X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,widze kilka znajomych nickow,wiec wciaz tu jestescie,chcialam sie podzielic nowina jesli mnie ktos jeszcze pamieta,wrocilam...na Belly :D nieoczekiwanie,niespodziewanie wiaz w malym szoku,zaszlam w ciaze latem,naturalnie,bez planowalnia,bez przygotowania i wogole tak najzupelniej "normalnie ;) hehe
    Szok to byl bo ja juz stara (41) test na urodziny w prezencie sobie zrobilam,dla mnie chyba wiekszy bo ja z tych praktycznych realistek..a moj P. w niebo wziety ze sie spradzil w koncu jako mezczyzna i poczal dziecko w naturalny sposob,co podobno nie bylo mozliwe,tak wiec dziewczyny staraczki wiaryyyy.Nasza Olivka ma juz prawie 11 mies jest cudownym slodkim brojarzem,ma kurwiki w oczach jak chce cos spsocic,ale przy tym jest slodka,boje sie ze bedzie ciezko z dwojka maluchow ,16 mies roznicy,ale nie ja pierwsza i nie ostatnia,jakos dam rade.niestety albo stety juz jestem na zwolnieniu bo kregoslup boli,a dopiero co w czerwcu wrocilam do pracy :P no nic,mam teraz czas to bede zagladac,pozdrawiam wszystkie serdecznie

Dobrawa, caffe, beates, Ruda Paskuda, villemo_gbm, Bozia3, kicia 123, *aga*, BISCA, anna maria, Mega, Simba lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziel się dziel. Ja miałam ubaw jak młode zaczęło chodzić i próbowało podnosić koty, szczególnie upodobał sobie kotkę, którą nazywamy Słonicą (jak się urodziła była tak duża że przez tydzień byłam święcie przekonana że to kocur, teraz dobija do 7 kg), a która jest przeciwieństwem kociej gracji. Słoniu to kot który jak gdzieś wskoczy to na 100% coś zwali, albo zwali się próbując gdzieś wskoczyć :D. No i jak ją młody targał, jeszcze ledwo mogąc kota utrzymać, Słoniu flaczała mu na rękach i sunęli razem po chacie... Słoniu głównie dupskiem po podłodze :). Ale ogólnie szczerze mówiąc, to nigdy żaden kot nie zrobił nic młodemu. Znosiły dzielnie jego miłości, a jak miały dość to właziły na górę drapaka nieosiągalną dla młodocianego ;). Jedynym kotem który zaczął mi tresować syna jest najstarsza kotka w domu, teraz już dobijająca dychy. Póki młode było niekumające to go po prostu unikała, jak zaczął kojarzyć i łączyć fakty zaczęła go tresować (bez pazurów oczywiście, po prostu dostawał łapą po głowie). I tak nauczyła go, że do kotka należy podchodzić powoli, głaskać tylko jak kotek pozwoli, a jak kotek mówi że dość, to znaczy że dość. Do tej pory młode ma do niej respekt ;)

Asia gratulacje :D. Tak "spontanicznie" chyba najłatwiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 12:32

Dziobak, Reni, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli i to jest news! :-) Potrzebny Kurwidolczankom jak dezdz kani. :-)
    Gratulacje.

Dobry.

Wow. Edytuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 12:38

AsiaPoli, macduska, *aga*, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli ale news! To zaszaleliscie!
    Gratulacje! :-)

BISCA lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjaaaaaacieeee AsiaPoli

ale numer <3
    super sprawa. Ciesz się, bo dzieciaki się sobą zajmą :-)
    brawo dla rodziców

Asia a Ty masz mrożaki jeszcze?

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Asia :) gratuluje i tutaj :)
    no to na jednym wózku jedziemy :)
    damy radę !!

villemo_gbm, AsiaPoli, BISCA lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A proszę was bardzo.... norwegowe lenie :)

EeUieRf.jpg

A tu kilka młodocianych paszcz :) - w linkach bo nie chcę śmiecić fotami ;)

Yaevinn
    Yanna
    Yennefer
    Yarpen

Biore wszystkie !!!

Bry

Sabina lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis racuchy. Dietetycznie, psia mac...

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, istnieje szansa na wproszenie się? Bo znając życie mój TŻ nie przezwyciężył lenistwa i nie zrobił obiadu ucząc się do egzaminu ;). Ja bym coś takiego dietetycznego wciągnęła, najlepiej dużo ;)

Bisca... wszystkich nie oddam! Nie ma szans ;)

Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, wszyscy się cieszą, fajny news. Szkoda tylko, że jak zwykle Asia nie zajrzy tu długo (pewnie do porodu) i nie odpowie na żadne pytanie. To tak żebyście się nie rozczarowały.

A u mnie właśnie Bozenka posprzatala chatę i nawet jestem zadowolona. To mogę się napić kawy z ekspresu...

pfff syn mi wchodzi na parapet i weź się napij

Dziobak, Reni, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Dziobak, istnieje szansa na wproszenie się? Bo znając życie mój TŻ nie przezwyciężył lenistwa i nie zrobił obiadu ucząc się do egzaminu ;). Ja bym coś takiego dietetycznego wciągnęła, najlepiej dużo ; )
    Wpadaj! Chlop nie je, bo najedzony po obiedzie, dziecko nie je, bo to nowe, a nowego nie rusza. Jem ja. Corka zaraz przyjdzie z treningu glodna to pewnie pochlonie kilka, ale zostanie jeszcze duzo!

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Asia, wszyscy się cieszą, fajny news. Szkoda tylko, że jak zwykle Asia nie zajrzy tu długo (pewnie do porodu) i nie odpowie na żadne pytanie. To tak żebyście się nie rozczarowały.

A u mnie właśnie Bozenka posprzatala chatę i nawet jestem zadowolona. To mogę się napić kawy z ekspresu...

pfff syn mi wchodzi na parapet i weź się napij

ahahaha miałam właśnie napisać, że jak zwykle wpadła z niusem i wypadła
    jak poprzednio

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz nowy siersc maniacko oglada programy w tv. Siedzi z Adasien na sofie i ogladaja bajki. Koty maja tak?

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli - super wieści :) Ogromne gratulacje - na pewno dasz radę :)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja mam zupę krem z dyni z kolendrą, szczypiorkiem, kurczakiem i grzankami - jak najbardziej dietetyczna....:)

Dziobak, macduska, Dobrawa, kicia 123, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nasz nowy siersc maniacko oglada programy w tv. Siedzi z Adasien na sofie i ogladaja bajki. Koty maja tak?
    moje nie..ale często śpią razem z nim - znaczy on ogląda, a one śpią...:)

Dziobak lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się rozdarta między dynią a racuchami :P

Moje koty czasami jak włączam animal planet to siedzą i jak urzeczone wpatrują się w ptaszki latające :P

No nic dziewczęta... ja skonczyłam czytanie foru... tfu... pracę ;). Więc spadam doma, zajrzę później jak już nakarmię moich dwóch samców ;)

Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Jadę do Norwegii!

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jadę do Norwegii!
    No w koncu!

BISCA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mój Stefan oglądał wszystkie mecze Mistrzostw Europy.

Magdala, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 13695 13696 13697 13698 13699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ