35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wszystkim ! Maks dzis imprezuje od około 2 w nocy. Po co spać . Sen jest przereklamowany przeciez Pewnie stwierdził ,ze świętowanie roczku mozna zacząć juz w nocy. Ehhh rok temu o tej porze powoli kluło sie moje dziecie. Czas zasuwa
beates, villemo_gbm, Magdala, satori, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry. Kapturnica... no dobra impreza musi się odpowiednio zacząć . A ja dzisiaj od 4 nie śpię, bo cholera się przebudziłam i koniec. Trybiki "praca" mi się odpaliły i przez dwie godziny "to zrobić, tu wysłać maila, złożyć ticket do IT".... czuję zgona dzisiaj
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobry wszystkim ! Maks dzis imprezuje od około 2 w nocy. Po co spać . Sen jest przereklamowany przeciez Pewnie stwierdził ,ze świętowanie roczku mozna zacząć juz w nocy. Ehhh rok temu o tej porze powoli kluło sie moje dziecie. Czas zasuwa
Sto lat dla Maksa !
Faktycznie to przeleciałokapturnica, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Przyszłam popatrzeć co tam z Sabiną a tu juz po wszystkim. Gratuluje! I podziwiam rozmiary syna
Kapta, oj kiedy to zleciało... Najlepszego dla Maxa!
Postaram sie cos więcej pózniej skrobnąć, zeby tylko trochę czasu znaleźć...
Miłego dnia!kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100 lat Maksiu
Dziewczyny ile dni po owulce bierze sie dupka, bo wyleciało mi z głowy a ostatni raz brałam go lata świetlne temu czyli w 2005 rokukapturnica lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Kapta, ucaluj Maksa od ciotki
aż sobie przypomniałam te emocje z testem, ciążą i porodem
Aga, dwa do czterech dni po owulce.*aga*, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziecko moje nie chcialo dzis isc do domu z przedszkola. Bawil sie tak fajnie, ze nawet kluczyki od samochodu go nie kusily, a zawsze kusza, bo to maniak samochodowy. Dopiero jak powiedzialam, ze jutro na pewno tez przyjdzie do przedszkola, to z niechecia, ale wyszedl.
Kocham to przedszkole!Ruda Paskuda, moremi, beates, macduska, satori, BISCA, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHyhyhy... Dziobak, ja pamiętam jak młode miało do mnie nie raz pretensje, że za wcześnie po niego przyszłam bo nie zdążył się dość pobawić .
Eh... a teraz szkoła... kiedy to minęło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 16:12
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tera uwaga! Co potrafi blondi w internecie.
Dostalam dzis pozdrowienia od operatora komorkowego mego, ze nie oplacilam ostatniego rachunku. Troche mnie to zbilo z tropu, bo pamietam, ze placilam. No nic, loguje sie do banku, zreszta i tak musze oplacic rachunki ( zawsze to robie 14 kazdego miesiaca ). Pacze. Mialam zaplacic 249, 37 w wiadomej walucie. Nie zaplacilam ww sumy. Zaplacilam 24937... I kapnelam sie miesiac pozniej... Kasy nie oddali, nie skontaktowali sie nawet, ze jest jakis blad, tylko maszyna odczytala, ze wlasciwa kwota nie wypynela...
Jutro zaczynam dzwonic i walczyc o wlasna kase...
Ktora lepsza?Ruda Paskuda, BISCA lubią tę wiadomość