35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Bozia, a Ty w takim razie zacznij czytac ze zrozumieniem, zanim sie zdazysz zapieklic.. link masz w moim pierwszym poscie, gdzie chmary jezdza po CC i znieczuleniu. Kto mowil ze Ty? sama sie podlaczylas, wiec nie rozumiem zacietrzewienia..
ja mam tylko to:
Bozia3 napisała:
Przypomina mi to trochę teraz sytuację gejów - niedługo hetero będą musieli przepraszać tych pierwszych, że w ogóle ośmielili się żyć jak większość...
Biedactwo! Jak na razie to tylko te "naturalnie rodzace" jezdza po innych- cc czy znieczulonych. Tak jak powiedzial reni- czemy komus ma byc latwiej, jesli ja wylam z bolu, jesli mi odmowili znieczulenia.. To chociaz kijaszka wepchne i przez chwile bedzie mi lepiej.. -
nick nieaktualnyRuda Paskuda wrote:Najśmieszniejsze, że jak jakoś się człowiek specjalnie nie spina to jest pyk, i jest - vide moje 7-letnie gnomiątko (efekt 1 - słownie jednego - seksa z moim ex-małżem bez zabezieczenia). A jak człowiek chce to się zaczyna spinać i za cholerę nie idzie.
Ooo tak. Patrz ja czyli Wacia.
Trzy lata starań, histeroskopii, cudawianek i niewiadomoczegojeszcze a zaliczylismy klasyczną wakacyjną wpadkę.Bozia3, Ruda Paskuda, moremi, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
O jaka piękna awantura z niczego
a ja rodziłam naturalnie, znieczulenie dostałam po ponad 12 godzinach, po kolejnych 12 zrobili mi cc. i wszystko zepsuli!Sabina, Dziobak, villemo_gbm, beates, Magdala, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wcale ze nie. Syna Ci nie popsuli
i nieprawdą jest, że po cc kolejny porod musi być przez cc. w takim wypadku kobieta ma wybór i może urodzić sn. jeżeli uda mi się teraz zajść w ciążę, to będę próbować sn.villemo_gbm, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Nie mam. Zwyklej aspiryny tez nie mam.
żeby nie było - współczujęDziobak, villemo_gbm, BISCA, beates, paszczakin, Sabina, Magdala, Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Leb mnie napierdacza bom zagrypiona i goraczka mnie rozwala.
Edit. Biedaku Ty.To chyba jakaś grubsza sprawa bo i Adaś wcześniej. A reszta rodziny jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:33
Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I co? Leków a Norwegii nie ma?
Edit. Biedaku Ty.To chyba jakaś grubsza sprawa bo i Adaś wcześniej. A reszta rodziny jak? -
nick nieaktualny