35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, dzie wszystkie? Pichcom?
U nas przedswiateczny chill. Dzis w planach pedicure, manicure, zlikwidowanie bobra oraz dopchanie kosmetykow do walizki czyli sielanka. Niestety prognozy pogody nie sa laskawe, ma wiac caly tydzien, wiec lopatek i wiaderek na plaze raczej nie zabieramy, coby nam dziecka nie wywialo z plazy.
Kochane, zycze Wam na swieta duzo spokoju i odpoczynku, niech to bedzie czas spedzony radosnie i w milosci.
A nowy rok niech przyniesie tylko to, co dobre. Ciaze, sliczne dzieci,cudowne chwile, a przede wszystkim zdrowie, to psychiczne tez, o co wcale nie tak latwo ostatnio.
Niech nasi faceci beda podpora i wsparciem, a dzieci powodem do dumy.
I zeby nie trzeba juz bylo wychodzic na ulice, by bronic rzeczy waznych, ale zeby mozna bylo czuc sie wszedzie bezpiecznie i u siebie.
Tego zycze ja, Dziobak z Dziobakowatymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 14:28
BISCA, Ruda Paskuda, Magdala, Reni, gosia7122, Dobrawa, kapturnica, beates, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jak już wszyscy to wszyscy. Ja też Wam życzę dziewczęta dużo spokoju, mało zmartwień, spełnienia przynajmniej części z marzeń, tak, żeby było jeszcze do czego dążyć .
W skrócie... Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech wam samiec nago tańczy .
Tego życzyłam ja, paskudna i rudaDziobak, Magdala, gosia7122, BISCA, kapturnica, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wigilijne pozdrowienia z jakichs 12000 m npm. Lanczyk zjedzony, kawe dali, dziecko usnelo, net jest - czyz to nie brzmi jak mila zapowiedz uroczego tygodnia?
Milej kolacji i cudownego wieczoru zycze ja, chwilowo wniebowzieta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 12:55
beates, Bozia3, gosia7122, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
wow Ruda podwojne gratulacje.
Moremi, kiedys Z Alis cos pisalam byla w drugiej ciazy ale musze zerknac na kiedy miala termin. Nie mniej jednak na pewno juz jest podwojna mama ale pewnie zabiegana jest.
Moremi ja narazie psychicznie nastawiam sie do odstawienia Gabi ale jak to pojdzie w praktyce nie mam pojecia. Bo nie mam pojecia jak sie do tego zabrac. Ona tylko przy cycu zasypia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 21:43
-
Wesołych Świąt babole..spóźnione ale szczere...
slash, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pozdrawiam z lezaka. Jest 25 stopni, troche wieje, ale jak sie skitrac na tarasie to sielanka i prawdziwe lato. Dziecko male lata w czapce mikolajowej z chlopem na basenie, dziecko duze pojechalo na desce zwiedzac okolice. Zaraz przychodzi Mikolaj z prezantami.
Lubie święta!
Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Pozdrawiam z lezaka. Jest 25 stopni, troche wieje, ale jak sie skitrac na tarasie to sielanka i prawdziwe lato. Dziecko male lata w czapce mikolajowej z chlopem na basenie, dziecko duze pojechalo na desce zwiedzac okolice. Zaraz przychodzi Mikolaj z prezantami.
Lubie święta!