35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni nie podawaj sie. Ja tez tak miałam z moim daliśmy sobie spokój na pewien czas a potem człowiek żałował ze przerwał pogadalismy razem i mój doszedł do wniosku ze teraz to on bedzie bardziej sie starał aby było częściej a przyjemniej nie na musa bo czeba i teraz jest super staramy sie dalej
bliska77, Reni, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni super - może nie potrzebne będą kolejne monitoringi. A tak w ogóle, jak się już trochę zna ciało swoje..to wystarczy właśnie od 10 dc lecieć co dwa dni do np. 17 dc i to na jedno wyjdzie, bez wydawania kasy.....
Lucky - nie mam już sił do własnej bezsilności...zatestowałam przed chwilą - jedna krecha....Już nie wiem co mam w siebie wlewać, żeby wyszło.....ani soda, ani żele - może denaturat pomoże...Iwone, bliska77, Reni, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chciałabym
może odstaw sodę
Bozia3 wrote:Reni super - może nie potrzebne będą kolejne monitoringi. A tak w ogóle, jak się już trochę zna ciało swoje..to wystarczy właśnie od 10 dc lecieć co dwa dni do np. 17 dc i to na jedno wyjdzie, bez wydawania kasy.....
Lucky - nie mam już sił do własnej bezsilności...zatestowałam przed chwilą - jedna krecha....Już nie wiem co mam w siebie wlewać, żeby wyszło.....ani soda, ani żele - może denaturat pomoże...bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
a to to swoją drogą zapiszę się do przychodni przyszpitalnej ale tam się czeka długo na wizyty
więc akurat
Bozia3 wrote:Reni będziesz czekać aż do wiosny z kolejnym monitoringiem - więc nie wybierasz się wcześniej na sprawdzenie jajników - w sensie drożności?bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
w sumie 13 dc miałyśmy czekać do @
ale w Twoim przypadku wszystkie nas korci
agafbh wrote:dziewczyny mam przy sobie jeden test ale chyba dam sobie spokój....bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia a robiłaś posiew czy nie masz wrednego śluzu?
wczoraj czytałam, że jak za kwaśne wnętrzeto plemniki zdychają
i.......... orgazm kobiety powoduje, że robi się zasadowe środowisko
więc taki szybki seks bez naszego finału jest bez sensubliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuż jestem po i tak jak przypuszczałam niespodzianki nie było -
tak jak sądziłam, piękna temperatura jest efektem ładowania w siebie hormonów
pobiorę jeszcze te dwa dni luteinę i kończę przygodęale nie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:02
caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kurcze przykro miagafbh wrote:już jestem po i tak jak przypuszczałam niespodzianki nie było -
pobiorę jeszcze te dwa dni luteinę i kończę przygodęale nie z Wami
bliska77, caffe, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bozia a robiłaś posiew czy nie masz wrednego śluzu?
wczoraj czytałam, że jak za kwaśne wnętrzeto plemniki zdychają
i.......... orgazm kobiety powoduje, że robi się zasadowe środowisko
więc taki szybki seks bez naszego finału jest bez sensucaffe, Reni, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze przykro mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 10:10
caffe, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:będzie dobrze..
wiesz jak to z objawami, ale wiadomo, że denerwować się już będziesz cały czas...aż dziecko nie dorośnie zupełnie...a Ty będziesz stara...
A właśnie cafe - jakie imiona podawałaś, bo nie pamiętam....przecież nie będziemy bezosobowo o Twoim bobo mówić...
Wyniki badań będę miała za niecałą godzinę, ale odbieram je po południu, bo nie chcieliśmy czekać, bo praca...
Co do imion, to mam tylko dla dziewczynki bo jakoś takie miałam przeczucia, ale ze 2 dni temu śniło mi się moje dziecko i był to chłopiec i przestałam mieć przeczucia
Dla dziewczynki podoba mi się Kinga, a chłopiec nie wiem. Mógłby być Dominik, ale już w bliskiej rodzinie mamy, więc może mąż sobie wymyśli, a ja zaakceptuję, bądź niebliska77, Reni, Lucky, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny