35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieci małe się niestety szybko psują. Naprawi się.
A ja się czuję jak szmatka, którą ktoś starł podłogę i to tak konkret. Rano bylo super, a teraz nie mogę zupełnie jeść bo mnie odrzuca, od 14 wegetuję w łóżku spiąc i nie śpiąc na zmianę. Wszystko mnie boli, do tego dreszcze i gorączka. Jeszcze się coś cholera przyplącze
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapturnica... kurde ale jak tak nie chce Na szczescie dzisiaj troszke lepiej, co prawda nadal kiepsko z jedzeniem, chociaz akurat moj organizm stwierdzil, ze poranne nudnosci sa passe, i poszedł w drugą stronę. Czyści mnie okrutnie. Ale ogólnie samopoczucie zdecydowanie lepsze, nie telepie mnie tak jak wczoraj .
No i śniegem nasypało, pewnie stopnieje do wieczora, ale rano przynajmniej ladnie biało było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ serii "Dziwne sny":
Byłam gdzieś po zmroku i wylaziły zombiaki. I spotkałam taką małą dziewczynkę zombie, ale chciała mi pomóc i próbowała mnie schować. I się okazało, że zombiaki wychodzą z portalu, który otwiera jakiś taki zombie master. I znalazł mnie u tej dziewczynki, która próbowała mnie schować i zaczęłam udawać zombiego i on sie na to nabrał. Potem o świcie powiedziałam, że muszę wracać, przyszłam do domu a tam dwie laski ryczą, że zombiaki były w domu i wszystko porozwalane. Na to zjawiła się moja psiapsióła i mówi, że to że wszystko porozwalane to nic, ściągnęła jedną z tych płaczących lasek z łóżka, podnosi materac, a tam ukrywający się zombiak. I potem się okazało, że zrobili (nie wiem kto) z domu centrum ostrzegania przed zombiakami. Pomontowali rolety na oknach i alarmy jakieś. Tylko że przyszły zombiaki a jedna z tych lasek co były nie domknęła drzwi i wlazły do domu. A potem siedziałam z nimi na kanapie i gadałam
Kto mnie przebije! No kto?!BlackCatNorL, villemo_gbm, AsiaPoli, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNu to mam wyniki bety...
2016-12-05 08:05:24 6226,30mIU/ml
2016-12-03 08:04:01 2622,60mIU/ml
A progesteron to mi wywindował pod sufit...
Progesteron 51,20ng/ml
Chyba zacnie
kicia 123, BlackCatNorL, villemo_gbm, Dziobak, gosia7122, Dobrawa, AsiaPoli, Magdala, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Czemu wykres schowany ?
Powodzenia!
Byłam zajęta "chodzeniem po ścianach" - rzuciłam papierosiska definitywnie! : ) Teraz w nagrodę żądam dziecia w brzuchu! : )Ruda Paskuda, krycha.stara, BISCA, Dziobak, Sabina, beates, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Z serii "Dziwne sny":
Byłam gdzieś po zmroku i wylaziły zombiaki. I spotkałam taką małą dziewczynkę zombie, ale chciała mi pomóc i próbowała mnie schować. I się okazało, że zombiaki wychodzą z portalu, który otwiera jakiś taki zombie master. I znalazł mnie u tej dziewczynki, która próbowała mnie schować i zaczęłam udawać zombiego i on sie na to nabrał. Potem o świcie powiedziałam, że muszę wracać, przyszłam do domu a tam dwie laski ryczą, że zombiaki były w domu i wszystko porozwalane. Na to zjawiła się moja psiapsióła i mówi, że to że wszystko porozwalane to nic, ściągnęła jedną z tych płaczących lasek z łóżka, podnosi materac, a tam ukrywający się zombiak. I potem się okazało, że zrobili (nie wiem kto) z domu centrum ostrzegania przed zombiakami. Pomontowali rolety na oknach i alarmy jakieś. Tylko że przyszły zombiaki a jedna z tych lasek co były nie domknęła drzwi i wlazły do domu. A potem siedziałam z nimi na kanapie i gadałam
Kto mnie przebije! No kto?!Sabina, beates lubią tę wiadomość
-
Beates:)
Ja to przedewszystkim ciezka jestem,nogi opuchniete,od kilku dni wszystko mnie swedzi,ale dzielnie czekam do godziny zero
Jeszczemusimy wozek zamowic,
Tym razem chce tez miec lezaczek- chustawke w razie w.A ty masz taki? Przydaje sie? Jak tam kubus ?Wszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, podczytuję Was od czasu do czasu. Nie piszecie wiele, tak jak kiedyś, więc jestem w miarę na bieżąco. Coś nie wiedzę Moremi, Asiuli, Comety, Waci... co tam u nich? ...bo u mnie bez zmian. Gratuluję nowych dzieci i ciąż! Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam serdecznie! :-*
Dobrawa, Ruda Paskuda, BISCA, Sabina, beates, Magdala, kicia 123, moremi, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Z serii "Dziwne sny":
Kto mnie przebije! No kto?!krycha.stara lubi tę wiadomość