdybym tylko mogła szybciej się poruszać, to byłoby w ogóle fajnie ;) Mi nadal brakuje długich spacerów, bo co to jest wyjsć 100m? A dalej nie dam rady, bo Młody jest za nisko i boli jak nie wiem :/

anna maria lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie narzekam. Dziś skończyłam antybiotyk. Jutro jadę na ktg. Gdybym tylko mogła szybciej się poruszać, to byłoby w ogóle fajnie ;) Mi nadal brakuje długich spacerów, bo co to jest wyjsć 100m? A dalej nie dam rady, bo Młody jest za nisko i boli jak nie wiem :/
    Mogę tylko współczuć i trzymać kciuki, żeby panicz zebrał się w miarę szybko ;-) I oczywiście super, że już po antybiotyku.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 13697 13698 13699 13700 13701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ