35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlbo wrzucasz w nawiasach kwadratowych "img" przed linkiem i potem też w nawiasach kwadratowych "/img"
Obudźcie mnie... nie dość że wstałam przed 10, to chodzę jakbym w ogóle nie spała i co chwilę gdzieś się pokładam. Hilfe!BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bier! Ja chce 16
To szybko się pozbieralas czyli w poniedziałek do roboty?
Urodzisz Ty kiedys?Sabina lubi tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
Zauważyłam że forum wraca do zywych
Ja po wczorajszym pijaństwie i grillu dzisiaj ledwo żyję. Starość chyba....
Aaaa... moje starania za miesiąc będą odchodzily 3 rocznicę.
Zdjęcia superBISCA, Sabina, moremi, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
villemo_gbm wrote:Moremi mam pytanko bo kojarzę Nick ty z październikowych czy listopadowych watkow na belly ?
Już myślałam, że dzisiaj syn mi nie zaśnie przed północą. Wczoraj dopiero o północy baterie mu się wyczerpały. Dzisiaj jak o 21:30 nie chciał spać, to zapakowalam go w chustę i pochodziłam na balkonie na stepperze. O 22 odłożyłam go do łóżka. Nawet delikatnie chusteczkę już uprasowalam
Sabcia, 17, urodzisz 17Dziobak, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
byłam w duzym mieście z córką-cel zzakupy,niesety nie udało się kupić co było w planach,chyba muszę zakupy robić dla niej zaocznie,bez niej,taak jest o wiele prościej
Dziobak ,super z tym grzybobraniem i zazdraszczam kurek-moje ulubione
a tu zadne jadalne nie rosną chyba,tylko jakieś psiary widujęDziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Bry
Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Jak tam Sabinka? współczuję z tymi upałami.
Pakujemy się na basen i tym razem ja popływam, a mąż będzie się moczyl z synkiem.
A Ty pewnie pytasz czy rodze? Nie.Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny . Pozdrawiam .
moremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
A Ty pewnie pytasz czy rodze? Nie.Sabina, villemo_gbm, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić
-
Sabina wrote:Ja jak zwykle. Czekam az mi obiad ugotuja i podadzą. Potem.poleze, wypije kawę, pójdę na spacer.
A Ty pewnie pytasz czy rodze? Nie.Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
villemo_gbm wrote:Moremi właśnie właśnie kojarzylam Nick od początku czytałam wątek listopadowek ale nie u dzielalam się w ogóle w sumie nie wiem dlaczego, a później dziewczyny pozwijaly się na fb i tyle Was widziałam ja z listopadowej mamy zostałam październikowa powiem szczerze ze bardzo mi się tęskni za tym wątkiem ale niestety już nieaktywny . Pozdrawiam .
Ja miałam nadzieję urodzić w październiku, a przenosiłam prawie dwa tygodnie
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ruda Paskuda wrote:@ przylazła, wredna. Brzuch mnie napierdziela i na dodatek dostalam gastrofazy... pożarłam wielki obiad, zrobiłam barszcz ukraiński, właśnie kończę piec sernik. Pół dnia w kuchni, a chłop się przezornie zamknął w pokoju i ciupie Wiedzmaka, coby mi w drogę nie wchodzić
u mnie hormony na poziomie 0 (pozaprolaktyna rzecz jasna), a chcę karmić przynajmniej rok, więc prawdopodobnie jeszcze trochę będę się bujać z tą naturalną antykoncepcją. ech.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie, nie będę pytać czy rodzisz, bo pamiętam jak mnie to wkurzalo. Pytam jak sobie radzisz, ale widzę, że świetnie a jak będziesz rodzić, to przecież dasz znać. To się rozumie samo przez się
anna maria lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie narzekam. Dziś skończyłam antybiotyk. Jutro jadę na ktg. Gdybym tylko mogła szybciej się poruszać, to byłoby w ogóle fajnie Mi nadal brakuje długich spacerów, bo co to jest wyjsć 100m? A dalej nie dam rady, bo Młody jest za nisko i boli jak nie wiem-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!