Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy 11? Nieee no gdzie, nawet nie pomyślałam o Villasowej! ;)
    A wiesz, że ja też mam taki plan, że jak zaskoczę to szybciutko o kolejne dziecię się postaram? Puki co czekam do 20.09 i tak z 24 machnę testa. Ale nie mam zbyt wielkich nadziei, bo przez to staranie totalnie mi się wszystko popierniczyło. Organizm nie daje mi znaków, jajniki milczą jak zaklęte!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 11, z czego 7 na wydanie więc wiesz. Rezydentów jest sztuk 4, przy czym kocur ostatnio stracił klejnoty, a jako że pewnie staranie o potomstwo dosyć mnie pochłonie to chwilowo hodowla chyba zostanie odwieszona na haczyk "na później jak dzieci podrosną" ;).

No ja powinnam dostać @ 13... liczę że ta jedna kreska na teście była przypadkiem i nie przyjdzie ;). Jajka mnie rwały w 14 dniu jak na owulację, więc liczę że to nie był pic na wodę ;). Bo niestety u mnie jest tak jak tutaj... http://i.imgur.com/A1NGqdD.jpg

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda, pokazuj jakies fotki norwegow!

moremi lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to chyba, że tak. 4 rezydentów to ja rozumiem ;)
    A co do rwących jajek to do niedawna ta przypadłość nie była mi obca, w tym cyklu nic! Zero!!! Cycki tez się nie wychylają wcale! WTF????
    Nie pozostało mi nic innego jak zluzować warkocze i przeczekać ten dziwny cyklor. Grrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A proszę was bardzo.... norwegowe lenie :)

EeUieRf.jpg

A tu kilka młodocianych paszcz :) - w linkach bo nie chcę śmiecić fotami ;)

Yaevinn
    Yanna
    Yennefer
    Yarpen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 09:35

BlackCatNorL, Dziobak, Bozia3, caffe, Sabina, Simba, moremi, kicia 123, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne te Norwegi. I do tego rude.
    Marzy mi się rudzielec, a u mnie dwa czarne i dwa tygrysiopregowane. Jerry, Fiona, Stefan i Kula.

Dziobak, Ruda Paskuda, Bozia3, caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oesu, jakie piekne!! Ja chce jednego!

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak zapraszam... wszystkie jesio wolne :P

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czekajcie to wam coś pokażę z serii - kot i dziecko :) Mój pierworodny był wcześniakiem i miał problemy z utrzymaniem temperatury ciała. Koty robiły to:

jubVsRH.jpg
    kLEkk1q.jpg

Zawsze pokazuję te foty jak ktoś mi zaczyna nadawać że "noworodek i koty, zło, uduszą, zabiją, wygryzą gardło" itp ;)

BlackCatNorL, Bozia3, beates, Dziobak, caffe, paszczakin, Sabina, villemo_gbm, Reni, Simba, macduska, moremi, Magdala, Mimbla, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo matko i córko! Słodkości nieziemskie!

BISCA lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda cudne foty!! Ja mam dwa, ale nie z takimi kudłami - jak dajesz radę opanować dom?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesanie kotów + odkurzanie prawie codziennie. No i plus specjalna szczota do odkurzacza do zbierania kłaków z materiału i oczywiście nieocenione rolki z ikei ;). Ogólnie wbrew pozorom nie ma z nimi takiego problemu jako że to długie włosy, które bardzo łatwo się ściąga na przykład mokrą ręką. Właśnie przy krótkowłosych kociastych jest gorzej, bo te kudełki są ostre i się wbijają, przy norwegach po prostu zostają na wierzchu. Ale jak to z każdym zwierzem... trochę roboty jest ;)

Bozia3, Dziobak, caffe, Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Dziobak zapraszam... wszystkie jesio wolne :P
    Ja mam norwega i jednego kociego kundelka krotkowlosego. Kundelek jest nowy. Trzeci kot by nie przeszedl...

BISCA lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe jak to zacząć treningi?? A to nie zaczynałaś ich jakieś pół roku temu? Hehe

Zaczęłam rok temu, ale nie wytrwałam do końca :P Wybrałam zajęcia, które jakoś do mnie nie przemawiały...
    Teraz ide na inne i nawet jak mi nie będą pasowały to ruszać się muszę, nie ma przeproś

Bozia3, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A czekajcie to wam coś pokażę z serii - kot i dziecko :) Mój pierworodny był wcześniakiem i miał problemy z utrzymaniem temperatury ciała. Koty robiły to:

Zawsze pokazuję te foty jak ktoś mi zaczyna nadawać że "noworodek i koty, zło, uduszą, zabiją, wygryzą gardło" itp ;)

Superowe fotki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda slicznosci ;) i mam na myśli nie tylko pierworodnego ;)
    Moja Młoda ma obiecanego kota na wiosnę. Nasza już stara, 14lat ma. Leniwa się zrobiła, bawić się nie chce. No, ale ma już prawo. Swoje lata ma

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A proszę was bardzo.... norwegowe lenie :)

A tu kilka młodocianych paszcz :) - w linkach bo nie chcę śmiecić fotami ;)

]

ja jako psiara i nie przepadająca za kotami w moim domu (kuweta i chodzenia po szafkach, stołach) marzyłam zawsze o leśnym lub majnkunie
    jedynie takie koty mogłabym mieć
    LOVE
    jesli się kiedyś złamię, to tylko na takie

bry

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:

Juz Cie lubie :)

kicia 123, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja staralam sie 3 lata.
    To tylko w filmach tak ładnie wygląda, ze pstryk i zachodzi każdą która chce.

Dzień dobry :)
    A nieprawda. Oglądałam film, w którym właśnie nie mogła zajść w ciążę. Taka fajna bajka "Niezwykłe życie Timothy Greena".

Bry :-)

Simba, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzarnyKocie, ja z tej samej sekcji ;-) u mnie dwa czarnuchy i jedna kotka dymna :-)
    Paskuda, super te koty :-) moje też dzieciolubne. A najbardziej mnie teraz rozbawia jak Ignacy raczkuje, albo się wspina po meblach, a te mają chwilę czułości i mu przeszkadzają :-D filmików mam sporo z tych akcji.

Magdala, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 13694 13695 13696 13697 13698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ