35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ale to mi jest przykro
a Ty jesteś twarda babka więc dasz radębędzie jeszcze ciąża
musimy w to wierzyć
agafbh wrote:wiesz co, mi już nawet nie jest przykro........przykro mi bywało jeszcze kilka miesiecy temu, teraz to nawet nie wiem co to za uczucie, pustka? poczucie bezsilności? żal?, trudnocaffe, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Aga ale to mi jest przykro
musimy w to wierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:35
Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Aga ale to mi jest przykro
musimy w to wierzyćbliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość
-
Aga przykro mi - ale przechodzimy przez to razem....może się opijemy dzisiaj?
Reni - ja w tym cyklu nie stosowałam ani sody, ani żeli....poszliśmy na spontan i to codziennie...nie wiem co jest - mam warunki w środku takie jak trzeba...więc albo niedrożność, albo rzeczywiście wrogi śluz..lub też żołnierzyki nie dają rady...innej przyczyny nie widzę...
Caffe trzymam kciuki - ale co do Ciebie mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze...
bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Aga, a może właśnie po takim pobudzeniu organizmu hormonami uda się bez tych wspomagaczy. Jest wiele takich historii. Ja w to wierzę, że będzie niespodzianka w najmniej oczekiwanym momencie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:46
caffe, Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga przykro mi - ale przechodzimy przez to razem....może się opijemy dzisiaj?
Reni - ja w tym cyklu nie stosowałam ani sody, ani żeli....poszliśmy na spontan i to codziennie...nie wiem co jest - mam warunki w środku takie jak trzeba...więc albo niedrożność, albo rzeczywiście wrogi śluz..lub też żołnierzyki nie dają rady...innej przyczyny nie widzę...
Caffe trzymam kciuki - ale co do Ciebie mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze...caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga przykro mi - ale przechodzimy przez to razem....może się opijemy dzisiaj?
Caffe trzymam kciuki - ale co do Ciebie mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze...bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Bozia, a do czasu tej drożności nie możesz sprawdzić tych dwóch pozostałych rzeczy, żeby nie odkładac tego na później? Gdybyś zrobiła badania i byłoby ok, to czekałabyś tylko na drożność, a tak to gdy będziesz drożna to potem trzeba będzie robić pozostałe badania i wszystko się w czasie przeciąga.
caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:może, wiem że na dzień dzisiejszy nie zamierzam robić NIC w kierunku "ustawiania" cyklu i szczerze powiedziawszy o ciąży nawet nie myślę, nie chce już chodzić co drugi dzień do lekarza, kłóć się, szprycować lekami, kasę wydawać, jestem tym zmęczona, i chociaż wim, ze prawdopodobnie bez leków kompletnie nic sie nie zadzieje, bo przerabiałam to przez 12 miesięcy między 2011 a 2012, to po ponad roku monitoringów sringów leków i innych rzeczy mam dość
bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga ale wiesz, że czasem testy wychodzą negatywne nawet do 4 dni po terminie @, może to nie ironia losu ta wiadomość
tak bardzo bym chciała Cię pocieszyć
Reni, to ładnie popracowaliście, super, teraz tylko trzymamy kciuki
Boziu przytulamja też nie badałam tej drożności, nie wiem dlaczego zasłaniam się tym, ze jedno dziecko mam, więc powinno być ok. Tego wrogiego śluzu też nie podejrzewam, bo..... no bo z jednym się udało.
Teraz już nie wiem jakie to środowisko jest dobre w pochwie... kwaśne, zasadowe? które zabija plemniki?
u nas często są szybkie numerki, bo trudno o inne przy wiecznie budzącej się małeji to też mnie martwi
hmmm sporo mam tych zmartwień
teraz cykl bez wspomagaczy, zobaczymy czy organizm jest rozpędzony
usg dopiero możliwe w poniedziałek lub wtorek
nie mogę się doczekać
dziwne, bo w jajnikach nic nie czujębliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny