35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. Dzisiaj tak mnie naparza lewy jajnik ze ledwo ruszam noga. Juz wczoraj troche cmil i zrobilam test owl.ktory wyszedl pozytywnie, ale dzis to juz przesada. Kiedys wam pisalam ze po lewej stronie mam zdeformowany jajnik przez bakterie - powinnam go usunac ale nie chca ze wzgledu ze jeszcze pracuje. Niech sie ze mna zamienia i poczuja jak pracuje co drug miesiac ...madrale.
bliska77, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Czesc dziewczyny. Dzisiaj tak mnie naparza lewy jajnik ze ledwo ruszam noga. Juz wczoraj troche cmil i zrobilam test owl.ktory wyszedl pozytywnie, ale dzis to juz przesada. Kiedys wam pisalam ze po lewej stronie mam zdeformowany jajnik przez bakterie - powinnam go usunac ale nie chca ze wzgledu ze jeszcze pracuje. Niech sie ze mna zamienia i poczuja jak pracuje co drug miesiac ...madrale.
Andzia33, caffe, promyk, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale zmianę stanowiska miała obiecaną 2 lata wcześniej a podwyższkę rok wcześniej
i jak dowiedziała się, ze jest w ciąży to zaczęła walczyć o to na poważnie.
Potem już nic nie wywalczyłaby.ale nie wiem ile. Tak, chodzi o podwyżkę, ale zaczęłam o nią walczyć jeszcze przed wakacjami, także nie byłam nieuczciwa. A poza tym to tu nie chodzi tylko o kase, kasa jest na drugim miejscu, ale o pewne nazwijmy to zasady.
Nie wiem ile mi dadzą, ale jesli nie tyle ile chcę, to nie wezmę tej zaproponowanej kasy. Taką sobie zasadę przyjęłam i tego się będe trzymała.bliska77, Andzia33, Reni, promyk, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No i wywalczyłam
ale nie wiem ile. Tak, chodzi o podwyżkę, ale zaczęłam o nią walczyć jeszcze przed wakacjami, także nie byłam nieuczciwa. A poza tym to tu nie chodzi tylko o kase, kasa jest na drugim miejscu, ale o pewne nazwijmy to zasady.
Nie wiem ile mi dadzą, ale jesli nie tyle ile chcę, to nie wezmę tej zaproponowanej kasy. Taką sobie zasadę przyjęłam i tego się będe trzymała.Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny ponownie, no nadrobiłam zaleglości w czytaniu, mnóstwo tego było.
Caffe przeogromne gratulacjetak się cieszę.
Nie odniosę się do wszystkich postów bo dużo tego było i tematów tez sporo, zazwyczaj w głowie zostają te ostatnie.
Jeśli chodzi o wyniki nasienia, to jest dział na forum męskie sprawy i tam można poczytac, ale uwierzcie mi że mnóstwo męzczyzn z tego co czytałam ma dośc niskie normy, dlatego cały czas normy są zaniżane. Jakis czas temu norma było 14% a teraz jest 4% - czyzby XXI wiek robił swoje?
A i mam pytanie co mnie zaciekawiło ta zasadowość czy kwaścnosc pochwy. Naprawdę jak nie ma orgazmu to na nic serduszkowanie? Przeciez faktycznie często są szybkie akcje z jednostronnym orgazmem i co wtedy jak ja nie mam? to już środowisko nie sprzyja plemniczkom?
Czy tylko te kobiety zachodzą w ciąże które akurat wtedy miały orgazm? To niesprawiedliwe ;(
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia, Szczęsliwa, Promyk i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 13:58
bliska77, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, promyk, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie nie
chodzi o to, że jak jest orgazm to coś tam się wytwarza, że poprawia zasadowość
slash wrote:
A i mam pytanie co mnie zaciekawiło ta zasadowość czy kwaścnosc pochwy. Naprawdę jak nie ma orgazmu to na nic serduszkowanie? Przeciez faktycznie często są szybkie akcje z jednostronnym orgazmem i co wtedy jak ja nie mam? to już środowisko nie sprzyja plemniczkom?
Czy tylko te kobiety zachodzą w ciąże które akurat wtedy miały orgazm? To niesprawiedliwe ;(
/QUOTE]Andzia33, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".
Dzięki Slash ale przynajmniej u mnie sytuacja już się wyjaśniła[/QUOTE]
Następny cykl będę trzymać mocniej kciukibliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie nie
chodzi o to, że jak jest orgazm to coś tam się wytwarza, że poprawia zasadowość
slash wrote:
/QUOTE]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:01
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Caffe zuch!
Teraz tylko będę musiała jakoś to rozegrać i się im odwdzięczyćbo ja nie jestem z natury mściwa i jesli ktoś jest wobec mnie ok, to ja daję dwa razy więcej od siebie
Andzia33, bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak to jest z tym orgazmem,bo nie pamiętam ,czy go miałam jak zaszłam z córką,poczekamy -zobaczymy.My w tym cyklu jakos tak bardziej na luzie i częściej,oby z zielonym efektem
Dzięki Slash i Tobie tez życzę powodzenia!
Ja testuję dopiero w poniedziałek!caffe, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Juz chyba wiem na czym to polega
http://parenting.pl/portal/test-na-wrogosc-sluzu
wiecie co nigdy nie lubiłam zielonego koloru - a teraz tak bardzo chciałabym zielone - jaki ten los przewrotny.
No ale u mnie teraz był cykl bez Męża więc nie ma na co czekac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:08
Andzia33, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
slash wrote:witajcie dziewczyny ponownie, no nadrobiłam zaleglości w czytaniu, mnóstwo tego było.
Caffe przeogromne gratulacjetak się cieszę.
Nie odniosę się do wszystkich postów bo dużo tego było i tematów tez sporo, zazwyczaj w głowie zostają te ostatnie.
Jeśli chodzi o wyniki nasienia, to jest dział na forum męskie sprawy i tam można poczytac, ale uwierzcie mi że mnóstwo męzczyzn z tego co czytałam ma dośc niskie normy, dlatego cały czas normy są zaniżane. Jakis czas temu norma było 14% a teraz jest 4% - czyzby XXI wiek robił swoje?
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia, Szczęsliwa, Promyk i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".
Tobie też życze powodzenia
a to tak na szybko o tej zasadowości i kwaśnym środowisku
http://psnnpr.com/metoda-qangielskaq-mainmenu-64/173-spojrzenie-na-msk-podno.htmlbliska77, Lucky lubią tę wiadomość