35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marta - strasznie mnie ekscytujesz dzisiaj, byłam na urodzinowym rodzinnym obiedzie dzisiaj i nie mogłam wysiedzieć - cały czas myślałam o Tobie - nie mogłam się doczekać kiedy tu znowu zajrzę - brakuje mi wykresu i koloru zielonego , ale wizualizuję.....
Dziewczynki to teraz pora na nas - mogłaby jakaś epidemia nas zaatakować - Marta uczyń urok , a my łapiemy.
Tak bardzo się cieszę - poprawiłaś mi dzisiaj nastrój i humor - dziękuję buziakBursztyn, bliska77, MartaDidinio, samira, inessa, Olena, grosza lubią tę wiadomość
-
Agnes witamy !
Faktycznie tu u nas dziś zamieszanie - pierwsza fasolka po miesiącach posuchy, dlatego przeżywamy....bliska77, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:grosza wrote:agafbh wrote:Marta ja niestety nie widzę Twojego wykresu ale najważniejsze, że trafiony zatopiony tiruriu
ja te nie widzę wykresiku MartyD
dziewczynki bo ja sobie odpuściłam ten cykl, już pisałam. Tylko wino i przyjemności...
a faktycznie teraz sobie przypominam, no jak widać było przyjemnie i pożytecznieangela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Marta - strasznie mnie ekscytujesz dzisiaj, byłam na urodzinowym rodzinnym obiedzie dzisiaj i nie mogłam wysiedzieć - cały czas myślałam o Tobie - nie mogłam się doczekać kiedy tu znowu zajrzę - brakuje mi wykresu i koloru zielonego , ale wizualizuję.....
Dziewczynki to teraz pora na nas - mogłaby jakaś epidemia nas zaatakować - Marta uczyń urok , a my łapiemy.
Tak bardzo się cieszę - poprawiłaś mi dzisiaj nastrój i humor - dziękuję buziak
Bardzo sie cieszę i jednocześnie ogromnie stresuję. Jutro będę w stanie coś powiedzieć. Buziasamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:angela wrote:Marta - strasznie mnie ekscytujesz dzisiaj, byłam na urodzinowym rodzinnym obiedzie dzisiaj i nie mogłam wysiedzieć - cały czas myślałam o Tobie - nie mogłam się doczekać kiedy tu znowu zajrzę - brakuje mi wykresu i koloru zielonego , ale wizualizuję.....
Tak bardzo się cieszę - poprawiłaś mi dzisiaj nastrój i humor - dziękuję buziak
Bardzo sie cieszę i jednocześnie ogromnie stresuję. Jutro będę w stanie coś powiedzieć. Buzia
Będzie dobrze - głęboko w to wierzę!inessa lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:KOchane Dziewczynki.nie wytrzymałam i zrobiłam test. Nasikałam w pracy do kubka (plastikowego) i mam drugą bladą kreskę... Mocz nie był poranny więc mam nadzieję, ze to to... Jutro rano powtórzę, do tego czasu chyba umrę. Trzymajcie kciuki
No to gratulacjeMartaDidinio lubi tę wiadomość
-
agnes wrote:Witam jestem tu nowa serdecznie wszystkie kobiety starające się o dziecko pozdrawiam .Mam 36 lat i córkę 10 lat staram się zaledwie 5 miesić o dziecko jak na razie nic.Też zaczyna mnie to przerażac czyżbym była za stara nie płodna czy mój mąż zaczynam wariować
Witaj Agnes.
NIe świruj, jaka za stara. Jedna z najmloodszych tu jesteśinessa, MartaDidinio, angela lubią tę wiadomość
-
Angela - kolej na ciebie. 17 dzień po - ładnie.
inessa, MartaDidinio, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnes witaj!
Marta suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak preczytałam twoją wiadomość to się popłakałam z radości cieszę się z Tobą będzie dobrze teraz bardzo dbaj o siebie!!!!!!!MartaDidinio, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mężem skończyliśmy zakładac panele no i oczywiście robic porządki, jestem zmęczona ale efekt super!!!
Ide zaraz do łóżka już po cieplutkiej kąpieli ale musiałam tu oczywiście zaglądnąć w dzień sprawdziłam forum w komórce i nie mogłam nic napiasać. Jak ja się ciesze, to teraz Angela a potem Aga no i reszta.....
Trzymam kciuki łaaaaaaałangela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane moje... No mam tą kreseczkę najważniejszą!ona blada niestety! Ale strach mnie ogarnął przeogromny. Już więcej nie testuję. Dopiero jak szcześliwie termin @ mi minie. Muszę 2 wyraźne kreski zobaczyć, dopiero poproszę o gratulacje!!! MIłego dzionka! I oczywiście witam wszystkie Świeżaczki na forum, przepraszam, że wczoraj tego nie zrobiłam, ale miałam pełne portki z tych emocji I nawet jesli okaże się, że "JESTEM", to nigdzie się z tego forum nie ruszam!
angela, grosza, KaRa, bliska77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:Angela, kochana, liczę na Ciebie!
Marta - byłoby to spełnienie mojego najskrytszego marzenia, im bardziej się zbliża termin testowania, tym bardziej się boję...
Nati74 - u mnie dziś 13dpt - ze względu na dużą dawkę hormonów mogłaby wyjść ciąża biochemiczna, a później nic, żeby zaoszczędzić sobie niepotrzebnych emocji test dopiero w 15dpt
Miłego dnia życzę wszystkim forumowiczkomMartaDidinio, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Hej Kochane moje... No mam tą kreseczkę najważniejszą!ona blada niestety! Ale strach mnie ogarnął przeogromny. Już więcej nie testuję. Dopiero jak szcześliwie termin @ mi minie. Muszę 2 wyraźne kreski zobaczyć, dopiero poproszę o gratulacje!!! MIłego dzionka! I oczywiście witam wszystkie Świeżaczki na forum, przepraszam, że wczoraj tego nie zrobiłam, ale miałam pełne portki z tych emocji I nawet jesli okaże się, że "JESTEM", to nigdzie się z tego forum nie ruszam!
Spokojnie - we wtorek będą II tłuściutkie krechyMartaDidinio, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Dziś mój młodszy Synek kończy 9 lat.
MartaDidinio, bliska77, angela, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki!
Ja chyba grype zalapalam. Gardlo mnie boli jak cholera, w kosciach lamie. Zostaje dzis w lozku. Pogoda tez nie pomaga, zimno. Pije kolejna herbate z imbirem, cytryna i miodem. No i pisze do Was oczywiscie
Kuruj się! nabieraj sił! Wiosną to tu muszą być same brzuszki! A mi dzień upływa pod znakiem totalnego znużenia (śpię na stojąco), mam wrażenie, że nawet oczy mi się nie otwierają do końca:-) i strasznej wrażliwości na zapachy, nieważne czy ładne, czy brzydkie...Wszystkie intensywne (płyn do płukania, mięso surowe) przyprawiają o ból głowy....Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość