35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza...
Z tym gronkowcem to dobra wiadomość, a co do listu trzeba być jednak dobrej myśli. Trzymam kciuki, żeby to był błąd.
I szybkiego powrotu do zdrowia. I do domu.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aż poczytałam o tych badaniach i "98 procent ponownie wykonanych badań przesiewowych noworodków nie potwierdza wystąpienia choroby". I tego się trzymamy.
Krakowianka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziekuje za slowa pociechy, ale same wiecie, ze nie tak latwo sie nie martwic.
A odpowiadajac na wasze pytania. Wojtek miewa sie dobrze, wie ze ma mlodsza siostre, ktora na razie jest w szpitalu, bo urodzila sie malutka i pan doktor pilnuje zeby urosla.
Ja fizycznie szybko doszlam do siebie. Mam wrazenie, ze nawet szybciej niz po pierwszym cc. Natomiast psychicznie jestem klebkiem nerwow. Tak naprawde od usg polowkowego, kiedy dowiedzielismy sie o hipotrofii, ciagle cos sie dzieje i jak juz oswoje sie z jedna niepomyslna wiadomoscia przychodzi nastepna. -
Mysza trzymam kciuki za Was.
Karolinka ile wazy teraz?Ty boisz sie o malutka a ja z najstarsza znowu do kontroli po wizycie u onko.Jakies zmiany w nadnerczu,czekamy na TK.Jeszcze mature teraz zdaje.Mam czasami dosyc tych stresow ,zebym sie gdzies zaszyla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 17:27
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Mysza trzymam kciuki za Was.
Karolinka ile wazy teraz?Ty boisz sie o malutka a ja z najstarsza znowu do kontroli po wizycie u onko.Jakies zmiany w nadnerczu,czekamy na TK.Jeszcze mature teraz zdaje.Mam czasami dosyc tych stresow ,zebym sie gdzies zaszyla.Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na prenatalnych. Przezierność 1,33, a maluch długi na 5,95. Brak sugestii co do płci
Lekarz pozwolił odstawić clexane, co jest mi bardzo na rękę.
W niedzielę powiemy teściom i szwagierce i jej mężowi.Sabina, villemo_gbm, gosia7122, Dziobak, Magdala, Rania lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wczoraj byłam na prenatalnych. Przezierność 1,33, a maluch długi na 5,95. Brak sugestii co do płci
W niedzielę powiemy teściom i szwagierce i jej mężowi.
Ja dziś jadę na HSG....mam nadzieję że wyrok będzie korzystny...moremi lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Gratulacje niech zdrowo rośnie brak sugestii a Ty masz jakieś preferencje?
Ja dziś jadę na HSG....mam nadzieję że wyrok będzie korzystny...
I jak po hsg? Co wyszło? I czy jest dalszy plan działania?Lunaris lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hehe to ja mam odwrotnie-chciałabym dziewczynkę ale z drugiej strony wiem co jest grane z tymi chłopakami
HSG to była istna tortura psychiczna-cały czas się zastanawiałam co zrobię jak się okaże że znowu niedrożność... ale wyszłam jak na skrzydłach! Okazało się, że mimo upływu lat jajowody są drożne doktor znalazł w jamie macicy polipa którego wcześniej nie miałam ale na razie kazał nie panikować. Okazało się też że nie pękło jajo z poprzedniej owulacji. Mam nadzieję, ze to nie będzie comiesięczny standard teraz.
Lubię wiedzieć na czym stoję także od razu zapisałam się na monitoring owulacji i działamy! Musi się udać!villemo_gbm, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wczoraj byłam na prenatalnych. Przezierność 1,33, a maluch długi na 5,95. Brak sugestii co do płci
W niedzielę powiemy teściom i szwagierce i jej mężowi.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
moremi wrote:Z jednej strony chciałabym znowu chłopaka, z drugiej jednak dziewczynkę też bym chciała
I jak po hsg? Co wyszło? I czy jest dalszy plan działania?
Moremi, zawsze bedzie mozna postarac sie o trzecie.
My od piatku w domu. Powoli ogarniamy nowa sytuacje.Sabina, kapturnica, beates, Dziobak, gosia7122, moremi, *aga*, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny