35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajtek dziś wybrał sobie niebieską kredkę woskową i pomalował książki na półce...tę część kartkową - białą. Czy jest szansa czymś to wyczyścić? Bo tatuś dostanie zawału...a ja po nim.....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72923408d541.jpgcaffe lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:A czekajcie to wam coś pokażę z serii - kot i dziecko Mój pierworodny był wcześniakiem i miał problemy z utrzymaniem temperatury ciała. Koty robiły to:
Zawsze pokazuję te foty jak ktoś mi zaczyna nadawać że "noworodek i koty, zło, uduszą, zabiją, wygryzą gardło" itp
ja mam tylko dwa dachowce ale też bardzo kochane
mój mąż też gadał koty i małe dziecko chora jesteś no ale jak sa to on nie wyrzucie tylko gada bo mój kocur to lubi byc ze mną wszędzie czyli podczas posiedzenia na kibelku, kąpieli i snu tylko podczas seksu go wyganiamy z sypialni -
macduska wrote:Mój Stefan oglądał wszystkie mecze Mistrzostw Europy.
-
Ruda Paskuda wrote:Czuję się rozdarta między dynią a racuchami
Moje koty czasami jak włączam animal planet to siedzą i jak urzeczone wpatrują się w ptaszki latające
No nic dziewczęta... ja skonczyłam czytanie foru... tfu... pracę . Więc spadam doma, zajrzę później jak już nakarmię moich dwóch samców-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Kajtek dziś wybrał sobie niebieską kredkę woskową i pomalował książki na półce...tę część kartkową - białą. Czy jest szansa czymś to wyczyścić? Bo tatuś dostanie zawału...a ja po nim.....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziewczyny...wiem ze ja tak wpadam i wypadam potem na dlugo,sorki,ale mala jest bardzo wymagajacym dzieckiem ,no ale teraz bede w domu,a ona w zlobku,wiec obiecuje zagladac.Reni niemamy mrozaczkow,byly jeszcze dwa ale kilka miesiecy temu przyslali nam list i zapytanie czy mrozimy na kolejny rok czy rezygnujemy czy co.oddalismy na donacje(zapomnialam slowa polskiego,ale chyba takie samo ;P)
Dziobak, Dobrawa, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kajtek dziś wybrał sobie niebieską kredkę woskową i pomalował książki na półce...tę część kartkową - białą. Czy jest szansa czymś to wyczyścić? Bo tatuś dostanie zawału...a ja po nim.....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72923408d541.jpgBISCA, Bozia3, *aga* lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Dziobak, istnieje szansa na wproszenie się? Bo znając życie mój TŻ nie przezwyciężył lenistwa i nie zrobił obiadu ucząc się do egzaminu . Ja bym coś takiego dietetycznego wciągnęła, najlepiej dużo
Bisca... wszystkich nie oddam! Nie ma szans
Nie szkodzi. Obgadalam sprawe z moim kotem. Jest kategorycznie przeciwny. No trudnoDziobak lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie szkodzi. Obgadalam sprawe z moim kotem. Jest kategorycznie przeciwny. No trudno
BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, my po porannych grzybach. Szalu nie bylo, troche kurek, ale nie ma nic piekniejszego niz widok malego grzybiarza z koszykiem Kurki ma rozkminione i zbiera je perfekcyjnie. I nie da sobie koszyka odebrac, niesie cala droge sam.
Bozia3, beates, BISCA, moremi, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny