35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Najedli się, napili, to można w końcu wpaść z życzeniami.
Najlepsze życzenia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c34efb14b4c3.jpgmalgos741, Sabina, gosia7122, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dobrego ostatniego dnia świat
Wybaczcie, ale się działo i mnie! W piątek chłop się pochorowal. 39,5 stopnia gorączki. Masakra. W Wigilię bieganie od samego rana, zjechała cala familia, nogi mi w żyć wrosly od stania przy garach. Ale potem już było fajnie. Rodzina przygotowała stół, wieczerza super. Potem tona prezentów i wielkie 100 lat dla mojej mamy. Obchodziła 70-te urodziny
Niestety wieczór był gorszy. Karol dostał gorączki, kataru. Noc była w plecy. Dzis nadal zakatarzony ale bez gorączki. Za to ja wczoraj wieczorem mialam 38.7. Bosko. Ale teraz już ok, tylko kaszel i katar mam. Cuda panie -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Koło Nowego Sacza ale dziś tez u nas zaczyna padać buu
Tak, właśnie podejrzewałam ze gdzieś bliżej gór. Bo w " nizinnej " małopolsce śnieg się nie pojawił.
No ale nic, może na Wielkanoc sypnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 21:18
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Morka, widzę, że zaglądnęłaś... Tak, u mnie warsztat zamknięty dożywotnio Ferie narciarskie w austriackich Alpach zarezerwowane, wakacje na Costa del Sol zaliczkowane, a obecnie szukam sukni balowej na imprezę w styczniu - i takie mam teraz priorytety-podniety... jednym słowem luuuuuz i próżniactwo
Ruda, gratuluję dwujajowców, oszczędzaj się, zdrówka. Fajny prezent na święta...
Wszystkiego dobrego dziewczęta, chociaż już późno... A w Nowym Roku spełnienia wszystkiego o czym marzycie.
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 22:36
kapturnica, anna maria, moremi, gosia7122, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Się nazarlam na te święta, a jeszcze czeka Sylwester i drugie święta
Trochę się spóźniłam, ale dziewuchy najlepszego :-*
Luna, ja to doskonale rozumiem. Nie samym robieniem dziecka człowiek żyje, a jak się zafiksuje, to życie ucieka.
Slash, mój też zasypia przy piersi, ale w dzień udało się przestawić. W sumie samo zasypianie mi nie przeszkadza, ale miło by było, gdyby przespala noc bez piersi.
Alis na pewno jest już podwójną mamą
Paszcza mordeczko
I Dusia :-*
I reszta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:57
gosia7122, slash, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I po świętach. Teraz czekają nas drugie
Wczoraj Jack Junior był na godzinach adaptacyjnych w żłobku i poszło lepiej niż się panie spodziewały. Dziecko nomadów, więc co się dziwić? Wszędzie mu dobrze. Za to ja przeżywam i zastanawiam się jak to będzie w następnym tygodniu, gdy już pójdzie "na pełen etat".Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie zdazylam zlozyc zyczen przed swietami, ale wiecie, ze zawsze zycze Wam wszystkiego najlepszego.
Niech Nowy Rok przyniesie kazdej z Was to czego najbardziej pragnie, niech sie spelnia wszelki plany osobiste i zawodowe, a jezeli pojawia sie jakies niespodzianki to tylko pozytywne.
No i chcialam powiedziec, ze mala slabo sie rusza, wiec oczywiscie sie martwie, choc ginka mowi, ze nie ma o co.Sabina, gosia7122, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No i chcialam powiedziec, ze mala slabo sie rusza, wiec oczywiscie sie martwie, choc ginka mowi, ze nie ma o co.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mysza1975 wrote:Nie zdazylam zlozyc zyczen przed swietami, ale wiecie, ze zawsze zycze Wam wszystkiego najlepszego.
Niech Nowy Rok przyniesie kazdej z Was to czego najbardziej pragnie, niech sie spelnia wszelki plany osobiste i zawodowe, a jezeli pojawia sie jakies niespodzianki to tylko pozytywne.
No i chcialam powiedziec, ze mala slabo sie rusza, wiec oczywiscie sie martwie, choc ginka mowi, ze nie ma o co. -
Jadlam to co w zeszlym roku ,kura co roku to samo a na prezent dostalam torebke (ta o ktorej przez miesiac glosno mowilam )
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 1 stycznia 2017, 22:26
beates lubi tę wiadomość
-
Ello, przesylam ostatnie sloneczne promienie. 26 stopni, my w drodze na lotnisko. Tydzien zlecial jak sen złoty. Najgorsze sa powroty do domu i perspektywa 4 stopni na plusie oraz deszczu. To jest dla mnie zawsze najtrudniejsze - zamiana sandalkow i sukienek na kozaki i cieple kurtki.
Niech nowy rok bedzie dla nas wszystkich laskawy, a stary niech juz idzie w pip.moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość