35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu bo zdecydowaliśmy z mężem na kolejne dziecko. Mam już dwoje i nigdy nie miałam problemów z "zaciązeniem". Dwa poprzednie razy zdarzyły się w 1 lub 2 cs. Ale teraz mam zmartwienie bo od ostatniej owulacji i usilnych starań upływa 10 dzień a ja od 4 dni mam zapalenie korzonków i faszerują mnie różnymi specyfikami a ja się boję. Boję się, że co jak jednak się udało? A jeszcze mam iść na prześwietlenie. Jutro idę na betę żeby zobaczyć co tam i naprawdę chciałabym żeby się okazało, że wyszła negatywna. Jeśli któraś z Was też brała takie silne leki przeciwbólowe i z wczesną ciążą było okey to niech mnie wesprze dobrym słowem bo do jutra i wyników chyba całkiem osiwieję
-
Hej dziewczyny,
Widzę, że forum nabrało świeżości.
U mnie szara rzeczywistość.Jak nie jedno to drugie, albo oboje, smarkają lub kaszlą. Koleżanki radzą mi iść do laryngologa, zrobić wymazy z gardła i nosa i sprawdzić migdały. Pediatra twierdzi, że to taki urok przedszkolaka.
Karolina ostatnio słabo sypia. W dzień po wielkiej męce uśnie na godzinę, wieczorem to samo. Budzi się po kilka razy w nocy z płaczem. Generalnie jest strasznie uparta i jak czegoś nie dostanie tu i teraz to wrzeszczy. Na razie zganiam to na poczet ząbkowania, gorzej jak okaże się, że to taki charakter.
Nie wiem jak to będzie dalej, bo od 1 lutego wracam do pracy.Oboje dojeżdżamy 40 km do pracy, dwójka dzieci, to dopiero będzie kołomyja.
Jeden problem mi się sam rozwiązał, choć w bardzo przykry sposób. Moja mama zmarła w święta.
Pozdrawiam stare i nowe forumowiczki.
-
Znowu.ta.kryska wrote:Na pewno jestes w ciazy. Jesli jednak nie masz abonamentu premium nie dowiesz sie, kiedy najlepiej zrobic test i ile punktow dostaniesz za swoje objawy.
hahah chyba OF strzelił sobie w kolano tym premium za podstawowy cyklZnowu.ta.kryska, Mysia 15, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie drugi cykl na gonapeptylu w pierwszym miałam za wysokie LH, teraz ładnie spadło ale .... nie mam @. Dziś 32 d.c. norma u mnie to 26. Już z desperacji robiłam test ale nic mi nie wyszło. Miałyście tak? Gino mówi że przyjdzie, ale tu cisza... W czwartek mam powtórne badania krwi i się okaże czy dokładam gonal. trzymajcie kciuki