Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Simba kiedy drgnie Ci suwak marchewkowy. ? :-)
    W ktora strone?
    Bo jak sie dzisaj postaram, to moge miec jeszcze wiecej do zrzucenia :)

beates, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba Ty ważysz 84?
    o masz to nie będę się wstydzić jak się spotkamy :-D

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    W ktora strone?
    Bo jak sie dzisaj postaram, to moge miec jeszcze wiecej do zrzucenia :)
    No wiesz marchewkę możesz jeszcze porozciagac :-P

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wiesz marchewkę możesz jeszcze porozciagac :-P
    Podobnie jak majtki i jeansy z lycry :D

Reni, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podoba mnie sie taki tok myślenia :-D

Sabina, Simba, villemo_gbm lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja zawsze moge pozistac przy odziezy ciazawej, ktorej obecnie używam ;)

Simba, kapturnica, beates, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To nie jest smieszne - to zostalo nawet udowodnione przez rosyjskich naukowcow.
    Dlatego my tu zawsze sobie mowimy. Wyluzuj, nie mysl o tym, nie spinaj sie. I to dziala :)

A ojciec Sroka i skora barania tudzież jaja kogucie o polnocy jedzone?
    A tron i palec?
    A cykl bezowulacyjny i ivf z zaskoczenia?
    Niech Pani da jej uwage za niekompletne informacje.

Dziobak, macduska, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale wiecie... może być też tak...no hanghead.gif..że nic z tego nie wyjdzie i przez kilka lat
    to nie załamiecie się?

No nie wiem, nie wiem... wtedy będziecie leczyć nasze zranione psychiki ;)

Reni, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Tiaaa, przyjdzie... @ chyba :):):) Złoszczę się! Chcę już córeczkę, synka, bliźniaki, trojaczki!!! Albo nie trojaczki nie :)
    Dobra, Ruda Paskudko - startujemy razem i nie spinamy się nic a nic! Raczej ... :)

Mój chce bliźniaki bardzo bardzo, ale u mnie to marne szanse. Bliźniaki w rodzinie co prawda były ale w męskiej części moich rodzicielskich genów, a te ponoć się nie liczą. A gin orzekł, że te mnogie ciąże po tabletach to pic na wodę, fotomontaż ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    No nie wiem, nie wiem... wtedy będziecie leczyć nasze zranione psychiki ;)

ja nie voodoodoll_2.gif

kapturnica, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podesłać paznokcie? Tylko kłuj delikatnie i w odpowiednie miejsca :P

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ja Ci powiem, na drgniecie marchewki w ta lepsza strone to grypa najlepsza! Zero apetytu, za 3 dni bede wchodzic w majtki bez lajkry!

BISCA lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Biedactwo! Jak na razie to tylko te "naturalnie rodzace" jezdza po innych- cc czy znieczulonych. Tak jak powiedzial reni- czemy komus ma byc latwiej, jesli ja wylam z bolu, jesli mi odmowili znieczulenia.. To chociaz kijaszka wepchne i przez chwile bedzie mi lepiej..
    ale kto po kim jeździ? pokaż mi przykład? nie można absolutnie mieć innego zdania, bo od razu księżniczki urażone się czują? napisałam o siłach natury - to czytałam potem przez 3 strony docinek ja, a nie Ty. Obraziłam Cię gdzieś swoją wypowiedzią? To raczej Ty wyskakujesz z debilizmami....

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedziałam

lollol360.gif

kapturnica, paszczakin, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czas do domu, potem doczytam co tam wypisujecie

pamiętajcie, żeby zachować poziom

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laseczki... easy :). Jakie to ma znaczenie kto rodził tak, a kto inaczej? :). Ja przez całą ciążę nastawiałam się na naturalne rodzenie, napakowana adrenaliną cały czas twierdziłam, że ja naturalnie, że nawet nie pisnę, taka twarda będę! Jak mi się skurcze parte zaczęły a młode nie wypełzało bo nie mogło, to wyłam, a jak pani mi dała do podpisu kartę ze zgodą na cesarkę to nie mogłam się podpisać bo próbowałam sobie odgryźć łapy żeby bardziej bolało tu niż tam. Szanuję dziewuchy, które rodzą bez niczego, szanuję takie które sobie "życzą" cesarkę (chociaż naprawdę nie rozumiem powodów dla których można sobie tego życzyć... ponad miesiąc dochodziłam do siebie, niestety). Jeśli ktoś rodzi bez znieczulenia - szacun, jeśli ze znieczuleniem - też szacun. Bo kurde każdy poród to mega wysiłek i olać czy się go znosiło z podniesionym czołem, czy nie. Liczy się efekt ;)

Dziobak, moremi, beates, BISCA, sandzu lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz Bozia, to raczej nie bylo o Tobie, bo z tego co pamietam, Ty prosilas o znieczulenie, ale go nie dostalas..
    ale jak bardzo chcesz sie podlaczyc to prosze..
    to Ty nie o tym :) Proszę napisz kto po Tobie jeździł...i nie odwracaj kota ogonem.
    A ja tak - prosiłam o znieczulenie po oksytocynie :) Bo się na nią zgodziłam...A pisałam, że chciałabym spróbować inaczej....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Ej laseczki... easy :). Jakie to ma znaczenie kto rodził tak, a kto inaczej? :). Ja przez całą ciążę nastawiałam się na naturalne rodzenie, napakowana adrenaliną cały czas twierdziłam, że ja naturalnie, że nawet nie pisnę, taka twarda będę! Jak mi się skurcze parte zaczęły a młode nie wypełzało bo nie mogło, to wyłam, a jak pani mi dała do podpisu kartę ze zgodą na cesarkę to nie mogłam się podpisać bo próbowałam sobie odgryźć łapy żeby bardziej bolało tu niż tam. Szanuję dziewuchy, które rodzą bez niczego, szanuję takie które sobie "życzą" cesarkę (chociaż naprawdę nie rozumiem powodów dla których można sobie tego życzyć... ponad miesiąc dochodziłam do siebie, niestety). Jeśli ktoś rodzi bez znieczulenia - szacun, jeśli ze znieczuleniem - też szacun. Bo kurde każdy poród to mega wysiłek i olać czy się go znosiło z podniesionym czołem, czy nie. Liczy się efekt ;)
    no własnie się z tym w stu procentach zgadzam..ale kompleksów niektórych tu nie przeskoczysz...i jak Tylko zaświta Ci inne zdanie - miej się na baczności!! hehe

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Ej laseczki... easy :). Jakie to ma znaczenie kto rodził tak, a kto inaczej? :).
    czej czej
    dojdą do karmienia piersią ;-) i szczepień

kapturnica, Ruda Paskuda, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja prosiłam o znieczulenie ale nie dostałam bo już za późno było :/ i trza było rodzić, no nic na szczęście wylazla i skończył się ból.

Sabina lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 13691 13692 13693 13694 13695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ