X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, za Ciebie trzymam kciuki nieustannie, niech beta rośnie ;-)
    Najpierw to niech w ogóle będzie :)

bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale to mi jest przykro chytryke2.gif
    a Ty jesteś twarda babka więc dasz radę :-) będzie jeszcze ciąża
    musimy w to wierzyć :-)
    agafbh wrote:
    wiesz co, mi już nawet nie jest przykro........przykro mi bywało jeszcze kilka miesiecy temu, teraz to nawet nie wiem co to za uczucie, pustka? poczucie bezsilności? żal?, trudno

caffe, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni, to wierzcie, ja już tą wiarę straciłam, tak po prostu ale z góry dziękuję Wam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:35

Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga, a może właśnie po takim pobudzeniu organizmu hormonami uda się bez tych wspomagaczy. Jest wiele takich historii. Ja w to wierzę, że będzie niespodzianka w najmniej oczekiwanym momencie :)

bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przykro mi - ale przechodzimy przez to razem....może się opijemy dzisiaj? ;)

Reni - ja w tym cyklu nie stosowałam ani sody, ani żeli....poszliśmy na spontan i to codziennie...nie wiem co jest - mam warunki w środku takie jak trzeba...więc albo niedrożność, albo rzeczywiście wrogi śluz..lub też żołnierzyki nie dają rady...innej przyczyny nie widzę...

Caffe trzymam kciuki - ale co do Ciebie mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze...:)

bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie z tą drożnością.. odwlekamy to a to może być podstawowa przyczyna!

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, a może właśnie po takim pobudzeniu organizmu hormonami uda się bez tych wspomagaczy. Jest wiele takich historii. Ja w to wierzę, że będzie niespodzianka w najmniej oczekiwanym momencie :)
    może, wiem że na dzień dzisiejszy nie zamierzam robić NIC w kierunku "ustawiania" cyklu i szczerze powiedziawszy o ciąży nawet nie myślę, nie chce już chodzić co drugi dzień do lekarza, kłóć się, szprycować lekami, kasę wydawać, jestem tym zmęczona, i chociaż wiem, ze prawdopodobnie bez leków kompletnie nic sie nie zadzieje, bo przerabiałam to przez 12 miesięcy między 2011 a 2012, to po ponad roku monitoringów sringów leków i innych rzeczy mam dość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:46

caffe, Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga przykro mi - ale przechodzimy przez to razem....może się opijemy dzisiaj? ;)

Reni - ja w tym cyklu nie stosowałam ani sody, ani żeli....poszliśmy na spontan i to codziennie...nie wiem co jest - mam warunki w środku takie jak trzeba...więc albo niedrożność, albo rzeczywiście wrogi śluz..lub też żołnierzyki nie dają rady...innej przyczyny nie widzę...

Caffe trzymam kciuki - ale co do Ciebie mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze...:)
    ja piję dziś na pewno już na luzie, teraz wszystko mogę ;-)

caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia, a do czasu tej drożności nie możesz sprawdzić tych dwóch pozostałych rzeczy, żeby nie odkładac tego na później? Gdybyś zrobiła badania i byłoby ok, to czekałabyś tylko na drożność, a tak to gdy będziesz drożna to potem trzeba będzie robić pozostałe badania i wszystko się w czasie przeciąga.

bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie z tą drożnością.. odwlekamy to a to może być podstawowa przyczyna!
    Reni to bardzo ważne (ja drożność miałam sprawdzaną kilka miesięcy temu)

caffe, Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, a do czasu tej drożności nie możesz sprawdzić tych dwóch pozostałych rzeczy, żeby nie odkładac tego na później? Gdybyś zrobiła badania i byłoby ok, to czekałabyś tylko na drożność, a tak to gdy będziesz drożna to potem trzeba będzie robić pozostałe badania i wszystko się w czasie przeciąga.
    też jestem za, Caffe to bardzo mądra kobieta ;-)

caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    może, wiem że na dzień dzisiejszy nie zamierzam robić NIC w kierunku "ustawiania" cyklu i szczerze powiedziawszy o ciąży nawet nie myślę, nie chce już chodzić co drugi dzień do lekarza, kłóć się, szprycować lekami, kasę wydawać, jestem tym zmęczona, i chociaż wim, ze prawdopodobnie bez leków kompletnie nic sie nie zadzieje, bo przerabiałam to przez 12 miesięcy między 2011 a 2012, to po ponad roku monitoringów sringów leków i innych rzeczy mam dość
    Też bym pewnie zachowała się podobnie do Ciebie, no bo głowa muru się nie przebije. Ale może z czasam jakaś cegła się ukruszy i przejście się samo zrobi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Też bym pewnie zachowała się podobnie do Ciebie, no bo głowa muru się nie przebije. Ale może z czasam jakaś cegła się ukruszy i przejście się samo zrobi ;)
    może ;-)

Reni, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka ironia losu, właśnie dostałam na skrzynkę wiadomość: "Jesteś w ciąży? Odbierz zestaw powitalny!"...............

Lucky, Reni, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, pepapig, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a może to znak ;-) i ten test za wcześnie haha
    ale byłoby pięknie :-)

caffe, szczęśliwa 2, Lucky, bliska77, Skuterek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jaka ironia losu, właśnie dostałam na skrzynkę wiadomość: "Jesteś w ciąży? Odbierz zestaw powitalny!"...............
    ;) może to znak, żebys się przygotował bo już niebawem ;)

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale wiesz, że czasem testy wychodzą negatywne nawet do 4 dni po terminie @, może to nie ironia losu ta wiadomość
    tak bardzo bym chciała Cię pocieszyć

Reni, to ładnie popracowaliście, super, teraz tylko trzymamy kciuki

Boziu przytulam :( ja też nie badałam tej drożności, nie wiem dlaczego zasłaniam się tym, ze jedno dziecko mam, więc powinno być ok. Tego wrogiego śluzu też nie podejrzewam, bo..... no bo z jednym się udało.
    Teraz już nie wiem jakie to środowisko jest dobre w pochwie... kwaśne, zasadowe? które zabija plemniki?
    u nas często są szybkie numerki, bo trudno o inne przy wiecznie budzącej się małej :( i to też mnie martwi

hmmm sporo mam tych zmartwień
    teraz cykl bez wspomagaczy, zobaczymy czy organizm jest rozpędzony
    usg dopiero możliwe w poniedziałek lub wtorek
    nie mogę się doczekać
    dziwne, bo w jajnikach nic nie czuję :(

bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 8 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga a może to znak ;-) i ten test za wcześnie haha
    ale byłoby pięknie :-)

Ja tez zgadzam sie z reni może to znak i jeszcze jest iskierka nadzieji ;)

bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny, naprawdę, kochane jesteście ;-) ale testu już raczej robić nie będę
    Lucky, nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki za Twój cykl ;-)

Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:48

bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 1389 1390 1391 1392 1393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ