35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Pierwiastka!
Dziobak, kup albo kombinezon, albo body i problem z głowy, a nie się bawisz w jakieś majty, wąskie spodnie, hujumuju dzikie węże
Albo zrezygnuje z gaci. Wtedy nic sie nie bedzie marszczylo.moremi, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Polewa czekoladowa?
A jakie proporcje?
1 jajko
3 łyżki cukru
3 łyżki kakao
1/2 kostki masła/margaryny
Jajko, cukier i kakao ubić mikserem i do ubijanej masy wlewać gorące, roztopione masło.
czyli oleju kokosowego wyjdzie pół szklankiReni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Wyzwanie dnia: jak wlozyc podkoszulke ( merynosa ) w waskie spodnie tak, zeby nie sciagnac przy tym gaci. Miotalam sie dzis w pracy w lazience, co obciagnelam ( ladne slowo ) koszulke, to sciagalam sobie gacie w dol. Gacie bezszwowe, wiec musialy lezec ladnie ulozone. Jak juz wyprostowalam gacie w gore, to koszulka sie marszczyla. A spodnie waskie, nie ma jak rak porzadnie w nie wsadzic... No masakra jakas... Jak dojda do tego merynosy geterki, to bede chyba spedzac w kiblu cale przerwy...
Dziobak, krycha.stara, Ruda Paskuda, Reni, slash lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Magdala ?
Pamietliwa jaka, no.
Nie sikalam, ale ciazy z tego nie budziet z uwagi na rycie tempki i plamienie.
Jutro ide do profesora, ale tutejszego, ktory analizuje moje hektolitry krwi.
Do kliniki wroce jak czas pozwoli.Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Pamietliwa jaka, no.
Nie sikalam, ale ciazy z tego nie budziet z uwagi na rycie tempki i plamienie.
Jutro ide do profesora, ale tutejszego, ktory analizuje moje hektolitry krwi.
Do kliniki wroce jak czas pozwoli.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Dziobak a probowalas koszulke w majty wsadzac? I po plecach nie ciagnie i sie nie marszczy...
A u mnie guzik nie kleska. Plus cale cztery ino pizga jak w kieleckim. Ech... Nici z wolnego...
Jutro do pracy ide bez gacimoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I polewę też można na kokosowym to mamy "normalne" święta
Z kokosowym pazurem.
Dziooobaaak. Ty sobie kup tego oleju i olej te Teneryfy. Z kokosowym piernikiem i polewa toc to sama egzotyka. Dzie sie bedziesz tulac.Dziobak, moremi, krycha.stara, BISCA, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Z kokosowym pazurem.
Dziooobaaak. Ty sobie kup tego oleju i olej te Teneryfy. Z kokosowym piernikiem i polewa toc to sama egzotyka. Dzie sie bedziesz tulac.Magdala, moremi, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Przekonalas mnie. Nie jadę na Teneryfe! Pojadę na Grand Canarie. Z piernikiem, a co!
a poważnie to kiedyś kolega wykupił sobie turnus na Grand Canarie, bo chciał świąt uniknąć i opowiadał jak to on sobie będzie na hamaczku się wylegiwać... wrócił zniesmaczony, bo nie miał gdzie tego hamaczka powiesićDziobak, Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:tam nawet drzew nie ma. zgroza!
a poważnie to kiedyś kolega wykupił sobie turnus na Grand Canarie, bo chciał świąt uniknąć i opowiadał jak to on sobie będzie na hamaczku się wylegiwać... wrócił zniesmaczony, bo nie miał gdzie tego hamaczka powiesić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cc1dd6a4367.jpg
No tam faktycznie nie ma gdzie hamaczka powiesic... Ale zeby na calej wyspie ani jednej palmy nie znalazl?
My bedziemy mieszkac obok rezerwatu dunowego, ale drzewa tam sa z cala pewnoscia. I choinka tez sie na pewno znajdzie, taka z bombkamikrycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja miałam narkozę - ale ja miałam połączoną histero z laparo diagnostyczną
cholera biednemu to zawsze wiatr w oczy i w miedzy poślady -
Reni wrote:no własnie u Ciebie pamiętam, że miałaś all inclusive
cholera biednemu to zawsze wiatr w oczy i w miedzy poślady -
Czyli będzie Julka? to ten rok wysyp dziewczynna naszym forum?
Super Cieszę się bardzo i trzymam kciuki Będzie miał kto Trixy ustawiaćBISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Paszcza, zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek. No, moze u Was odwrotnie.
I jeszcze: pierwsze slowo do dziennika... Kiedys chcialas Julke, takze teges... Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzglednia sie!
Niech Kartoflanka dalej zdrowo rośnie!
I jakies dane w koncu na Porodowke moze?krycha.stara, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość