35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Morek, weź nie rób tak, co?
Z młodym to Ci przeszło później, czy do końca miałaś takie atrakcje?
My w domu. Mmmm.. Młoda śpi, młody się bawi, ja ogarnęłam chatę bez strachu, że mi coś odpadnie. Mężu pojechał biznesy załatwiać, a ja sacze kawkę w spokoju. Marzyłam o tej chwili od kilku miesięcy..
Z młodym przeszło mi w okolicach 5 miesiąca.
Właśnie wróciłam od lekarza rodzinnego, bo mam do tego zapalenie zatok. Wczoraj z bólu głowy pawia puściłam. Zdecydowanie nie nadaję się na typowe atrakcje ciążowe.
I znowu muszę sama zastrzyk zrobić, bo mąż zapomniał.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Tez sie wzruszam. I nie moge sie doczekac transferu.
Teraz rozdanie dziewczece wiec duza szansa na Wandzie jest
Tylko niech mamusia nie bryka
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakowianka wrote:Magdala u mnie dupa! Jest plan B z naszym Doctore przed kolejnym krio.
Ps. Alfabet ma wiele liter i przy którejś musi zaskoczyć. Nie ma bata.Krakowianka, Lunaris lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Co za dupa? Jest plan B? Jest! Więc nastawiaj się, że się uda. Jak się nie uda, to pomyslicie o planie C, ale na razie skupiamy się na B. Głowa do góry, pierś do przodu, korona na głowę.
Ps. Alfabet ma wiele liter i przy którejś musi zaskoczyć. Nie ma bata.
u mnie litery się kończą, więc ja np przechodzę na alfabet grecki albo może lepiej na arabski. Może się też kiedyś przydaćKrakowianka, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:u mnie litery się kończą, więc ja np przechodzę na alfabet grecki albo może lepiej na arabski. Może się też kiedyś przydać-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Co za dupa? Jest plan B? Jest! Więc nastawiaj się, że się uda. Jak się nie uda, to pomyslicie o planie C, ale na razie skupiamy się na B. Głowa do góry, pierś do przodu, korona na głowę.
Ps. Alfabet ma wiele liter i przy którejś musi zaskoczyć. Nie ma bata. -
Krakowianka wrote:Magdala u mnie dupa! Jest plan B z naszym Doctore przed kolejnym krio.
Jak jest plan B to bardzo dobrze, zadna dupa.
Nie wiedzialam, ze mozna robic puste transfery...diagnostyczne?
A uzywalas kiedykolwiek Atosibanu? Uspokaja macice bardzo skutecznie i zwieksza szanse.
Zaciskam kciuki.
Ja z trwoga licze dni, bo juz za pozne na ukladanie cyklu antykami..jak wszystko dobrze wypadnie, to juz niedlugo bede tez miala crio. Takze porzebuje troche czarow aby mi sie cykl nie przedluzyl a nawet moglby sie lekko skrocic..moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BlackCatNorL wrote:Witam miłe Panie! Pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale czuję się w obowiązku powiadomić, że kolejna "babcia 35+" zaskoczyła!
BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MisiaABC wrote:Jakie to pocieszające, co piszesz. Mi też się wydaje, że 35lat to mało, bo sama mam 38 i pół. A dziecka żadnego. I nadziei coraz mniej.
A jak czytam, że ktoś ma dziecko czy dwoje, troje i stara się o kolejne, to zaraz myślę sobie, że jakaż to szczęśliwa osoba MA już przecież dziecko.O ileż gorzej tym, które jeszcze nie mają. To dwie zupełnie nieporównywalne sytuacje.
Tak myślę, bo tak czuję. Wiadomo, każdy czuje ze swojego punktu widzenia.
to ja tez Cie pociesze!
staram sie o drugą dzidzie, bo pierwsza odeszla, boje sie strasznie swojego wieku, trzymam kciuki zaCiebie i wszystkie pozne Mamy! -
BlackCatNorL wrote:Witam miłe Panie! Pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale czuję się w obowiązku powiadomić, że kolejna "babcia 35+" zaskoczyła!
napisz proszę w którym cyklu starań? -
Rania, po pierwsze wcale nie jestes stara (ile razy to juz pisalam ). Jezeli lekarz mowi, ze za pozno, to idz do innego, ktoremu bedzie sie chcialo Ci pomoc. To jest zupelnie niepotrzebny stres.
Moja rada. Po pol roku staran naturalnych powinniscie zglosic sie do kliniki leczenia nieplodnosci. Tam sa kompetentni lekarze (nie ujmujac innym) i pokieruja Was skutecznie do celu, czyli dziecka w kolysce. I wcale nie musi to byc ivf.
Wiesz co bylo przyczyna poronienia?moremi, Rania, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Witam sie sobotnio,
Nasza Karolinka pieknie rosnie. Wazy juz, dla niektorych pewnie tylko, 2250g.
Niestety na raczce po wenflonie zrobil jej sie jakis ropien, wiec prewencyjnie podaja jej antybiotyk i czekaja na wyniki posiewu krwi, zeby sprawdzic czy to tylko zakazenie miejscowe i czy nie doszlo do zakazenia ogolnego. Dodatkowo dzis miala zbierany mocz. Chca sprawdzic gospodarke jonowa, bo ma za niski poziom wapnia we krwi.
Moje nadzieje, ze wyjdzie w przyszlym tygodniu odplynely w sina dal.
slash lubi tę wiadomość
-
Mysza, to dobre wiesci, ze Karolinka rosnie i przybiera. Cala reszta tez musi byc dobrze!
Patrze na suwaki Wojtka i Karolinki, i zasziwic sie nie moge, jak idealnie mala sie wstrzelila z urodzinami! Dokładnie 2,6 roku po bracie! To jest tajming!