35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wszystkim ! Maks dzis imprezuje od około 2 w nocy. Po co spać . Sen jest przereklamowany przeciez
Pewnie stwierdził ,ze świętowanie roczku mozna zacząć juz w nocy. Ehhh rok temu o tej porze powoli kluło sie moje dziecie. Czas zasuwa
beates, villemo_gbm, Magdala, satori, AsiaPoli lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDobry. Kapturnica... no dobra impreza musi się odpowiednio zacząć
. A ja dzisiaj od 4 nie śpię, bo cholera się przebudziłam i koniec. Trybiki "praca" mi się odpaliły i przez dwie godziny "to zrobić, tu wysłać maila, złożyć ticket do IT".... czuję zgona dzisiaj
kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobry wszystkim ! Maks dzis imprezuje od około 2 w nocy. Po co spać . Sen jest przereklamowany przeciez
Pewnie stwierdził ,ze świętowanie roczku mozna zacząć juz w nocy. Ehhh rok temu o tej porze powoli kluło sie moje dziecie. Czas zasuwa 
Sto lat dla Maksa !
Faktycznie to przeleciało
kapturnica, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Przyszłam popatrzeć co tam z Sabiną a tu juz po wszystkim. Gratuluje! I podziwiam rozmiary syna
Kapta, oj kiedy to zleciało... Najlepszego dla Maxa!
Postaram sie cos więcej pózniej skrobnąć, zeby tylko trochę czasu znaleźć...
Miłego dnia!
kapturnica, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100 lat Maksiu

Dziewczyny ile dni po owulce bierze sie dupka, bo wyleciało mi z głowy a ostatni raz brałam go lata świetlne temu czyli w 2005 roku
kapturnica lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Kapta, ucaluj Maksa od ciotki

aż sobie przypomniałam te emocje z testem, ciążą i porodem
Aga, dwa do czterech dni po owulce.
*aga*, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziecko moje nie chcialo dzis isc do domu z przedszkola. Bawil sie tak fajnie, ze nawet kluczyki od samochodu go nie kusily, a zawsze kusza, bo to maniak samochodowy. Dopiero jak powiedzialam, ze jutro na pewno tez przyjdzie do przedszkola, to z niechecia, ale wyszedl.
Kocham to przedszkole!
nick nieaktualny, moremi, beates, nick nieaktualny, satori, BISCA, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHyhyhy... Dziobak, ja pamiętam jak młode miało do mnie nie raz pretensje, że za wcześnie po niego przyszłam bo nie zdążył się dość pobawić
.
Eh... a teraz szkoła... kiedy to minęło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 16:12
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tera uwaga! Co potrafi blondi w internecie.
Dostalam dzis pozdrowienia od operatora komorkowego mego, ze nie oplacilam ostatniego rachunku. Troche mnie to zbilo z tropu, bo pamietam, ze placilam. No nic, loguje sie do banku, zreszta i tak musze oplacic rachunki ( zawsze to robie 14 kazdego miesiaca ). Pacze. Mialam zaplacic 249, 37 w wiadomej walucie. Nie zaplacilam ww sumy. Zaplacilam 24937... I kapnelam sie miesiac pozniej... Kasy nie oddali, nie skontaktowali sie nawet, ze jest jakis blad, tylko maszyna odczytala, ze wlasciwa kwota nie wypynela...
Jutro zaczynam dzwonic i walczyc o wlasna kase...
Ktora lepsza?
nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość