35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:Nati74 wrote:Witajcie. Dziś mój młodszy Synek kończy 9 lat.
NIech rośnie zdrowo! Wszystkiego Najlepszego!
Dziękuję Bardzo. Mam nadzieję, ze doczeka sie jeszcze młodszego rodzeństwaMartaDidinio, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Nati, w takim razie złóż Synkowi życzenia od cioć forumowiczek
Angela, Marta, wtorek będzie dla Was wielkim dniem, nieustająco trzymamy kciuki
Dzieuję bardzo.
A za was też trzymam kciukibliska77, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Pamiętajcie Dziewczyny, ze mi się tych bocianów całe stado śniło ))
Nie wiedziałam,że Ci się śniły??? Nademną przelatywały w drodze do kliniki w pierwszych dniach lutego - może też coś z tego będzie.
Brzuszek mnie ciągnie jak na @ - nie wiem czy to dobrze czy źle? Jeszcze 2 dni i wszystko jasne !bliska77, samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:MartaDidinio wrote:Nati74 wrote:Witajcie. Dziś mój młodszy Synek kończy 9 lat.
NIech rośnie zdrowo! Wszystkiego Najlepszego!
Dziękuję Bardzo. Mam nadzieję, ze doczeka sie jeszcze młodszego rodzeństwa
z pewnością - czego z całego serca życzę!bliska77, Nati74 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:Pamiętajcie Dziewczyny, ze mi się tych bocianów całe stado śniło ))
Nie wiedziałam,że Ci się śniły??? Nademną przelatywały w drodze do kliniki w pierwszych dniach lutego - może też coś z tego będzie.
Brzuszek mnie ciągnie jak na @ - nie wiem czy to dobrze czy źle? Jeszcze 2 dni i wszystko jasne !
Ale mnie tez ciągnie! Tym się nie przejmuj, tak bardziej bolą pachwiny...bliska77, angela, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:Pamiętajcie Dziewczyny, ze mi się tych bocianów całe stado śniło ))
Brzuszek mnie ciągnie jak na @ - nie wiem czy to dobrze czy źle? Jeszcze 2 dni i wszystko jasne !
Śniły, śniły... Jedne w kluczu, inne obok siebie...Nisko nad moim domem leciały...bliska77, angela, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ewa76 wrote:Bursztyn wrote:Ewa76, witaj, ja tez mieszkam w UK.
Witaj Bursztyn! Jak to mowia "gora z gora sie nie zejdzie"...
Ja dopiero poznaje dziewczyny tutaj, nie znam jeszcze wszystkich historii.. jaka jest Twoja?
Ewa, moja historia jest krotka: staralam sie tylko raz i nie wyszlo, wiec wpadlam w panike postanowilam zaczac mierzyc temp., i obserwowac swoj organizm, troche o siebie zadbac. Dlatego tutaj jestem. Dziewczyny sa wspaniale i powstala cudowna grupa wsparcia
Mieszkam w Birmingham, a Ty?
Bursztyn, ja mieszkam w Wymondham, niedaleko Norwich. Chyba jestem tu z podobnego powodu.. mam nadzieje ze przyczyna tego ze nie wychodzi jest taka ze robimy cos nie tak, a nie ze mamy jakis powazny problem.. mam nadzieje ze obserwacje i zapisywanie ich na wykresie pomoga...
Poki co nie udzielam sie zbyt aktywnie na forum, bo nie znam dziewczyn i ich historii, ale czytam uwaznie i rzeczywiscie wydaje sie ze wszystkie sie wspieraja jak jedna wielka rodzina..angela, MartaDidinio, bliska77, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pamietam o każdej z Was razem i z osobna, mam dziś straaaaaaasznego doła, wiecie muszę sobie dać troche luzu.Wtym tyg. nowy cykl i nie będe mierzyć tempki, jestem wykończina tymi oczekiwaniami z miesiąca na miesiąc a tu nic z tego.To plamienie co było to raczej spadek progesteronu i niemożliwośc zagnieżdzenia się dziecka bo ja na dnie macicy mam mięsniaka i zobacze jak będzie wyglądała teraz @ jak będzie źle to muszą mi usunąć macice a wtedy to już zupełny koniec.
Bee się do was odzywać i sprawdzać ile Was zaciążyło, a mam nadzieję,że we wtorek conajmnie dwie z nas, trzymam kciuki pamiętam i ja też się modle.
PowodzeniaBursztyn, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny pamietam o każdej z Was razem i z osobna, mam dziś straaaaaaasznego doła, wiecie muszę sobie dać troche luzu.Wtym tyg. nowy cykl i nie będe mierzyć tempki, jestem wykończina tymi oczekiwaniami z miesiąca na miesiąc a tu nic z tego.To plamienie co było to raczej spadek progesteronu i niemożliwośc zagnieżdzenia się dziecka bo ja na dnie macicy mam mięsniaka i zobacze jak będzie wyglądała teraz @ jak będzie źle to muszą mi usunąć macice a wtedy to już zupełny koniec.
Bee się do was odzywać i sprawdzać ile Was zaciążyło, a mam nadzieję,że we wtorek conajmnie dwie z nas, trzymam kciuki pamiętam i ja też się modle.
Powodzenia
Ale ja tez mam mięśniaka! A jaki Twój jest duży? -
inessa wrote:Dziewczyny pamietam o każdej z Was razem i z osobna, mam dziś straaaaaaasznego doła, wiecie muszę sobie dać troche luzu.Wtym tyg. nowy cykl i nie będe mierzyć tempki, jestem wykończina tymi oczekiwaniami z miesiąca na miesiąc a tu nic z tego.To plamienie co było to raczej spadek progesteronu i niemożliwośc zagnieżdzenia się dziecka bo ja na dnie macicy mam mięsniaka i zobacze jak będzie wyglądała teraz @ jak będzie źle to muszą mi usunąć macice a wtedy to już zupełny koniec.
Powodzenia
Z każdego doła można wyskoczyć! I masz to zrobić natychmiast!!!!
Dzisiaj tempka ładnie poszła w górę, a o mięśniaku nawet nie myśl - ja też mam i takie straszne rzeczy narazie nie przychodzą mi do głowy.
Wiem,że jest ciężko, też tak mam, ale dół w niczym nie pomoże, a może tylko zaszkodzić - kochana wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji - trzeba wierzyć i się modlić.....bliska77, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
po pierwsze
Inessa głowa do góry, nie wolno się poddawać i trzeba walczyć o swoje, jesteśmy tu po to żeby sobie żartować ale przede wszystkim żeby się wspierać a jak trzeba to postawić do pionu
Angela widzę, ze temperatura bardzo obiecująca, będzie na pewno dobrze, TO juz jutro
U mnie temperatura spada, dziś ostatni dzień duphaston, zatem w czwartek piątek pojawi się @ a w sobotę na resztę badań i zaraz po badaniach CLO i wszystko od nowa
Miłego dnia dziewczynki i nie załamywać mi się proszę
angela, Bursztyn, inessa, samira lubią tę wiadomość