35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:Właśnie mój mi powiedział ,że będzie krótko na święta, więc nie wiem jak to będzie z tymi dniami ,śluzami ,owulacją i wogóle...
Ale najważniejsze, że będzie ;d
zdrówka życzę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 12:01
megan8, bliska77, inessa, szczęśliwa, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochaaaaaaaaneeeeee jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak pisze tu z Wami to jest mi o niebo lepiej.
Lekarz no własnie mój kochany się wkurzył i powiedział, że teraz szukamy nowego lekarza jak najszybciej obojetnie ile będzie trzeba pacić, zdrowie ważniejsze no i starania się o dziecko.
Boże jak ja Ci dziękuję z dziewczyny z OVU
Inessa i masz rację poszukaj nowego/drugiego lekarza poszperaj opini w necie o gin z twego regionu ja tak zrobiłam i jestem 100% zadowolona ,jak na raziebliska77, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztyn wrote:Dzien dobry Panienki
Leze w lozku z grypa (chyba),czuje sie paskudnie, najgorszy jest bol gardla i miesni. Zjadam czosnek zeby pozabijal bakterie, biore propolis, herbata z cytryna i imbirem. ale jest srednio...Znacie jeszcze jakies naturalne sposoby pozbycia sie tego dziadostwa?
u mnie się ciągnie od czwartku i raz lepiej raz gorzej ale cholerstwo trzyma i jeszcze kaszel do tego, smaruje się, pije herbaty z miodem i końską dawką cytryny, syrop z czosnku cebuli miodu i cytryny i cóż...czekam do @ i wtedy jednak gripexy inne pójdą w ruch
kurcze taki kiepski teraz okres ,że wszystkie chorujemy
zdrowiejmy szybko dziewuszki !!inessa lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
dziś nie testowałam. Już mam doła bo plecy mnie starsznie bolą i jakieś plamienie się pojawiło...
a może coś na podwyższenie progesteronu?bliska77, inessa, szczęśliwa, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A propos miesniakow- wiele razy spotkalam sie w roznych publikacjach ze stwierdzeniem, ze nabial i mleko szkodza niestety, i przyczyniaja sie do chorob kobiecych w tym miesniakow.Ja odstawilam i czuje sie o wiele lepiej, nawet cera mi sie poprawia. Wg.medycyny chinskiej mleko i jego przetwory powoduja powstawanie tzw.sluzow w organizmie ktore z koleji przyczyniaja sie do powstawnia miesniakow. Znalazlam tez taki link:
http://joga-abc.pl/pytanie-do-eksperta-w-sprawie-miesniakow-macicy/
Bursztynku - dzięki. U mnie mięśniak pojawił się na styczniowym usg - od września piję systematycznie mleko , o serach już nie wspomnę, bo bardzo je lubię - może to jest przyczyna? Muszę doczytaćinessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A propos miesniakow- wiele razy spotkalam sie w roznych publikacjach ze stwierdzeniem, ze nabial i mleko szkodza niestety, i przyczyniaja sie do chorob kobiecych w tym miesniakow.Ja odstawilam i czuje sie o wiele lepiej, nawet cera mi sie poprawia. Wg.medycyny chinskiej mleko i jego przetwory powoduja powstawanie tzw.sluzow w organizmie ktore z koleji przyczyniaja sie do powstawnia miesniakow. Znalazlam tez taki link:
http://joga-abc.pl/pytanie-do-eksperta-w-sprawie-miesniakow-macicy/
kochana ja od wielu lat nie pije mleka ani nie jem jego przetworów bo mam nietolerancje laktozy, ale ciekawe jest co piszesz musze to przekazać dalej dzięki ! -
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
dziś nie testowałam. Już mam doła bo plecy mnie starsznie bolą i jakieś plamienie się pojawiło...
a może coś na podwyższenie progesteronu?
Dziewczyny Wy bierzecie te różne specyfiki przed owulacja po owulacji , progesteron, clo...
a mnie gin nic nie przepisał mówi że wszystko ok
i sama już nie wiem co robićinessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
Dziewczyny Wy bierzecie te różne specyfiki przed owulacja po owulacji , progesteron, clo...
i sama już nie wiem co robić
a jak Twoje badania? -
angela wrote:inessa wrote:Dziewczyny pamietam o każdej z Was razem i z osobna, mam dziś straaaaaaasznego doła, wiecie muszę sobie dać troche luzu.Wtym tyg. nowy cykl i nie będe mierzyć tempki, jestem wykończina tymi oczekiwaniami z miesiąca na miesiąc a tu nic z tego.To plamienie co było to raczej spadek progesteronu i niemożliwośc zagnieżdzenia się dziecka bo ja na dnie macicy mam mięsniaka i zobacze jak będzie wyglądała teraz @ jak będzie źle to muszą mi usunąć macice a wtedy to już zupełny koniec.
Bee się do was odzywać i sprawdzać ile Was zaciążyło, a mam nadzieję,że we wtorek conajmnie dwie z nas, trzymam kciuki pamiętam i ja też się modle.
Powodzenia
Z każdego doła można wyskoczyć! I masz to zrobić natychmiast!!!!
Dzisiaj tempka ładnie poszła w górę, a o mięśniaku nawet nie myśl - ja też mam i takie straszne rzeczy narazie nie przychodzą mi do głowy.
Wiem,że jest ciężko, też tak mam, ale dół w niczym nie pomoże, a może tylko zaszkodzić - kochana wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji - trzeba wierzyć i się modlić.....
modlic?loool
naprawde myślisz że domniemana Bozia która pozwala zeby kazdego dnia ginęło tyle dzieci sprawi że ktoś zaciąży?bliska77, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
Testy dalej pozytywne. Wzięłam Duphaston. Ale możecie sobie wyobrazić co tu się ze mną dzieje... Ryk i zgrzytanie zębówbliska77, samira, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
i sama już nie wiem co robić
Ja sama zaczęłam zażywać ziółkowe rzeczy - bo szkoda mi czasu tracićinessa lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:angela wrote:MartaDidinio wrote:Bursztyn wrote:Marta, przepraszam ze tak pytam nachalnie i z samego rana, ale: testowalas dzis?
Testy dalej pozytywne. Wzięłam Duphaston. Ale możecie sobie wyobrazić co tu się ze mną dzieje... Ryk i zgrzytanie zębów
i dobrze,że wzięłaś - to jest lek, który też biorą kobiety nie mające problemów z zajściem w ciążę - na pewno Ci nie zaszkodzi, a może tylko pomóc, jeśli plamienia nie odpuszczą zwiększ dawkę - już się o to sama dowiadywałam - spokoju duszy i ciała - będzie dobrze!Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:angela wrote:inessa wrote:Dziewczyny pamietam o każdej z Was razem i z osobna, mam dziś straaaaaaasznego doła, wiecie muszę sobie dać troche luzu.Wtym tyg. nowy cykl i nie będe mierzyć tempki, jestem wykończina tymi oczekiwaniami z miesiąca na miesiąc a tu nic z tego.To plamienie co było to raczej spadek progesteronu i niemożliwośc zagnieżdzenia się dziecka bo ja na dnie macicy mam mięsniaka i zobacze jak będzie wyglądała teraz @ jak będzie źle to muszą mi usunąć macice a wtedy to już zupełny koniec.
Bee się do was odzywać i sprawdzać ile Was zaciążyło, a mam nadzieję,że we wtorek conajmnie dwie z nas, trzymam kciuki pamiętam i ja też się modle.
Powodzenia
Z każdego doła można wyskoczyć! I masz to zrobić natychmiast!!!!
Dzisiaj tempka ładnie poszła w górę, a o mięśniaku nawet nie myśl - ja też mam i takie straszne rzeczy narazie nie przychodzą mi do głowy.
Wiem,że jest ciężko, też tak mam, ale dół w niczym nie pomoże, a może tylko zaszkodzić - kochana wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji - trzeba wierzyć i się modlić.....
modlic?loool
naprawde myślisz że domniemana Bozia która pozwala zeby kazdego dnia ginęło tyle dzieci sprawi że ktoś zaciąży?
naprawdę tak myślę ; dla mnie nie domniemana , a Ty jak nie chcesz się modlić nie musisz, nikt Cię do tego nie zmusza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 13:57
inessa, Nati74 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny