35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No właśnie jeszcze w tym miesiącu nie chcę powiedzieć, nie chcę też L4, bo jak go wezmę to będzie wiadomo. Jak bezwzględnie lekarz mi każe leżeć, to pójdę na urlop. Ale o ciąży nie powiem, czekam na ich ruch w moją stronę z rzeczami, których od nich oczekuję.
szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:nie Bozia, nie zniknę, za bardzo sie z Wami zżyłam i trudno mi będzie tak z dnia na dzień po prostu przestać tu zaglądać
, będę gościnnie coby sprawdzać, u której z Was się zazieleniło
bliska77, Iwone, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Trochę mam nerwa, bo już nic teraz nie czuję z tych objawów co miałam do tej pory
wiesz jak to z objawami, ale wiadomo, że denerwować się już będziesz cały czas...aż dziecko nie dorośnie zupełnie...a Ty będziesz stara...
A właśnie cafe - jakie imiona podawałaś, bo nie pamiętam....przecież nie będziemy bezosobowo o Twoim bobo mówić...
bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Normalnie ukochałabym Cię za tę pozycję
Można powiedzieć, że mi przeszło. Już dużo lepiej było gdy poleżałam pierwsze 15 minut.
Dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję,Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
dzięki Bogu mamy fbi tam popisaliśmy na komunikatorze tak o dupie Maryni kto ze znajomych się rozstał, kto jest w ciąży itd
dzwonił żeby dowiedzieć się co i jak u lekarza..jakby nie było dla niego to jest najważniejsze
powiedziałam co lekarz mówił jakie są zalecenia
potem jak wrócił pogadaliśmy o naszym psieto neutralny temat hahah zrobiliśmy mu zastrzyk i myślałam, że pójdzie z nim na spacer a on chodzi snuje się myślę sobie oho... jak facet się snuje po mieszkaniu to wiedz, że coś się dzieje
w końcu przyszedł do mnie rozbiera się i mówi "do roboty jak lekarz kazał to kazał" no umarłam ze śmiechubliska77, Iwone, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, promyk, Mango, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie dziewczynki
dzięki Bogu mamy fbi tam popisaliśmy na komunikatorze tak o dupie Maryni kto ze znajomych się rozstał, kto jest w ciąży itd
dzwonił żeby dowiedzieć się co i jak u lekarza..jakby nie było dla niego to jest najważniejsze
powiedziałam co lekarz mówił jakie są zalecenia
potem jak wrócił pogadaliśmy o naszym psieto neutralny temat hahah zrobiliśmy mu zastrzyk i myślałam, że pójdzie z nim na spacer a on chodzi snuje się myślę sobie oho... jak facet się snuje po mieszkaniu to wiedz, że coś się dzieje
w końcu przyszedł do mnie rozbiera się i mówi "do roboty jak lekarz kazał to kazał" no umarłam ze śmiechuReni, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no tak ale to już 3 osoba nie licząc poronienia siostry
rodzina mi wymiera!!!
muszę się wziąć do roboty
Bozia3 wrote:Reni - mówi się, że jeśli w rodzinie ktoś umiera - to często niedługo po tym pojawia się ciąża - jakby się robiło nowe miejsce dla nowych ludzi - coś w tym jest, choć to zabobon, ale kilka razy się sprawdziło......
Caffe - Ty może za wcześnie w pracy nie odsłaniaj się z ciążą - bo CIę zjedzą....bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni no widzisz...super się rozwiązało...
Chłop jednak wykazał się inicjatywą w odpowiednim momencie....
Ale serduszkowaliście też kilka dni wcześniej? Bo znowu wyjdzie na to, że za późno...Reni, bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
dziewczyny witam
wracamy wczesniej, bo jakis audyt sie zaczyna i trzeba byc
ale i tak nacieszylismy sie soba i gorami,
Cafe czekam na bete, nadal nie przestaje sie dziko cieszyc
Nie moge doczekac sie normalnego surfowania na kompie
doczytam wtedy co u Was
a czy Aga i Grosza nie mialy dzisiaj testowac? kciucze na wszelki wypadekReni, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni super ze sprawy z M tak sie fajnie poukladaly!
tez jestem ciekawa czy udalo Wam sie zadzialac przed owu, co nie znaczy ze wczoraj bylo za pozno
Boziu jak sie czujesz? nie kusi ten test? nie chcesz sie nakrecac?
Aga, widze ze nie testowalasja tam wierze w Ciebie, trzymam mocno
bliska77, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia 10,11,12,14dc tylko niedziela wypadła
ja już nie czekałam na znak sygnał wibrusia
jak widziałam, że pęcherzyk zaczął galopować to od razu do dzieła, żeby znowu nie było
wczoraj zgodnie stwierdziliśmy, że ten seks jest niefajny i że takie na komendę bzykanie już nas nudzi i się nam nie podoba
więc to jest ostatni cykl z monitoringiem
wrócę do monitoringów na wiosnę bo teraz już nie będzie mi się chciało taki kawał do gina jeździć no chyba że na usg ciążowebliska77, Skuterek, Iwone, caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość