35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda Paskuda wrote:Kocie, właśnie problem w tym, że fason sukni który sobie wybrałam jest taki, że za dużego brzuchala to nie mogę do niego mieć.... znaczy o tyle dobrze ze gorset sznurowany więc nawet jak się zbrzuchacę to nie będzie jakoś mega źle, a i stan dość wysoko, więc brzuchol się powinien zmieścić. Ale ogólnie chude ze mnie stworzenie więc tak czy siak suknia musi być dość wąska. A kurcze skąd ja mam wiedzieć co się wydarzy za 5 miesięcy. Yh yh...
Łeeee to jak taka "cinka" jesteś to w 5 miechu nie będzie AŻ TAK widać brzusia ;)Fajnym rozwiązaniem jest też baskijka, świetnie się w niej wygląda (wałków i brzucha nie widać) i modna niezmiennie! ; ) -
nick nieaktualnyNo tylko mi się spodobało coś podobnego:
chociaż wydaje mi się, że w taka jeszcze brzuch wejdzie jak się okaże że będzie. Ale z kolei wiem że mojemu podobają się bardziej obcisłe suknie w biodrach, z niższym stanem, a jak się wbiję w taką to obawiam się, że może być już problem (pomijając, że będę miała wtedy tułów do ziemi ). Eh, różne gusta w tym temacie akurat mamy, on nie lubi długich nóg, ja wręcz przeciwnieDziobak, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Bry
też myślę o Dusi i to codziennie, więc pewnie czkawkę ma sporą
Ruda, Ty weź nie myśl zupełnie co będzie za 5 miesięcy, kup najbardziej obcisłą sukienkę jaka wpadnie Ci w oko i na drugi dzień zrób test ciążowy
Czekając na ciążę olalam system, stwierdziłam, że jak będę ciuchy kupować z myślą o ciąży, to ani ciąży nie będzie, ani ja się jak człowiek nie ubiore. Z tą myślą zaraz po wypłacie poszłam kupić dwie pary spodni, cztery bluzki/koszule, trzy sukienki, marynarkę i wszystko dopasowane. Na drugi dzień na teście były dwie kreski i te dwie kreski właśnie tłuką kubkiem w podłogę.villemo_gbm, Dziobak, Ruda Paskuda, kicia 123, Magdala, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ruda i do tego kup dwa nowe staniki jak Sabina przed testowaniem
U mnie pierwszy raz w życiu cykl sie rozjechał zawsze mam 28 dniowe, dzisiaj 30 czuję się jak bombka przed wybuchem , testy oczywiście mówią palnij się w głowę i czekaj cierpliwie , wiec z chęcią kupie trochę kg tej cierpliwości.
Organizm ludzki jest złośliwy za parę dni rozpoczynam kolejny 'sezon' małżeństwa to pewnie @ się przyplącze.krycha.stara, Ruda Paskuda, BISCA, beates lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ruda, Ty weź nie myśl zupełnie co będzie za 5 miesięcy, kup najbardziej obcisłą sukienkę jaka wpadnie Ci w oko i na drugi dzień zrób test ciążowy
Hyhyhy... w sumie racja. Tylko problem właśnie w tym, żeby mojemu się też podobało, a ta cholera najlepiej by mnie ubrał w rybkę (którą ja też chciałam). Ale trafiłam na zacną panią w salonie sukien ślubnych która powiedziała, że z moją figurą to będę wyglądać jak glista (i faktycznie coś takiego sobą przedstawiałam). Przez to zwróciła moją uwagę na fason, którego w ogóle nie brałam pod uwagę, a który jak przymierzyłam to zrobiłam takie "ooooooooo kurcze"moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Hello,
Trochę mnie nie było, w końcu nadrobiłam te kilka tygodni i nie takich wieści sie spodziewałam
Wacia, tak strasznie mi przykro... przeczytałam to w piątek i zupełnie mnie ta wiadomość rozłożyła. Szkoda, że też przez to musiałaś przejść. Dobrze, że chociaż personel pomógł Wam w tej ciężkiej chwili.
Asia, bidulo.... Tyle strat w takim krótkim czasie jest naprawdę dołujące.
Kometa, gratuluje syna zdradzisz jego imię? Trochę Cie poród wymęczył ale pewnie juz tego nie pamiętasz szybkiego powrotu do formy Ci życzę. Kurczę, mam wrażenie że nie dawno pochwaliłaś sie nowiną a tu juz syn na świecie
Naszym ciężarnym życzę spokojnej ciąży, rośnijcie pięknie, a tym "na ostatnich nogach" życzę lekkiego porodu . Bisca, ciekawe kto tam u Ciebie mieszka stawiam na chłopca
Nowe witam, oby wraz z Wami poprawiła nam sie statystyka ciążowa
Moje dziecko skończyło 11 miesięcy a ja juz tęsknie za takim maluszkiem. Kiedy to śmignelo
Trzymajcie sie, postaram sie zaglądać cześciejMagdala, Dziobak, kapturnica, kicia 123, beates, BISCA, Dobrawa, *aga*, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapodam zapodam, chyba że pokłócimy się o suknię tak bardzo że ślubu nie będzie!
Dzisiaj zabieram go póki co coby wybrał z tych sukni co mu się nie podobają tę, która nie podoba mu się najmniej . Albo żadną... w ogóle miałam takie głupie sny dzisiaj że masakra. Śniło mi się, że w końcu kupiłam jakąś czarno-białą suknię i nie zdążyłam się uczesać i taka rozczochrana poszłam na ślub, ale mnie porwali po drodze, byłam w jakimś domu z ogrodem i kombinowałam jak uciec, podczas kiedy pan porywacz robił mi kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym....Magdala, kapturnica, moremi, villemo_gbm, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Magdala! Ty żyjesz!
Zyje, zyje. Przygotowuje sie do crio. Tzn nic nie robie, bo na cyklu naturalnym lecimy. Jutro podglad.
Dzis sie stresuje lotem do Pl. Lece trzeci raz tym samym lotem pod rzad. Dwa poprzednie razy lot byl opozniony dwie godziny. To chyba niemozliwe zeby dzis znowu, nie? Nie jestem az tak pechowa. W zasadzie to wcale nie jestem pechowa. Wrecz odwrornie. Hmm.
Dobry dzien niech bedzie.Dziobak, kapturnica, beates, moremi, krycha.stara, BISCA, Dobrawa, *aga*, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
sandra80 wrote:Hej Morek toczy się toczy a brzuch mój raczej w żaden avatar się nie wciśnie Termin mam na około 21 listopad więc jeśli Zuzia będzie terminowa dziouszka to.jeszcze miesiąc toczenia mi został. A Ty powinnaś się brać za tycie a nie chudniecie. Fstyc się żeby tu o tak malej wadze wspominać, ale nic jak to mówią przyjdzie kryska na matyska se se se
Wpadam zza plota bom wylukala zes ty w ciOzuni nosz w morde jak mi to umknelo?
I to jeszcze szybciej sie rozpakujesz niz ja
No to ten tego spoznione gratulacje skladam i zeby poszlo jak po massssle w 'ten' dzien!BISCA lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:
Zyje, zyje. Przygotowuje sie do crio. Tzn nic nie robie, bo na cyklu naturalnym lecimy. Jutro podglad.
Dzis sie stresuje lotem do Pl. Lece trzeci raz tym samym lotem pod rzad. Dwa poprzednie razy lot byl opozniony dwie godziny. To chyba niemozliwe zeby dzis znowu, nie? Nie jestem az tak pechowa. W zasadzie to wcale nie jestem pechowa. Wrecz odwrornie. Hmm.
Dobry dzien niech bedzie.
a za powodzenie crio zaciskam kegle
i wiesz, że trzymam ciuchyMagdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak patrzę na suwak Frankowy i oczom nie wierzę - przecież przed chwilą mój syn skończył 11 miesięcy a on przecież tylko o tydzień starszy i o dwa od Adasia Dorbie też nie wiem kiedy to minęło. Jak patrzę na Juniora jak odmawia jedzenia, gdy próbuję go karmić i sam operuje łyżeczką czy widelcem, to wydaje mi się taki "dorosły"... Szybko zleciało... i zaraz do pracy trzeba będzie wracać. Bleee.
A u Biszkopta chłopak będzie
Ciekawa jestem co u Asiuli i jak u Małgosi. Jeszcze Mega "przepadła"-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ruda Paskuda wrote:Zapodam zapodam, chyba że pokłócimy się o suknię tak bardzo że ślubu nie będzie!
Dzisiaj zabieram go póki co coby wybrał z tych sukni co mu się nie podobają tę, która nie podoba mu się najmniej . Albo żadną... w ogóle miałam takie głupie sny dzisiaj że masakra. Śniło mi się, że w końcu kupiłam jakąś czarno-białą suknię i nie zdążyłam się uczesać i taka rozczochrana poszłam na ślub, ale mnie porwali po drodze, byłam w jakimś domu z ogrodem i kombinowałam jak uciec, podczas kiedy pan porywacz robił mi kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym....
Radze omowic temat Z dobrym terapeuta
Zart
Ja jestem mistrzem w deiedzinie dziwnych snow. Juz nawet nie opowiadam bo sie dziwnie na mnie patrza ...krycha.stara, moremi, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
Morek, skad info o chlopaku u Biszkopta ? . Bo My tu nozkami niecierpliwie przebieramy czekajac na plec. Co prawda chinski kalendarz jest tego samego zdania co Ty, ale lepiej potwierdzic starym, dobrym USG
Odpowiedz 9/11krycha.stara, Magdala, *aga*, moremi lubią tę wiadomość
-
Wyladowalam o czasie. Jaaj.
Wszystko wskazuje na to, ze zdaze na wizyte o 8. Wygladajac jak zmora, ale o czasie.
Moremi umieram, zeby zobaczyc Juniora. i Ciebie of kors. Wpadne jak mi czas pozwoli.
Acha, Mama Muminka sie dzis rozpakowalaDziobak, kapturnica, BISCA, *aga*, moremi, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.