35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój maks uwielbia swoje przedszkole. Pierwsze dwa dni był płacz przy rozstaniu a potem juz tylko radość. Juz nie może sie doczekać powrotu mimo, ze wie ze maja inna panią niż rok temu ale mu to kompletnie nie przeszkadza bo sa tam jego koledzy z grupy. Starszy syn byl przeciwieństwem lubił spędzać czas z dziećmi znacznie starszymi od siebie i niezbyt garnął sie do kontaktów z rówieśnikami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 10:49
Misiabella, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wiesz jakie te dwa światy są interesujące ? Z jednym mogę wypić drinka na legalu juz a z drugim zjesc zupę z błotka w piaskownicy samo szczęście hehehhe
Tak. To naprawdę musi być fajne 😁.
Moja koleżanka z podstawówki jest już babcią. Ma wnuczkę miesiąc młodszą od mojej córki. Tak więc, różnie się to życie układa.kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Misia poczytaj sobie o metodzie krakowskiej. Ja kupiłam najpierw trzy książeczki na próbę a jak mu sie spodobało to je sprzedałam na olx i kupiłam cały zestaw książek z jej metoda, tam właśnie za pomocą obrazków i skojarzeń wprowadza sie po kolei samogłoski. Jak one są na blachę to wprowadza sie kolejne spółgłoski i tworzy sylaby. Potem rożne wyrazy itd. Taki pełny zestaw książek wraz z książka dla
Rodzica tłumacząca co i jak robić kosztuje 150 zł ale można upolować dużo taniej używane na olx lub kupić na próbę dwie trzy książeczki. Zestaw to kocham czytać cieszyńskiej. Jej uzupełnieniem jak dziecko juz złapało kilka
Książeczek jest seria puma pimi, dopasowana do książeczek
Brzmi to ciekawie. Muszę o tym poczytać.
Kuba też już zaczyna interesować się literami.
Może byłoby to dla niego dobre na jesienne południakapturnica lubi tę wiadomość
-
Witajcie, mam 35 lat, w grudnie 36 Mamy piękną córeczkę 4-latkę. Myślę, że czas najwyższy o rodzeństwo dla niej, będziemy działać z mężem w sierpniowym cyklu. Czy jest tu ktoś? Miłego dnia
Merisa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic wrote:Witajcie, mam 35 lat, w grudnie 36 Mamy piękną córeczkę 4-latkę. Myślę, że czas najwyższy o rodzeństwo dla niej, będziemy działać z mężem w sierpniowym cyklu. Czy jest tu ktoś? Miłego dnia
Hej, witaj.
Mało nas tu zostało, ale może jeszcze ktoś się pojawi. Ja zaczynam nowe starania w przyszłym miesiącu, ten muszę sobie jeszcze odpuścić bo przyplątała mi się jakaś infekcja. Teraz musi się udać, choć przyznam się że okropnie się boję.
Trzymam kciuki!Misiabella, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kit wrote:Dziewczyny czy miala ktoras robione HSG?Mam 37 lat ijak na razie od marca nie wychodzi .
Kit lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrodde wrote:Hej, witaj.
Mało nas tu zostało, ale może jeszcze ktoś się pojawi. Ja zaczynam nowe starania w przyszłym miesiącu, ten muszę sobie jeszcze odpuścić bo przyplątała mi się jakaś infekcja. Teraz musi się udać, choć przyznam się że okropnie się boję.
Trzymam kciuki! -
Ja encorton mam na przeciwciała ANA, poza tym ma pomagać w tym, żeby organizm nie odrzucał zarodka. Ja mam brać cały czas, ale sporo dziewczyn bierze od owulacji i kończy brać jeśli nie ma ciąży. U mnie testy wychodzą późno, więc boję się że w moim przypadku po pozytywnym teście mogłoby być za późno. Teraz mam robić betę w 25 dniu cyklu i jak tylko coś zaskoczy od razu włączać neoparin. Ale wszystko zależy od lekarza i jego interpretacji.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Ja encorton mam na przeciwciała ANA, poza tym ma pomagać w tym, żeby organizm nie odrzucał zarodka. Ja mam brać cały czas, ale sporo dziewczyn bierze od owulacji i kończy brać jeśli nie ma ciąży. U mnie testy wychodzą późno, więc boję się że w moim przypadku po pozytywnym teście mogłoby być za późno. Teraz mam robić betę w 25 dniu cyklu i jak tylko coś zaskoczy od razu włączać neoparin. Ale wszystko zależy od lekarza i jego interpretacji.AMH X 2018 - 0,75
AMH IV 2019 - 0,43
MTHFR A1298C - u.hetero.
PAI-1 - u.homo.
obniżone białka c i s
antykoagulant toczniowy +
ANA1 +
V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
XI 2019 lametta+pregnyl -
Kit wrote:Dziewczyny czy miala ktoras robione HSG?Mam 37 lat ijak na razie od marca nie wychodzi .
Kit lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙