Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci małe się niestety szybko psują. Naprawi się. :)

A ja się czuję jak szmatka, którą ktoś starł podłogę i to tak konkret. Rano bylo super, a teraz nie mogę zupełnie jeść bo mnie odrzuca, od 14 wegetuję w łóżku spiąc i nie śpiąc na zmianę. Wszystko mnie boli, do tego dreszcze i gorączka. Jeszcze się coś cholera przyplącze :(

Magdala lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry .
    Ruda jak czujesz się kijowo to dobrze . Znaczy wszystko idzie dobrym torem :-)

Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica... kurde ale jak tak nie chce :D Na szczescie dzisiaj troszke lepiej, co prawda nadal kiepsko z jedzeniem, chociaz akurat moj organizm stwierdzil, ze poranne nudnosci sa passe, i poszedł w drugą stronę. Czyści mnie okrutnie. Ale ogólnie samopoczucie zdecydowanie lepsze, nie telepie mnie tak jak wczoraj :).

No i śniegem nasypało, pewnie stopnieje do wieczora, ale rano przynajmniej ladnie biało było :D

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudeńko kochana! Gratuluję! : ) Ja za 4 dni testuję ; )

Ruda Paskuda, beates lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    U tesciowej był, a przeca tesciowa to zuuoo! Zepsula Ci Adaska. :-P
    Jest to logiczne ;-) Naprawie go jakos. Do nastepnego razu daleko ;-)

krycha.stara, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie trzymam kciuki :)

BlackCatNorL lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Rudeńko kochana! Gratuluję! : ) Ja za 4 dni testuję ; )

Czemu wykres schowany ? :)
    Powodzenia!

• beates Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa , jak się czujesz ?

Godzina "W" się zbliza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z serii "Dziwne sny":

Byłam gdzieś po zmroku i wylaziły zombiaki. I spotkałam taką małą dziewczynkę zombie, ale chciała mi pomóc i próbowała mnie schować. I się okazało, że zombiaki wychodzą z portalu, który otwiera jakiś taki zombie master. I znalazł mnie u tej dziewczynki, która próbowała mnie schować i zaczęłam udawać zombiego i on sie na to nabrał. Potem o świcie powiedziałam, że muszę wracać, przyszłam do domu a tam dwie laski ryczą, że zombiaki były w domu i wszystko porozwalane. Na to zjawiła się moja psiapsióła i mówi, że to że wszystko porozwalane to nic, ściągnęła jedną z tych płaczących lasek z łóżka, podnosi materac, a tam ukrywający się zombiak. I potem się okazało, że zrobili (nie wiem kto) z domu centrum ostrzegania przed zombiakami. Pomontowali rolety na oknach i alarmy jakieś. Tylko że przyszły zombiaki a jedna z tych lasek co były nie domknęła drzwi i wlazły do domu. A potem siedziałam z nimi na kanapie i gadałam :D

Kto mnie przebije! No kto?! :D

BlackCatNorL, villemo_gbm, AsiaPoli, Sabina, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nu to mam wyniki bety...

2016-12-05 08:05:24 6226,30mIU/ml
    2016-12-03 08:04:01 2622,60mIU/ml

A progesteron to mi wywindował pod sufit...

Progesteron 51,20ng/ml

Chyba zacnie :)

kicia 123, BlackCatNorL, villemo_gbm, Dziobak, gosia7122, Dobrawa, AsiaPoli, Magdala, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Czemu wykres schowany ? :)
    Powodzenia!
    Aaaa bo się tak wyłączyłam na cały miesiąc i nic nie notowałam...
    Byłam zajęta "chodzeniem po ścianach" - rzuciłam papierosiska definitywnie! : ) Teraz w nagrodę żądam dziecia w brzuchu! : )

Ruda Paskuda, krycha.stara, BISCA, Dziobak, Sabina, beates, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Kocie trzymam kciuki :)

Czymej, czymej! ; )

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Z serii "Dziwne sny":

Byłam gdzieś po zmroku i wylaziły zombiaki. I spotkałam taką małą dziewczynkę zombie, ale chciała mi pomóc i próbowała mnie schować. I się okazało, że zombiaki wychodzą z portalu, który otwiera jakiś taki zombie master. I znalazł mnie u tej dziewczynki, która próbowała mnie schować i zaczęłam udawać zombiego i on sie na to nabrał. Potem o świcie powiedziałam, że muszę wracać, przyszłam do domu a tam dwie laski ryczą, że zombiaki były w domu i wszystko porozwalane. Na to zjawiła się moja psiapsióła i mówi, że to że wszystko porozwalane to nic, ściągnęła jedną z tych płaczących lasek z łóżka, podnosi materac, a tam ukrywający się zombiak. I potem się okazało, że zrobili (nie wiem kto) z domu centrum ostrzegania przed zombiakami. Pomontowali rolety na oknach i alarmy jakieś. Tylko że przyszły zombiaki a jedna z tych lasek co były nie domknęła drzwi i wlazły do domu. A potem siedziałam z nimi na kanapie i gadałam :D

Ja! Wczoraj w aucie krzyknęłam do męża: "uważaj sarna"! Nie było sarny na drodze. Ale ja ją widziałam... trochę ... chyba... yyyyy.... ;/ : )

Sabina, beates lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Nu to mam wyniki bety...

Chyba zacnie :)

Zacnie!

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskuda, bedziesz matkiem jak nic! :-)
    Gratulacje raz jeszcze!

BISCA, Sabina, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates:)
    Ja to przedewszystkim ciezka jestem,nogi opuchniete,od kilku dni wszystko mnie swedzi,ale dzielnie czekam do godziny zero
    Jeszczemusimy wozek zamowic,
    Tym razem chce tez miec lezaczek- chustawke w razie w.A ty masz taki? Przydaje sie? Jak tam kubus ?

Wszyscy w domu :)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ciaze ciazami ale piernikow zesta juz napiekly? Okna pomyly? Choinke ubraly? Prezenty kupily? U spowiedzi byly?

Tak.

krycha.stara, BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas prezenty prawie wszystkie zakupione. Zostali nam jedynie dziadkowie mojego, co do których brak nam trochę pomysłów niestety. Pierniki jesio nie, choinka też trochę później, ale może w weekend siądziemy z młodzieżą :)

beates lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, podczytuję Was od czasu do czasu. Nie piszecie wiele, tak jak kiedyś, więc jestem w miarę na bieżąco. Coś nie wiedzę Moremi, Asiuli, Comety, Waci... co tam u nich? ...bo u mnie bez zmian. Gratuluję nowych dzieci i ciąż! Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam serdecznie! :-*

Dobrawa, Ruda Paskuda, BISCA, Sabina, beates, Magdala, kicia 123, moremi, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Z serii "Dziwne sny":

albo za długo grałaś w pokemony, albo się naoglądałaś filmu o Wołyniu...;)

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13767 13768 13769 13770 13771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ