35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypepapigg wrote:o dzisiaj ja na koniec szybko zerkam potem doczytam co się działo jak mnie nie było
dziwnie się czuje może i wypatruje a to ciążowych a to ciotowych syndromów iii nie wiem...
Mam zupełnie to samo. Dziś nawet zaczęłam plamić, myślałam, że okres się zaczyna (tydzień wcześniej) ale poplamiło i nic. Pół dnia mnie tak kłuje w lewym boku, że w sklepie to nawet przystanąć musiałam. No zupełnie jakby implantajca. Z tym, że moje ciało robi sobie jaja z wszystkiego i działa na sobie tylko wiadomych zasadach, więc pewnie jutro albo pojutrze @ zacznie się na dobre.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wg ovu ja jestem w 4 tyg i 4 dn ciąży - wyliczone na podstawie ostatniej @. Wiek płodu to drugi tydzień. Moje wyniki to:
beta - 500,0 mIU/ml ( norma 1-10 tyd 202->225000)
progesteron - 60,80 ng/ml (norma I trymestr 2,8-147,3)
Proszę mi coś podpowiedzieć jeśli się orientujecieSkuterek, bliska77, gosia7122, Mango, promyk, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wg ovu ja jestem w 4 tyg i 4 dn ciąży - wyliczone na podstawie ostatniej @. Wiek płodu to drugi tydzień. Moje wyniki to:
Proszę mi coś podpowiedzieć jeśli się orientujeciewszystko dobrze
caffe, bliska77, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe piękna beta...
wszystko dobrze
Bo ja nie mam odniesienia analogicznie do kogoś w tym samym tygodniu ciąży. Ja się bałam żeby nie była za wysoka.
Pewnie zadałam głupie pytanie, ale jestem zacofanai proszę o łagodne potraktowanie
A progesteron nie za niski?bliska77, Mango, Lucky, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wg ovu ja jestem w 4 tyg i 4 dn ciąży - wyliczone na podstawie ostatniej @. Wiek płodu to drugi tydzień. Moje wyniki to:
Proszę mi coś podpowiedzieć jeśli się orientujeciecaffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość