35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki czytam ten link, właśnie sobie tak pomyślałam: szkoda że nie jest tak żeby rozpoznać kwasowość czy zasadowość poprzez smakowanie
hihih Maż by mówił o dziś jest kwaśno to nic nie robimy hihihi
bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dzięki czytam ten link, właśnie sobie tak pomyślałam: szkoda że nie jest tak żeby rozpoznać kwasowość czy zasadowość poprzez smakowanie
hihih Maż by mówił o dziś jest kwaśno to nic nie robimy hihihi
caffe, szczęśliwa 2, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Juz chyba wiem na czym to polega
http://parenting.pl/portal/test-na-wrogosc-sluz
wiecie co nigdy nie lubiłam zielonego koloru - a teraz tak bardzo chciałabym zielone - jaki ten los przewrotny.
No ale u mnie teraz był cykl bez Męża więc nie ma na co czekac.bliska77, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe i inne dziewczyny w ciąży może sie wybierzecie
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.htmlale ja az tak nie wybiegam w przyszlość, bo nawet pierwszego usg nie miałam i nie wiadomo "co" tam gdzie siedzi
Ja se dam radę sama, chociaż po 18 latach to nie wiem nicszczęśliwa 2, Andzia33, Lucky, pepapig, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:nie tam jeszcze 17 mozna chyba
ja ide zobaczyc z ciekawości co to a pisały na któryms trymestrze ze nawet ok było na tych warsztatach
Caffe bez czarnowidztwa siedzi albo chłopak albo dziewczyna ale rozumiem Cie bo ja też tak myślałam ba nawet teraz "pukam" w brzuch jak się nie rusza dziecko długomasakra to jakas jest kurcze 20 lat temu tak nie myślałam
Wole mieć czarno na białym, a nie żyć w świecie domysłów i niewiedzy
A co do tego co było 20 lat temu, to też nie myślalam. Ja przez 3 miesiące nie wiedziałam, że w ciązy jestem. Potem to w ogóle nie myślałam, nawet nie miałam pojęcia o tych wszystkich rzeczach, o których teraz można przeczytać i naszprycowac swój mózg. Ciąża ograniczała sie do wizyt u lekarza i jedzenia w związku ze zwiększonym apetytemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 16:12
Andzia33, Lucky, pepapig, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim.
Ja po kolejnym monitoringu,jajko od soboty urosło z 11 mm na 14,5 mm,czyli imponująco nie rośnie,endo się pogrubiło z 7,5 mm na 10 mm.Może do niedzieli nie urośnie i uda się zaserduszkować....,marzenieAndzia33, bliska77 lubią tę wiadomość