Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy 11? Nieee no gdzie, nawet nie pomyślałam o Villasowej! ;)
    A wiesz, że ja też mam taki plan, że jak zaskoczę to szybciutko o kolejne dziecię się postaram? Puki co czekam do 20.09 i tak z 24 machnę testa. Ale nie mam zbyt wielkich nadziei, bo przez to staranie totalnie mi się wszystko popierniczyło. Organizm nie daje mi znaków, jajniki milczą jak zaklęte!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 11, z czego 7 na wydanie więc wiesz. Rezydentów jest sztuk 4, przy czym kocur ostatnio stracił klejnoty, a jako że pewnie staranie o potomstwo dosyć mnie pochłonie to chwilowo hodowla chyba zostanie odwieszona na haczyk "na później jak dzieci podrosną" ;).

No ja powinnam dostać @ 13... liczę że ta jedna kreska na teście była przypadkiem i nie przyjdzie ;). Jajka mnie rwały w 14 dniu jak na owulację, więc liczę że to nie był pic na wodę ;). Bo niestety u mnie jest tak jak tutaj... http://i.imgur.com/A1NGqdD.jpg

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda, pokazuj jakies fotki norwegow!

moremi lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to chyba, że tak. 4 rezydentów to ja rozumiem ;)
    A co do rwących jajek to do niedawna ta przypadłość nie była mi obca, w tym cyklu nic! Zero!!! Cycki tez się nie wychylają wcale! WTF????
    Nie pozostało mi nic innego jak zluzować warkocze i przeczekać ten dziwny cyklor. Grrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A proszę was bardzo.... norwegowe lenie :)

EeUieRf.jpg

A tu kilka młodocianych paszcz :) - w linkach bo nie chcę śmiecić fotami ;)

Yaevinn
    Yanna
    Yennefer
    Yarpen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 09:35

BlackCatNorL, Dziobak, Bozia3, caffe, Sabina, Simba, moremi, kicia 123, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne te Norwegi. I do tego rude.
    Marzy mi się rudzielec, a u mnie dwa czarne i dwa tygrysiopregowane. Jerry, Fiona, Stefan i Kula.

Dziobak, Ruda Paskuda, Bozia3, caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oesu, jakie piekne!! Ja chce jednego!

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak zapraszam... wszystkie jesio wolne :P

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czekajcie to wam coś pokażę z serii - kot i dziecko :) Mój pierworodny był wcześniakiem i miał problemy z utrzymaniem temperatury ciała. Koty robiły to:

jubVsRH.jpg
    kLEkk1q.jpg

Zawsze pokazuję te foty jak ktoś mi zaczyna nadawać że "noworodek i koty, zło, uduszą, zabiją, wygryzą gardło" itp ;)

BlackCatNorL, Bozia3, beates, Dziobak, caffe, paszczakin, Sabina, villemo_gbm, Reni, Simba, macduska, moremi, Magdala, Mimbla, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo matko i córko! Słodkości nieziemskie!

BISCA lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda cudne foty!! Ja mam dwa, ale nie z takimi kudłami - jak dajesz radę opanować dom?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesanie kotów + odkurzanie prawie codziennie. No i plus specjalna szczota do odkurzacza do zbierania kłaków z materiału i oczywiście nieocenione rolki z ikei ;). Ogólnie wbrew pozorom nie ma z nimi takiego problemu jako że to długie włosy, które bardzo łatwo się ściąga na przykład mokrą ręką. Właśnie przy krótkowłosych kociastych jest gorzej, bo te kudełki są ostre i się wbijają, przy norwegach po prostu zostają na wierzchu. Ale jak to z każdym zwierzem... trochę roboty jest ;)

Bozia3, Dziobak, caffe, Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Dziobak zapraszam... wszystkie jesio wolne :P
    Ja mam norwega i jednego kociego kundelka krotkowlosego. Kundelek jest nowy. Trzeci kot by nie przeszedl...

BISCA lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe jak to zacząć treningi?? A to nie zaczynałaś ich jakieś pół roku temu? Hehe

Zaczęłam rok temu, ale nie wytrwałam do końca :P Wybrałam zajęcia, które jakoś do mnie nie przemawiały...
    Teraz ide na inne i nawet jak mi nie będą pasowały to ruszać się muszę, nie ma przeproś

Bozia3, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A czekajcie to wam coś pokażę z serii - kot i dziecko :) Mój pierworodny był wcześniakiem i miał problemy z utrzymaniem temperatury ciała. Koty robiły to:

Zawsze pokazuję te foty jak ktoś mi zaczyna nadawać że "noworodek i koty, zło, uduszą, zabiją, wygryzą gardło" itp ;)

Superowe fotki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda slicznosci ;) i mam na myśli nie tylko pierworodnego ;)
    Moja Młoda ma obiecanego kota na wiosnę. Nasza już stara, 14lat ma. Leniwa się zrobiła, bawić się nie chce. No, ale ma już prawo. Swoje lata ma

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    A proszę was bardzo.... norwegowe lenie :)

A tu kilka młodocianych paszcz :) - w linkach bo nie chcę śmiecić fotami ;)

]

ja jako psiara i nie przepadająca za kotami w moim domu (kuweta i chodzenia po szafkach, stołach) marzyłam zawsze o leśnym lub majnkunie
    jedynie takie koty mogłabym mieć
    LOVE
    jesli się kiedyś złamię, to tylko na takie

bry

BISCA lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:

Juz Cie lubie :)

kicia 123, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja staralam sie 3 lata.
    To tylko w filmach tak ładnie wygląda, ze pstryk i zachodzi każdą która chce.

Dzień dobry :)
    A nieprawda. Oglądałam film, w którym właśnie nie mogła zajść w ciążę. Taka fajna bajka "Niezwykłe życie Timothy Greena".

Bry :-)

Simba, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzarnyKocie, ja z tej samej sekcji ;-) u mnie dwa czarnuchy i jedna kotka dymna :-)
    Paskuda, super te koty :-) moje też dzieciolubne. A najbardziej mnie teraz rozbawia jak Ignacy raczkuje, albo się wspina po meblach, a te mają chwilę czułości i mu przeszkadzają :-D filmików mam sporo z tych akcji.

Magdala, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 13694 13695 13696 13697 13698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ