X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babki

zagladam dzis wyjatkowo...

Wacia ..naprawde jest mi bardzo smutno, twoja wiadomosc mnie przytloczyla bardzo...:(
    trzymaj sie dzielnie :*

fajnie zobaczyc " stara" zaloge :D

oddalam Ivo na pol dnia do zlobka (9-13) ale jak narazie oporzadzamy dom po tesciowej, bo zyjemy jakby to okreslic...na wysypisku..nie wiadomo gdzie rece wlozyc i od czego zaczac...kuchnia, lazienka, garaz....tyle rzeczy musimy wywalic...

Dobrawa lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wieczór :-) Moje dziecie śpi ze mną i kurcze jest nam z tym dobrze :-)
    moje tez...i mi tez i Alojzowi tez :D ...uwielbiam jak mnie szuka raczkami w nocy po omacku i sie przytula :D....

moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Poli....:( no brak slow po prostu...

• beates Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia,brak mj słów. Tak bardzo mi przykro . Duzo siły zyczę, Trzymaj się

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Asia, jezeli moge Ci cos poradzic, to mozesz isc do szpitala, na emergency. Zrobia usg i wszystkie potrzebne badania. Obejma Cie opieka nawet jezeli zdecydujesz czekac na poronienie samoistne, ktore z reguly troche trwa. Potem wszystko sprawdza, czy w jamie macicy jest czysto.
    Ja wiem, ze to suche informacje i brzmia bezdusznie, ale warto wiedziec jakie sa dostepne opcje. W domu zadreczysz sie mysleniem. Sluzba zdrowia jest naprawde pomocna w tym wypadku, a pielegniarki oraz lekarze bardzo wspolczujacy. I nie zrobia nic wbrew Twojej woli.
    <3
    dzieki dziewczyny, magdala jestem w szpiatalu od wczoraj rana.po 3 godziny z poczekalni do poczekalni.w koncu poznym popoludniem trafilam na ginekologie.ale lozko dopieto wieczorem dostalam.usg bedzie dopiero dzis.wtedy zobacza czy potrzebny jeszcze zabieg.ale ja mysle ze nie, wczoraj byla masakra i chyba wszystko zeszlo.z tego co wiem pozniejszej kontroli , za kilka tygodni tez nie bedzie.moze ty masz lepsze doświadczenia ale u mnie w szpitalu tak to wyglada.

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, można do was dołączyć ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 09:11

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska przykro mi ze tez przez to przechodzisz❤

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj o 13 dostałam Cytotec na zmiękczenie szyjki macicy. Około 18 odeszły mi wody, a o 20.50 urodziłam naszą dziewcznkę.
    Mąż był ze mną cały czas, wyszedł tylko na sam moment porodu.

Szczęściem w tym wszystkim był personel, wspierający, dyskretny, pomocny, tłumaczący co i dlaczego się dzieje.

Potem w nocy miałam łyżeczkowanie. Dostawalam leki przeciwbólowe cały czas, więc nie bolało bardzo. Dusza boli, ale co poradzić? Trzeba przeżyć.

I chyba chcę myśleć, że natura zadecdowała za mnie. Bo bardzo możliwe, ze jednak dziecko było obciążone wadą. Jaką? Nigdy się nie dowiemy. Nie chcemy badań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 09:23

• Magdala Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    dzieki dziewczyny, magdala jestem w szpiatalu od wczoraj rana.po 3 godziny z poczekalni do poczekalni.w koncu poznym popoludniem trafilam na ginekologie.ale lozko dopieto wieczorem dostalam.usg bedzie dopiero dzis.wtedy zobacza czy potrzebny jeszcze zabieg.ale ja mysle ze nie, wczoraj byla masakra i chyba wszystko zeszlo.z tego co wiem pozniejszej kontroli , za kilka tygodni tez nie bedzie.moze ty masz lepsze doświadczenia ale u mnie w szpitalu tak to wyglada.

Hmm. Czekanie w poczekalni to norma. Dziwi mnie tylko, ze nie beda Cie potem sprawdzac, jak mowisz, ze nie bedzie kontroli. Powinna byc. Mozesz dopytac?
    Ja z kolei nie mialam lozka. Wszystko bylo robione na wizytach. I tak czlapalam do szpitala co dwa tyg chyba z cztery razy.

Jak chcesz szczegoly to napisz na priv, bo nie sa to informacje na ogol, rozumiesz. Wspolczuje Ci bardzo.

Dobry.

Wacia, mysle o Tobie.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec w pl tak to wyglada?ja przeszlam to samo wczoraj tulajac sie po 3 poczekalniach i toaletach..niestety taka sluzba zdrowia tutaj.jestem wsciekla i niemoge tego zrozumiec

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia świeczki mam w oczach. Straszne to. Nawet nie mogę sobie wyobrazić... Eh. Trzymajcie się mocno.

• villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny serce strasznie boli jak się czyta o Waszych doświadczeniach będę się modlić za aniołki :(

Audrey Hepburn lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) 35 lat skończyłam już 2 lata temu (ciężko mi w to uwierzyć, za każdym razem muszę przeliczać lata) i także staram się o dzieciątko (mam już 3). 01.08 miałam zabieg łyżeczkowania po obumarłej ciąży (14 tydzień) i od tego czasu jakieś zawirowania, bardzo długie plamienia - mam nadzieję, że się samo wyreguluje. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

villemo_gbm lubi tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny łącze się w bólu wiem przez co przechodzicie trudno coś napisać konstruktywnego bo nic tak naprawdę nie ukoi bólu

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Poli... Macduska ... :( :( :( Brak słów, gardło ściśnięte... Tak bardzo mi przykro! Buuuuu :( Nie znajduję słów pocieszenia, bo takowe nie istnieją. Życzę Wam dużo siły...

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry

ja nawet nie wiem co powiedzieć po takich wieściach

przykro

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audrey Hepburn wrote:
    hejka, można do was dołączyć ?

śmiało

Audrey Hepburn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te całe starania o potomka to o kant d... rozbić. Mi po kilku cyklach starań już się nie chce . Skąd w niektórych z was tyle zaparcia jest to ja nie wiem. Moje libido wzrasta wraz z okresem niepłodnym. Mierzenie temp. itp po jaką cholerę ...żeby oglądać książkowy wykres? Chyba prędzej zdrapkę szczęśliwą wylosuje niż te kreski dwie na teście zobaczę ;-)

Tak młodo się czuję a tu metryki się nie oszuka....zastanawiające że jak się było młodszym to drugie dziecko było niewyobrażalnym tematem :-)

kapturnica, Audrey Hepburn, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Te całe starania o potomka to o kant d... rozbić. Mi po kilku cyklach starań już się nie chce . Skąd w niektórych z was tyle zaparcia jest to ja nie wiem. Moje libido wzrasta wraz z okresem niepłodnym. Mierzenie temp. itp po jaką cholerę ...żeby oglądać książkowy wykres? Chyba prędzej zdrapkę szczęśliwą wylosuje niż te kreski dwie na teście zobaczę ;-)

Tak młodo się czuję a tu metryki się nie oszuka....zastanawiające że jak się było młodszym to drugie dziecko było niewyobrażalnym tematem :-)

po 50 cyklu starań dochodzi się do takiego samego wniosku ;-)

kapturnica, *aga*, krycha.stara, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    wiec w pl tak to wyglada?ja przeszlam to samo wczoraj tulajac sie po 3 poczekalniach i toaletach..niestety taka sluzba zdrowia tutaj.jestem wsciekla i niemoge tego zrozumiec

Nie w pl. Ja tez w uk mieszkam. Dlatego wlasnie pomyslam, ze mozesz skorzystac z mojej wiedzy.

krycha.stara lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 13745 13746 13747 13748 13749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ