35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak, może zatoki przetkaj jakoś bo ten ból to pewnie z tego powodu.
A żeby Cię pocieszyć, bo dzisiaj doczytałam, to ja też mam "oponkę" i od teraz już żadnych innych kilogramów od innych nie przyjmuję bo swoich mam za dużo. Po porodzie zostawiłam sobie 5 żeby lepiej wyglądać, ale nie zauważyłam, ze przybyło mi drugie 5.
Od następnego tygodnia mam nadzieje zacząć "treningi"....Dziobak, BISCA, Bozia3, Sabina, macduska, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kochana jestes Waciula, ale mysle ze damy rade. No ile kuzwa mozna miec goraczke??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 20:36
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlackCatNorL wrote:Ciao Bisca ! 3,5 ? Boszszsz ja chyba oszaleję!
Nie oszalejesz. Czasem tylko trochę smutno się robi.
I wcale nie musi tak być w Twoim przypadku.
Nie pisz pd razu czarnych scenariuszy.BISCA, Sabina, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie oszalejesz. Czasem tylko trochę smutno się robi.
I wcale nie musi tak być w Twoim przypadku.
Nie pisz pd razu czarnych scenariuszy.
Dokladnie. Zreszta tutaj bardzo czesto " swieze" staraczki " zachodza tak szybko jak tylko sie pojawiaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:42
Magdala, macduska, Sabina, BlackCatNorL, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:ponoć złamany palec u stopy skutecznie leczy z bólu głowy
A moja mama zlamala palec u nogi o dywanik przed lozkiem.
Zapytam czy jej glowa przeszla. Wiem, e teraz lydka ja boli w miedzyczasie.
Gipsu oczywiscie sie pozbyla po trzech dniach. Zeby samochodem moc jezdzic. Co ja sie z nia mam.Dziobak, moremi, macduska, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Kto wie, kto wie. Mozemy miec merynosa na proporcu. Z pasnikiem!
aaaaa nie. to Wacia ma niebieski w tleBISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Czarny kocie norweski skad przybywasz?
A to zbieg okolicznosci, Paskuda ma norwega i mamy nowego Norwega...
NorL - Nina or Leon!!! Taki myk bo bałam się, że czarnych kocurów na forum sporo : ) hehehe Jam jest rodowita Matka Polka z wielkopolski!!Dziobak, villemo_gbm, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek... uściślając paskuda ma obecnie norwegi w liczbie 11! Nie załamujcie rąk, nie jestem starą panną ani Violettą Villas
A co do starania się to ja mam nadzieje nie starać się trzy lata. Ponieważ mój TŻ dzieciolubny bardzo, to będziemy podejmować działania celowane coby do 40 była dwójka nie jedno .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 08:33
moremi lubi tę wiadomość