35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje cały czas o tobie myślałam super niech chłopak rośnie
Szczerze powiem że nie wiem po co cię meczyli jak nie było wstawienia dziecka w kanał rodny już po 12 godzinach powinni bez pierd... zrobić ci cięcie a nie czekać szkoda że się tak meczylas
Teraz to już do przodu będzie dawaj znać co i jakComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
No gratulacje:) Kosmito witaj!
A ty dzielna mamo,wypoczywaj w tym szpitalu bo potem to moze nie byc latwo
Ja to juz sie nastawiam na oxy,w sumie zawsze mialam;) ale zzo obowiazkowo,jak najwczesniejkrycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
To co,Kicia nastepna,za nia Sandra,czy kogos nie pominelam?
Mi sie ciagle wydaje ze urodze w 36/7 tygodniu,tak jak ostatnio
Ps moj suwak cos sie nie posuwa,wlasnie wkroczylam w 31 tydzien
A my jeszcze wozka nie mamy,trudno sie zdecydowac ,wozek dla dwojki kupujemy i ciezko cos sensownego znalezc,no i lozeczka tez brak.Wszyscy w domu -
BISCA wrote:Obecna !
Kapitanie, Ty sie cieszysz, ze masz plaski brzuch, Ja, ze mi sie zaokragla
Z tym cieszeniem się to tak na niby, bo wiesz
i żeby Was pocieszyć, to nie mam już wagi, bo pół godziny po napisaniu posta syn mi tą wagę stlukl. Jeszcze jego zdążyłam zważyć (11 kg!!! klocek) i poszła w drobny mak. Musiałam Juniora w plecak wsadzić i smigalam z odkurzaczem i mopem.
Sandra, pewnie oszukujesz, że taki duży
Kometa, gratulacje
Również mam za sobą dwa porody w jednym, ale doszłam do wniosku przeciwnego - wolę sn niż cc, a na razie spokojnego połogu życzę.
Dobrawa, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa, serdeczne gratulacje!
U mnie bylo podobnie z tym, ze troche wczesniej zadaecydowali o cc, bo tetno malego zanikalo.
Moremi, nie odzywam sie czesto, bo poki co nic sie nie dzieje, a po drugie jak slysze ze wazysz 48 kg to mi wstyd. Ja zupelnie inna kategoria wagowa. Az sie boje myslec ile bede wazyc po drugiej ciazy.Dobrawa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kometa, serdeczne gratulacje!
U mnie bylo podobnie z tym, ze troche wczesniej zadaecydowali o cc, bo tetno malego zanikalo.
Moremi, nie odzywam sie czesto, bo poki co nic sie nie dzieje, a po drugie jak slysze ze wazysz 48 kg to mi wstyd. Ja zupelnie inna kategoria wagowa. Az sie boje myslec ile bede wazyc po drugiej ciazy.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:już się boję, ale chyba czas kupić spodnie z gumką w pasie
Ja na ograniczonych cukrach i Chodakowskiej schudlam 4 kg i faktycznie to widac. Nie jedzac miesa tez widze, ze jem inaczej ( patrz zdrowiej).
Ale spodnie z gumka mam! Odkrylam dopiero teraz by insomnia i zakochalam sie w tych ciuchach. I dresiaki z gumka moglabym nosic non stop! Mam model, ktory nazywa sie lala i pasuje do wszystkiego. I faktycznie nosze je na okraglo.moremi, krycha.stara, Ruda Paskuda, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry, ja to chyba pier...ca dostanę! Wykres OVU twierdzi, że miałam owulację w 9 d.c. grrr Gupi wykres! Znowu mi się długość cyklu poprzestawiała, ostatnio 22 dni a bywało już 31-32.Nawet testów ovu nie zdążyłam kupić, a tu już po zawodach : ) No nic, trza czekać ... wszak bzykanko w 8 d.c. było więc mimo wszystko jest szansa ; )
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dziewczęta.
Kocie, ja nie wiem czy tutaj też tak super wszystko pokazuje. Nie widze twojego wykresu to ciężko powiedzieć. U mnie też pokazał owulkę 13 dnia, ale dziwnie, bo nic mnie nie bolało ani nic. Z reguły przy owulacji jajka mnie rwą koszmarnie, a tu nic. Więc nie wiem co mam o tym mysleć. Poza tym, skoro było bzykanko, to co się przejmujesz
A u mnie szaleństwo. W sobotę szlajałam się z bandą po salonach ślubnych i mierzyłam, mierzyłam, mierzyłam. Nie wiedziałam że suknię na marzec trzeba zamawiać JUŻ! A co jak zaciążę i będę brzuchata? Dylematy cholerka....
Miłego dniaBlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
No mi to się zdaje, że kluczową rolę odgrywa tempka i to na jej podstawie wykresisko się tworzy. No zobaczymy, może coś drygnie jeszcze.
A ja postanowiłam przypaczeć się bliżej mojemu Hashimoto. Od lat robię tylko TSH a może mam popierniczone FT3/FT4? Przeczytałam pewien artykuł i aż mnie wbiło w fotel. Usłyszałam kiedyś od ENDO, że skoro Hashimoto zdiagnozowane to teraz szprycowanie lewotyroksyną i zwiększanie dawki jeśli TSH pójdzie w górę.
Ufałam, że właśnie tak trzeba, a tu się okazuje, że niekoniecznie TSH w normie = wszycho oki.
Ruda Paskuda - zamów profilaktycznie większą kieckę - zwłaszcza w cyckach ; )Zwęzić zawsze można, poszerzyć nie barzoo : )Ruda Paskuda, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKocie, właśnie problem w tym, że fason sukni który sobie wybrałam jest taki, że za dużego brzuchala to nie mogę do niego mieć.... znaczy o tyle dobrze ze gorset sznurowany więc nawet jak się zbrzuchacę to nie będzie jakoś mega źle, a i stan dość wysoko, więc brzuchol się powinien zmieścić. Ale ogólnie chude ze mnie stworzenie więc tak czy siak suknia musi być dość wąska. A kurcze skąd ja mam wiedzieć co się wydarzy za 5 miesięcy. Yh yh...
-
BlackCatNorL wrote:No mi to się zdaje, że kluczową rolę odgrywa tempka i to na jej podstawie wykresisko się tworzy. No zobaczymy, może coś drygnie jeszcze.
A ja postanowiłam przypaczeć się bliżej mojemu Hashimoto. Od lat robię tylko TSH a może mam popierniczone FT3/FT4? Przeczytałam pewien artykuł i aż mnie wbiło w fotel. Usłyszałam kiedyś od ENDO, że skoro Hashimoto zdiagnozowane to teraz szprycowanie lewotyroksyną i zwiększanie dawki jeśli TSH pójdzie w górę.
Ufałam, że właśnie tak trzeba, a tu się okazuje, że niekoniecznie TSH w normie = wszycho oki.
Ruda Paskuda - zamów profilaktycznie większą kieckę - zwłaszcza w cyckach ; )Zwęzić zawsze można, poszerzyć nie barzoo : )BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny