X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, melduje że zaciazylam.dopiero początek zek, ale juz tak się cieszę. udało się w 3cim cyklu po poronieniu.Trzymajcie kciuki oby tym razem było wszystko dobrze i abyśmy dotrwalu do września. pozdrawiam i buziaki

mama78, Magdala, kapturnica, Dziobak, sandzu, gosia7122, anna maria, beates, villemo_gbm, Reni, Bozia3, Sabina, *aga*, Mega, Ruda Paskuda, Luna76, Lucky lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, super. Bardzo sie ciesze :-)

AsiaPoli lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia,wow!!!!
    To wy naprawde plodni jestescie!!!
    W sumie i Olivke moglibyscie bez invitro miec :)
    Powodzenia!

Wszyscy w domu :)
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca,a ty juz bliziutko do termiminu masz,jak sie czujesz?
    Duzo pezytylas? Ja calkiem sporo,niedlugo bede musiala zajac sie zrzucaniem niepotrzebnego balastu :)

Wszyscy w domu :)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, czadowo, strasznie sie ciesze. :)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, też się teraz zastanawiam co było nie tak z moich chłopcem przedtem że trzeba było zabieg robić...

Dobrawa, Reni lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Dziewczęta, melduje że zaciazylam.dopiero początek zek, ale juz tak się cieszę. udało się w 3cim cyklu po poronieniu.Trzymajcie kciuki oby tym razem było wszystko dobrze i abyśmy dotrwalu do września. pozdrawiam i buziaki
    Asia spokojnej ciąży . Wrzesniowe dzieci sa silne i zdrowe :-D

anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdusia06 Przyjaciółka

Wysłany: 20 stycznia 2017, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki!

Dolaczam do Was i ja. 36 lat i staramy sie o pierwsze dziecko. Uffff....przekroczone magiczne 35 i jakos tak....naczytalam sie tyle artykulow o tym, ze to tak ciezko po 35ce...Chyba lepiej tego nie czytac bo czlowiek predzej osiwieje;-)

anna maria, Dakota, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość

12tc ❤ trojaczki 2012r [*]

Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdusia06 wrote:
    Czesc Kobietki!

Dolaczam do Was i ja. 36 lat i staramy sie o pierwsze dziecko. Uffff....przekroczone magiczne 35 i jakos tak....naczytalam sie tyle artykulow o tym, ze to tak ciezko po 35ce...Chyba lepiej tego nie czytac bo czlowiek predzej osiwieje;-)
    Nie jest tak źle . Dużo nas przekroczyło 35 i predzej czy później udało sie :-D Powodzenia !!

Magdusia06, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dołączam do Was, w tym roku skończę 36 lat i staram się o pierwsze dziecko. Aż ciężko zliczyć, który to cykl... staramy się ponad 3 lata. Fora czytam już od dłuższego czasu, potrafią człowieka podnieść na duchu:) pomyślałam, że też się "zaloguję", tyle się już naczytałam Waszych historii ze szczęśliwym zakończeniem:) też tak chcę!

Dakota
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mgdusia06, jak długo się staracie?

Dakota
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie jest tak źle . Dużo nas przekroczyło 35 i predzej czy później udało sie :-D Powodzenia !!

Powiem wiecej. Niektore nawet 40-stke przekroczylo.

gosia7122, moremi, Sabina, AsiaPoli, malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wtorkowo.

Ale co tu taka cisza. Zadna nie zachodzi w ciaze, nie rodzi, nie jest przed albo po polowkowym?

U mnie z dobrych wiadomosci to to, ze wreszcie fajnie mloda zaczela sie ruszac i ze krzywa cukrowa wyszla dobrze.
    Ciagle nie mamy imienia i generalnie nic mi sie nie chce.

Witam nowe dziewczyny! Nie zrazajcie sie, ze tu tak pusto i rozruszajcie troche to forum.

Dakota, gosia7122, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

• Dakota Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dla rozruchu:) mam zamiar zajść w ciążę, właśnie rozpoczynam kolejny cykl starań:)

moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

Dakota
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dołku kochany ;-)
    Zaglądałam, ale nie mam weny do pisania.
    Junior zaadaptował się w żłobku bez większych problemów i tutaj kamienia serca, ale w lutym zaczynamy od początku. Niestety po drodze przyplątał się jakiś niefajny wirus i skończyło się zapaleniem płuc i pobytem w szpitalu. Już jesteśmy w domu i oboje się kierujemy, bo oczywiście też mnie rozłożyło.
    Przy tym wszystkim odechciewa się starań, ale może nadejdą lepsze czasy...
    Aha, nie wróciłam jeszcze do pracy, ale jakoś w połowie lutego planuję chociaż pokazać się szefowi, bo może zapomniał jak wyglądam.
    Witam też nowe dziewczyny i życzę powodzenia :-)
    Asia, trzymam mocno kciuki. Musi się teraz udać.
    Ciekawa jestem co u Kota.
    Mysza, pokażesz zdjęcie? I gdzie te brzuchy w awatarach? :-)

gosia7122, Dziobak, Magdala, *aga*, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe, buziaki dla starych.
    W No wiosna, przebiśniegi kwitna jak zwariowane.
    Adaś ciagle zakochany w swoim przedszkolu, zaczal nagle rozumiec wszystko, co sie do niego mowi po norwesku. Mowi ciagle tak sobie ( czytaj: niewiele ), ale ostatnio nin stop spiewa. I nieznajomosc tekstu w ogole mu nie przeszkadza ;-)

I do nowych staraczek: mi brakowalo miesiaca do 42 urodzin, kiedy urodzilam Adasia. Mozna! Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 13:56

moremi, Magdala, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. W wątku o 40tkach widziałam sporo mam chcących trzeciego maluszka. Jesteście tu? :) Myslałam, że tylko ja tak mam ;) moje znajome pukjąc się w głowę i cieszą, że mają już duże dzieci i spokój. A mi się tak chce :( cieżka praca przede mna: hashi, niedoczynność, hiperinsulinemia, mthfr c677t, niskie hormony, podejrzenie pcos... a swoją dwójkę poczełam w pierwszych cyklach starań ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 11:36

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Cały miesiąc na 3 stronach , tego jeszcze nie było...ale widocznie tak jak u mnie czasu i weny brak.
    W grudniu miałam dwa pozytywne testy ciążowe...3 dni póżniej dostałam okres. Tak więc zaczynam bój od nowa, nie rozpaczając a ciesząc się ze jakaś szansa jest:-)
    Zresztą będzie co ma być...w sumie jak tak zimno za oknem to jakoś prędzej się ma ochotę na prokreację i dobre ciacho ;-)

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry

Aga baby 35+ są gatunkiem wymierającym
    niedługo będą nas w zoo pokazywać chytryke.gif

anna maria, Lunaris lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no i witam nowe dziewczyny

anna maria lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 13778 13779 13780 13781 13782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ