X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • dorot Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fajnie..dzieki dziewczyny :-) ..jeszcze trochę do spodziewanej @ ale będę pamiętać o tej czułości:-) wszystkim starającym sie życzę dwóch kresek;-)

Dorka
  • Hania8 Nowa

Wysłany: 9 stycznia 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu bo zdecydowaliśmy z mężem na kolejne dziecko. Mam już dwoje i nigdy nie miałam problemów z "zaciązeniem". Dwa poprzednie razy zdarzyły się w 1 lub 2 cs. Ale teraz mam zmartwienie bo od ostatniej owulacji i usilnych starań upływa 10 dzień a ja od 4 dni mam zapalenie korzonków i faszerują mnie różnymi specyfikami a ja się boję. Boję się, że co jak jednak się udało? A jeszcze mam iść na prześwietlenie. Jutro idę na betę żeby zobaczyć co tam i naprawdę chciałabym żeby się okazało, że wyszła negatywna. Jeśli któraś z Was też brała takie silne leki przeciwbólowe i z wczesną ciążą było okey to niech mnie wesprze dobrym słowem bo do jutra i wyników chyba całkiem osiwieję

• dorot Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka...miejmy nadzieję że te leki nie wpłyną negatywnie na Twoje starania.. A mówiłaś lekarzowi że starajcie się o dzidziusia?

Dorka
  • Hania8 Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Byłam w sobotę na pogotowiu A ich tam niewiele obchodzi :-( teraz czekam na wynik bety

• Enii Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik pierwszej bety 480,03 ( 27 dc) w piatek ide na kolejną

Magula, Madzia02 lubią tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hania8 Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii wrote:
    Mam wynik pierwszej bety 480,03 ( 27 dc) w piatek ide na kolejną

Moje gratulacje!!! Oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :-)

• dorot Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również wielkie gratulacje:-)

Dorka
  • Hania8 Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, beta negatywna mogę spokojnie się doleczyć a potem kontynuuję z Wami starania. Tymczasem będę Wam kibicować :-)

dorot, Madzia02 lubią tę wiadomość

• dorot Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :-) Mam takie pytanie..może któraś z Was też miała takie objawy i powie co się dzieje.. jestem w 21dc i 8d po owulacji,pobolewa mnie prawy jajnik(w którym był dość sporawy pecherzyk) i czasem podbrzusze..niewiem co to za objawy... :-)

Dorka
  • dorot Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreski..wcześniej robiłam test i wyszedł negatyw :-( Mam abonament Premium narazie wyszło że 18% jest ciąża.. to za mało żeby się już cieszyć..za tydzień ma przyjść @.. mam nadzieję że nie przyjdzie..

Dorka
  • dorot Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/73c903f9a66139012d5ea25a353a8a57]73c903f9a66139012d5ea25a353a8a57.png[/url]

Dorka
  • Magula Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorot najlepiej testować w dniu spodziewanej @ poczekaj jeszcze troszkę :)

dorot lubi tę wiadomość

Endometrioza 3st.; Laparotomia; Laparoskopia; ICSI 2007 :( niskie AMH

a93d1aef7af643a9ed3068fcd4c8e06f.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Widzę, że forum nabrało świeżości.

U mnie szara rzeczywistość.Jak nie jedno to drugie, albo oboje, smarkają lub kaszlą. Koleżanki radzą mi iść do laryngologa, zrobić wymazy z gardła i nosa i sprawdzić migdały. Pediatra twierdzi, że to taki urok przedszkolaka.
    Karolina ostatnio słabo sypia. W dzień po wielkiej męce uśnie na godzinę, wieczorem to samo. Budzi się po kilka razy w nocy z płaczem. Generalnie jest strasznie uparta i jak czegoś nie dostanie tu i teraz to wrzeszczy. Na razie zganiam to na poczet ząbkowania, gorzej jak okaże się, że to taki charakter.
    Nie wiem jak to będzie dalej, bo od 1 lutego wracam do pracy.Oboje dojeżdżamy 40 km do pracy, dwójka dzieci, to dopiero będzie kołomyja.
    Jeden problem mi się sam rozwiązał, choć w bardzo przykry sposób. Moja mama zmarła w święta.

Pozdrawiam stare i nowe forumowiczki.

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Na pewno jestes w ciazy. Jesli jednak nie masz abonamentu premium nie dowiesz sie, kiedy najlepiej zrobic test i ile punktow dostaniesz za swoje objawy.

hahah chyba OF strzelił sobie w kolano tym premium za podstawowy cykl

Znowu.ta.kryska, Mysia 15, Luna76 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • dorot Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magula wrote:
    Dorot najlepiej testować w dniu spodziewanej @ poczekaj jeszcze troszkę :)
    Magula to mam nadzieję że do piątku jakoś wytrwać.. bo aż mnie nosi żeby wejść do apteki.. :-)

Magula lubi tę wiadomość

Dorka
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, wspolczuje Ci bardzo z powodu smierci mamy <3

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie doczytałam
    Myszka bardzo mi przykro. Miałam kiedyś podobne święta, też bliska nam osoba odeszła w Boże Narodzenie. Wyrazy współczucia i zdrówka dla gromadki życzę.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza szczerze współczuję straty mamy, zwłaszcza w czasie świątecznym tak bardzo przykre. Trzymaj się tam!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza bardzo Ci współczuje. Taka kolej życia. Teraz przed Tobą kolejne wyzwania, ciekawe jak ogarniesz codzienność i pracę. Ja to już ledwo zipie :)

FZuMp1.png

• MjuMini Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie drugi cykl na gonapeptylu w pierwszym miałam za wysokie LH, teraz ładnie spadło ale .... nie mam @. Dziś 32 d.c. norma u mnie to 26. Już z desperacji robiłam test ale nic mi nie wyszło. Miałyście tak? Gino mówi że przyjdzie, ale tu cisza... W czwartek mam powtórne badania krwi i się okaże czy dokładam gonal. trzymajcie kciuki

‹‹ 13850 13851 13852 13853 13854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ