35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPłacz , śmiej się rób co chcesz ...
ważne że Ci się udało
to tak pozytywie nastawia myślę ,że Nas wszystkie
bo skoro jednej się udało już dziś , bo tu testowanie zaraz się następne zacznie...
to jest szansa że Wszystkie będziemy chodzić z brzuchami wielkimi:-))MartaDidinio, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczynki
Ale wiadomosci z samego rana!!!!
Marta, fantastycznie!!!! a mialas testowac we wtorek, co? Niektore testy sa bardzo czule i wykrywaja ciaze nawet 6 dni przed spodziewana @ Wiec wszystko wskazuje na dzidziusia
Niestety wiem z doświadczenia,że ciąża nie zawsze równa się dziecko... Ochłonęłam trochę i staram się już o tym nie myśleć, test schowany. I wiecie o tym tylko Wy moja Najcudowniejsza Grupo Wsparcia.Bursztyn, samira, KaRa, angela, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno zajmij się czymś innym i nie wymyślaj Pewnie, że wszystko może się zdarzyć ale nie to najgorsze tylko najlepsze myśl pozytywnie ale fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2013, 13:33
Bursztyn, MartaDidinio, samira, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagnes wrote:Witam jestem tu nowa serdecznie wszystkie kobiety starające się o dziecko pozdrawiam .Mam 36 lat i córkę 10 lat staram się zaledwie 5 miesić o dziecko jak na razie nic.Też zaczyna mnie to przerażac czyżbym była za stara nie płodna czy mój mąż zaczynam wariować
Ponieważ emocje sięgają na forum słońca, nikt Cię nie przywitał, ale musisz być wyrozumiała.
Więc jestem pierwsza ale nie ostatnia -)
Witam i nie siedź tu długo!!! Powodzenia.MartaDidinio, bliska77, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:KOchane Dziewczynki.nie wytrzymałam i zrobiłam test. Nasikałam w pracy do kubka (plastikowego) i mam drugą bladą kreskę... Mocz nie był poranny więc mam nadzieję, ze to to... Jutro rano powtórzę, do tego czasu chyba umrę. Trzymajcie kciuki
MartaD normalnie nie mogę usiedzieć spokojnie od kiedy przeczytałam tego newsa na razie ciche wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!samira, MartaDidinio, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Masz rację. Jutro rano będzie weryfikacja. Strasznie dużo śluzu mnie zalewa takiego gęsto-kremowego i szyjka mięciutka plus gorące piersi... Mam nadzieję,że test nie był jakiś "lewy"
Marta to jutro rano zrób dwa testy zajednym zamachemMartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś test owulacyjny pozytywny. Można powiedzieć ze bardzo pozytywny bo druga krecha bardzo mocna. Jajniki bolą więc wieczór będzie pracowity
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2013, 16:32
bliska77, Bursztyn, MartaDidinio, angela, megan8, samira, szczęśliwa, Nati74, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:A u mnie dziś test owulacyjny pozytywny. Można powiedzieć ze bardzo pozytywny bo druga krecha bardzo mocna. Jajniki bolą więc wieczór będzie pracowity
w takim razie do dzieła, przeszkadzać nie będziemy ale oczywiście dopingujemyKaRa, Bursztyn, angela, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, a dlaczego Ty dzis w pracy jestes? Pracujecie w soboty?
JUż po pracy, na chwilkę wpadłam. Kupiłam test po drodze i nie wytrzymałam.Teraz sobie siedzę w domku.
to jutro robisz jeszcze jeden?
tak myślę...ale się boję.. chyba że dwa dni poczekam do terminu @ -
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Marta ja niestety nie widzę Twojego wykresu ale najważniejsze, że trafiony zatopiony tiruriu
ja te nie widzę wykresiku MartyD
dziewczynki bo ja sobie odpuściłam ten cykl, już pisałam. Tylko wino i przyjemności...samira, Nati74 lubią tę wiadomość