X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Dzisiaj tak mnie naparza lewy jajnik ze ledwo ruszam noga. Juz wczoraj troche cmil i zrobilam test owl.ktory wyszedl pozytywnie, ale dzis to juz przesada. Kiedys wam pisalam ze po lewej stronie mam zdeformowany jajnik przez bakterie - powinnam go usunac ale nie chca ze wzgledu ze jeszcze pracuje. Niech sie ze mna zamienia i poczuja jak pracuje co drug miesiac ...madrale.

bliska77, Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Dzisiaj tak mnie naparza lewy jajnik ze ledwo ruszam noga. Juz wczoraj troche cmil i zrobilam test owl.ktory wyszedl pozytywnie, ale dzis to juz przesada. Kiedys wam pisalam ze po lewej stronie mam zdeformowany jajnik przez bakterie - powinnam go usunac ale nie chca ze wzgledu ze jeszcze pracuje. Niech sie ze mna zamienia i poczuja jak pracuje co drug miesiac ...madrale.
    Promyczku, powodzenia, pewnie lada chwila pęknie jajco

Andzia33, caffe, promyk, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, Reni ma rację, nie jest źle ;-)

Andzia33, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki,ale myślałam ,że będzie lepiej i juz przestanę go brac

Lucky lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale zmianę stanowiska miała obiecaną 2 lata wcześniej a podwyższkę rok wcześniej
    i jak dowiedziała się, ze jest w ciąży to zaczęła walczyć o to na poważnie.
    Potem już nic nie wywalczyłaby.
    No i wywalczyłam :P ale nie wiem ile. Tak, chodzi o podwyżkę, ale zaczęłam o nią walczyć jeszcze przed wakacjami, także nie byłam nieuczciwa. A poza tym to tu nie chodzi tylko o kase, kasa jest na drugim miejscu, ale o pewne nazwijmy to zasady.
    Nie wiem ile mi dadzą, ale jesli nie tyle ile chcę, to nie wezmę tej zaproponowanej kasy. Taką sobie zasadę przyjęłam i tego się będe trzymała.

bliska77, Andzia33, Reni, promyk, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No i wywalczyłam :P ale nie wiem ile. Tak, chodzi o podwyżkę, ale zaczęłam o nią walczyć jeszcze przed wakacjami, także nie byłam nieuczciwa. A poza tym to tu nie chodzi tylko o kase, kasa jest na drugim miejscu, ale o pewne nazwijmy to zasady.
    Nie wiem ile mi dadzą, ale jesli nie tyle ile chcę, to nie wezmę tej zaproponowanej kasy. Taką sobie zasadę przyjęłam i tego się będe trzymała.
    trzymam kciuki aby ułożyło się po Twojej myśli ;-)

Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe nie denerwuj się wszystko się dobrze ułoży!

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe zuch!

bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny ponownie, no nadrobiłam zaleglości w czytaniu, mnóstwo tego było.
    Caffe przeogromne gratulacje :) tak się cieszę.
    Nie odniosę się do wszystkich postów bo dużo tego było i tematów tez sporo, zazwyczaj w głowie zostają te ostatnie.
    Jeśli chodzi o wyniki nasienia, to jest dział na forum męskie sprawy i tam można poczytac, ale uwierzcie mi że mnóstwo męzczyzn z tego co czytałam ma dośc niskie normy, dlatego cały czas normy są zaniżane. Jakis czas temu norma było 14% a teraz jest 4% - czyzby XXI wiek robił swoje?

A i mam pytanie co mnie zaciekawiło ta zasadowość czy kwaścnosc pochwy. Naprawdę jak nie ma orgazmu to na nic serduszkowanie? Przeciez faktycznie często są szybkie akcje z jednostronnym orgazmem i co wtedy jak ja nie mam? to już środowisko nie sprzyja plemniczkom?
    Czy tylko te kobiety zachodzą w ciąże które akurat wtedy miały orgazm? To niesprawiedliwe ;(

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia, Szczęsliwa, Promyk i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 13:58

bliska77, Andzia33, caffe, szczęśliwa 2, promyk, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".[/QUOTE]

Dzięki Slash ale przynajmniej u mnie sytuacja już się wyjaśniła ;-)

Lucky lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe nie denerwuj się wszystko się dobrze ułoży!
    :) <3

Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie
    chodzi o to, że jak jest orgazm to coś tam się wytwarza, że poprawia zasadowość :-)
    slash wrote:

A i mam pytanie co mnie zaciekawiło ta zasadowość czy kwaścnosc pochwy. Naprawdę jak nie ma orgazmu to na nic serduszkowanie? Przeciez faktycznie często są szybkie akcje z jednostronnym orgazmem i co wtedy jak ja nie mam? to już środowisko nie sprzyja plemniczkom?
    Czy tylko te kobiety zachodzą w ciąże które akurat wtedy miały orgazm? To niesprawiedliwe ;(

/QUOTE]

Andzia33, szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".

Dzięki Slash ale przynajmniej u mnie sytuacja już się wyjaśniła ;-)[/QUOTE]

Następny cykl będę trzymać mocniej kciuki :)

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie nie
    chodzi o to, że jak jest orgazm to coś tam się wytwarza, że poprawia zasadowość :-)
    slash wrote:

/QUOTE]
    aha - dzieki Reni no już myślałam że ten organizm nasz naprawdę taki skomplikowany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:01

Lucky lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Następny cykl będę trzymać mocniej kciuki :)
    dzięki, następnych już nie będzie ale z Wami zostaję ;-)

Andzia33, promyk, Lucky lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła test na wrogość śluzu, na czym to polega?

Lucky lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe zuch!
    Jak sama o siebie nie zawalczę, to nikt tego nie zrobi. jakby mnie posłuchali, to by nie było takiej sytuacji jak teraz, że dostaję kasę i idę na zwolnienie. Mogli się pospieszyć :P

Teraz tylko będę musiała jakoś to rozegrać i się im odwdzięczyć :) bo ja nie jestem z natury mściwa i jesli ktoś jest wobec mnie ok, to ja daję dwa razy więcej od siebie

Andzia33, bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak to jest z tym orgazmem,bo nie pamiętam ,czy go miałam jak zaszłam z córką,poczekamy -zobaczymy.My w tym cyklu jakos tak bardziej na luzie i częściej,oby z zielonym efektem
    Dzięki Slash i Tobie tez życzę powodzenia!
    Ja testuję dopiero w poniedziałek!

caffe, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

Andzia33
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz chyba wiem na czym to polega
    http://parenting.pl/portal/test-na-wrogosc-sluzu

wiecie co nigdy nie lubiłam zielonego koloru - a teraz tak bardzo chciałabym zielone - jaki ten los przewrotny.
    No ale u mnie teraz był cykl bez Męża więc nie ma na co czekac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 14:08

Andzia33, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    witajcie dziewczyny ponownie, no nadrobiłam zaleglości w czytaniu, mnóstwo tego było.
    Caffe przeogromne gratulacje :) tak się cieszę.
    Nie odniosę się do wszystkich postów bo dużo tego było i tematów tez sporo, zazwyczaj w głowie zostają te ostatnie.
    Jeśli chodzi o wyniki nasienia, to jest dział na forum męskie sprawy i tam można poczytac, ale uwierzcie mi że mnóstwo męzczyzn z tego co czytałam ma dośc niskie normy, dlatego cały czas normy są zaniżane. Jakis czas temu norma było 14% a teraz jest 4% - czyzby XXI wiek robił swoje?

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki Reni, Bozia Inessa Aga, Andzia, Szczęsliwa, Promyk i wszystkie których nie wymieniłam z "imienia".
    Slash dzięki :-)
    Tobie też życze powodzenia :-)
    a to tak na szybko o tej zasadowości i kwaśnym środowisku :-)

http://psnnpr.com/metoda-qangielskaq-mainmenu-64/173-spojrzenie-na-msk-podno.html

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 1391 1392 1393 1394 1395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ