35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Ja tak na szybko
Urodzilam,nasze szczescie cale ,zdrowe i taaakie malusie ze az strach dotykac
Staram sie jakos ogarnac sytuacje,narazie mam babcie do pomocy a i tak jest nielekko
Jak bylo? Napisz ile malusie wazy i mierzy -
Cale 3.310 ,dlugosc nie mierzona,ur.2 stycznia
Urodzona w try miga .E zaprowadzil mnie na porodowke,poszedl zaparkowac a jak przyszedl to juz mu gratulowano coreczkimama78, Dziobak, villemo_gbm, beates, sandzu, BISCA, Emilia77, malgos741 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:Ja tak na szybko
Urodzilam,nasze szczescie cale ,zdrowe i taaakie malusie ze az strach dotykac
Staram sie jakos ogarnac sytuacje,narazie mam babcie do pomocy a i tak jest nielekkoDobrawa lubi tę wiadomość
„Poczęcie Dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka, a Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.”
jestem i stara i nowa na forum -
kapturnica wrote:Gdzie się Pani szlaja jak taka zima i mrozy trzaskajace?
ukrywam się
podobno jakiś smog szaleje, a ja nie wiem czy był szczepionyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:23
-
Witam dziewczyny !
Mam skończone 37 lat i właśnie podjęliśmy decyzję o 3 dziecku Bardzo chciałabym do Was dołączyćvillemo_gbm, Sabina, Dziobak, gosia7122, malgos741, *aga*, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
Mama dwóch córek Michasia 10 lat, Hania 5 lat i Aniołka 07.07.2014 (15tc) -
Hej gdzie Wszystkie są ? u mnie nic nowego , no no prawie nic.
Mam szczeniora owczarka niemieckiego ,z mopem stale latam .Pies przygarnięty z fundacji ratującej owczarki.W październiku uśpiłam moja rottkę,dom był smutny bez psa a za to teraz mam wesoło.
villemo_gbm, anna maria, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam,
Mam 37 lat ( w kwietniu skończe 38),3 córki w domu 19,13,6 lat .Marzy nam się mały synuś ,ale jak bedzie kolejna córcia to już nawet imię dla niej wybrališmy .
W listopadzie usunęłam spiralkę i od grudnia zaczeliśmy staranka ile nam to zajmie zobaczymy.O pierwszej nawet nie wspomnieliśmy ,a ona już była ,dwie kolejne planowane i ustrzelone w 1 cyklu.
Miło widzieć że jest więcej starających się 35+,a do tego wielodzietnych -
gosia7122 wrote:Hej gdzie Wszystkie są ? u mnie nic nowego , no no prawie nic.
Mam szczeniora owczarka niemieckiego ,z mopem stale latam .Pies przygarnięty z fundacji ratującej owczarki.W październiku uśpiłam moja rottkę,dom był smutny bez psa a za to teraz mam wesoło.