35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza a co ja mam powiedzieć ..ty masz w drodze drugie a ja z pierwszym nie mogę zajść01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Nie mial szansy, poniewaz robilam w Bocianie. Dr Mrugacz robil.
Teraz sobie licze i przeliczam dni i wychodzi, ze troche mi czasu brakuje na transfer. Wrr. Mialam robic w maju, to jest tylko za jeden cykl. W sierpniu mam dluzszy urlop w razie koniecznosci zastosowania planu B.
Jerzu jak zimno jest. U Was tez? Dzis w parku siedzialam to mi rece zgrabialy.
A pozatym to nic jeszcze nie mam gotowego na swieta. Nie zebym miala jakies zastepy gosci miec, ale wypadaloby cos tam swiatecznego zjesc. Moze jutro luby zawiezie mnie do polskiego sklepu.
My byliśmy u rodziców w górach. W piątek i sobotę było ładnie i w miarę ciepło tzn. OK 14 stopni a dzisiaj śnieg z deszczem -
Hej dziewczyny!
My juz po wszystkim, tzn. od niedzieli Karolinka jest juz na swiecie.
W piatek znowu krwawilam, a w nocy pojawily sie skurcze. W sobote troche z rana sie ogarnelismy i do szpitala, do Krakowa. Ze wzgledu na te krwawienia postanowili mnie zatrzymac na patologii ciazy. KTG 3 razy i generalnie lezenie. Ok 1.30 w nocy odeszly mi wody, wiec podpieli mnie pod ktg, ale poniewaz nie bylo mocnych skurczow, takie raczej miesiaczkowe, a nie porodowe, to sobie lezalam do rana az przyszla reszta doktorów, ktorzy zdecydowali o cc.
Kiedy mnie przygotowywali to wezwali neonatologa, ze wzgledu na hipotrofie malej, jak uslyszalam, ze lekarka z izby przyjec oszacowala ze ma tylko 1600g to zamarlam (prawie 2 tygodnie wczesniej u mojej lekarki bylo 1688g).
Karolinka urodzila sie o 10.21, najpierw uslyszlam jej placz i wtedy mi ulzylo po raz pierwszy a jak uslyszalam wage 1970g to lzy poplynely ciurkiem.
Mnie juz dzis wypuscili, ale mala musi nabrac troche masy, wiec zostanie jeszcze w szpitalu. Serce mi sie krajalo jak musialam ja tam zostawie, choc wiem, ze to najlepszy szpital w Krakowie (ten z dokumentu "Moje 600g szczescia", jezeli ktoras ogladala).
Bede sobie dojezdzac codziennie zeby ja poprzytulac
moremi, Dziobak, Magdala, Sabina, *aga*, beates, villemo_gbm, gosia7122, kapturnica, BISCA, sandzu, paszczakin, Mega, anna maria, malgos741, evaness, Rania, Luna76, tojapepa lubią tę wiadomość
-
Mysza, aż się rano popłakałam ze wzruszenia
Coś te nasze dziewuchy spieszą się na świat Dobrze, że Karolinka urosła więcej niż przewidywano. Zuch dziewczyna-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Serdeczne gratulacje Mysza!!!
Z Karolinki taki zajączek wielkanocny,chciała zrobić na Święta prezent dla rodziców
Dużo zdrówka dla Ciebie i Malutkiej i jak najszybszego wypisu ze szpitalaSabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny