X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AisaPoli nie tak - kopiujesz link, który jest na stronie na dole, jak załadujesz zdjęcia, a nie link z okienka z góry

AsiaPoli lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wrzucasz w nawiasach kwadratowych "img" przed linkiem i potem też w nawiasach kwadratowych "/img"

Obudźcie mnie... nie dość że wstałam przed 10, to chodzę jakbym w ogóle nie spała i co chwilę gdzieś się pokładam. Hilfe!

BISCA lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziobak wyzdrowialas?

Dzień dobry
    Poproszę ochłodzenie. Mam dość 30' codziennie :/
    Dzis juz jest calkiem dobrze, bylismy nawet w miescie na obiedzie i szopingu.
    Podeslij troche 30 stopni, ja chetnie oddam 16.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzis juz jest calkiem dobrze, bylismy nawet w miescie na obiedzie i szopingu.
    Podeslij troche 30 stopni, ja chetnie oddam 16.
    Bier! Ja chce 16
    To szybko się pozbieralas :) czyli w poniedziałek do roboty? ;)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bier! Ja chce 16
    To szybko się pozbieralas :) czyli w poniedziałek do roboty? ;)
    No niestety do fabryki bedzie cza. Ale w koncu 5 dni bylam w domu, fakt, ze 3 dni zmasakrowana goraczka, ale zawsze w domu ;-)
    Urodzisz Ty kiedys?

Sabina lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :)
    Zauważyłam że forum wraca do zywych ;)

Ja po wczorajszym pijaństwie i grillu dzisiaj ledwo żyję. Starość chyba....
    Aaaa... moje starania za miesiąc będą odchodzily 3 rocznicę.
    Zdjęcia super :)

BISCA, Sabina, moremi, Dobrawa lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No niestety do fabryki bedzie cza. Ale w koncu 5 dni bylam w domu, fakt, ze 3 dni zmasakrowana goraczka, ale zawsze w domu ;-)
    Urodzisz Ty kiedys?
    A bo ja wiem?
    Młodemu chyba za dobrze ;)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A bo ja wiem?
    Młodemu chyba za dobrze ;)
    No jak nie wiesz jak wiesz... ????
    Przecież Karol urodzi się 14tego września :-D. :-D. :-D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 21:47

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Moremi mam pytanko bo kojarzę Nick ty z październikowych czy listopadowych watkow na belly ?
    Listopad.

Już myślałam, że dzisiaj syn mi nie zaśnie przed północą. Wczoraj dopiero o północy baterie mu się wyczerpały. Dzisiaj jak o 21:30 nie chciał spać, to zapakowalam go w chustę i pochodziłam na balkonie na stepperze. O 22 odłożyłam go do łóżka. Nawet delikatnie chusteczkę już uprasowalam ;-)
    Sabcia, 17, urodzisz 17 :-)

Dziobak, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 10 września 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w duzym mieście z córką-cel zzakupy,niesety nie udało się kupić co było w planach,chyba muszę zakupy robić dla niej zaocznie,bez niej,taak jest o wiele prościej :)
    Dziobak ,super z tym grzybobraniem i zazdraszczam kurek-moje ulubione
    a tu zadne jadalne nie rosną chyba,tylko jakieś psiary widuję

Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
    Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.

Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
    Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.
    Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
    A Ty pewnie pytasz czy rodze? Nie. ;)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa :) powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny :(. Pozdrawiam :).

moremi lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
    Sabina, może 19 urodzisz? Tak jak ja 2 lata temu. W tym samym dniu dzieciaki będą mieć urodziny i będziemy się wymieniać przepisami na imprezy :)

Sabina, villemo_gbm, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić :P

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie, nie będę pytać czy rodzisz, bo pamiętam jak mnie to wkurzalo. Pytam jak sobie radzisz, ale widzę, że świetnie :-) a jak będziesz rodzić, to przecież dasz znać. To się rozumie samo przez się :-)

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa :) powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny :(. Pozdrawiam :).
    Tam dwie grupy powstały, a dziewczyny zwinely się po tym jak jakaś laska zdjęcia pokradla i umieszczala jako swoje.
    Ja miałam nadzieję urodzić w październiku, a przenosiłam prawie dwa tygodnie :-D

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    @ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić :P
    uwierzysz, że zazdroszczę @?
    u mnie hormony na poziomie 0 (pozaprolaktyna rzecz jasna), a chcę karmić przynajmniej rok, więc prawdopodobnie jeszcze trochę będę się bujać z tą naturalną antykoncepcją. ech.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie będę pytać czy rodzisz, bo pamiętam jak mnie to wkurzalo. Pytam jak sobie radzisz, ale widzę, że świetnie :-) a jak będziesz rodzić, to przecież dasz znać. To się rozumie samo przez się :-)
    Nie narzekam. Dziś skończyłam antybiotyk. Jutro jadę na ktg. Gdybym tylko mogła szybciej się poruszać, to byłoby w ogóle fajnie ;) Mi nadal brakuje długich spacerów, bo co to jest wyjsć 100m? A dalej nie dam rady, bo Młody jest za nisko i boli jak nie wiem :/

anna maria lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie narzekam. Dziś skończyłam antybiotyk. Jutro jadę na ktg. Gdybym tylko mogła szybciej się poruszać, to byłoby w ogóle fajnie ;) Mi nadal brakuje długich spacerów, bo co to jest wyjsć 100m? A dalej nie dam rady, bo Młody jest za nisko i boli jak nie wiem :/
    Mogę tylko współczuć i trzymać kciuki, żeby panicz zebrał się w miarę szybko ;-) I oczywiście super, że już po antybiotyku.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 13697 13698 13699 13700 13701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ