35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:kołdra na podłogę i leż na płasko lekko zgięte nogi w kolanach
ręce wyciągnięte nad głowę i zgięte lekko w łokciach
ja czasami jak wyję z bólu to tak się kładę pomagaReni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to też mam jakiegoś wkurwa dzisiaj. Niech już będzie niedziela i czegoś się dowiem, a potem muszę to jakoś rozegrać w pracy. i tu się zastanawiam jak, ale to będzie zależało od tego jak mnie potraktują do końca tego miesiąca. Jeśli potraktują tak jak chcę, to będę im szła na rękę, a jeśli nie to oleję i będę myślała tylko o sobie.
inessa, Iwone, promyk, bliska77, Reni, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Aga ja też czasami płaczę z bezsilności ...
a ja mam kolejny pogrzeb w rodzinie! taty brat rodzony zmarł
ile jeszcze! 3 pogrzeb w ciągu 6 mscy
a ja się poryczałam właśnie chyba ze zmęczenia ciągłym napięciem i bezsilności, ale powoli przechodzi
caffe, inessa, Iwone, pepapig, Reni, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kołdra na podłogę i leż na płasko lekko zgięte nogi w kolanach
ręce wyciągnięte nad głowę i zgięte lekko w łokciach
ja czasami jak wyję z bólu to tak się kładę pomagacaffe, inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
U mnie odrobinę w górę...ale raczej marnie to widzę- mogłabym zatestować - przecież to 28dc, ale odpuściłam....bo znowu by było, że może za wcześnie itp...Reni ma rację - lepiej jak się da- to wytrzymać do @ bez świrowania...tylko, że to troszkę trudne...
Aga - ja myślałam, że odstawiasz luteinę, ale widzę, że czekasz z tym do testów?
Byłam wczoraj na kabarecie "Piwnica pod baranami" - było super - i śmiesznie i smutno...
A tak w ogóle to mam dziś dzień urlopu - mam go jeszcze dużo i muszę wykorzystać - a na balkonie mam ze 20 kg papryki i innych rzeczy - więc będę robić leczo do słoików na zimę - no i tyle..bliska77, caffe, Reni, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni - mówi się, że jeśli w rodzinie ktoś umiera - to często niedługo po tym pojawia się ciąża - jakby się robiło nowe miejsce dla nowych ludzi - coś w tym jest, choć to zabobon, ale kilka razy się sprawdziło......
Caffe - Ty może za wcześnie w pracy nie odsłaniaj się z ciążą - bo CIę zjedzą....bliska77, caffe, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, luteinę muszę brać 14 dni od IUI i test jeśli będzie negatyw, mam brać jeszcze dwa dni i kolejny test i jeśli znów negatyw, czekam na @, już wiem, że będzie negatyw bo mam bardzo charakterystyczne dla mnie przedmałpowe objawy, także to będzie tylko formalność, piękną temperaturą sie nie sugerujcie, bo powtarzam, to efekt ustawienia cyklu hormonami
Trzymam kciuki za Ciebie Boziu, dołacz do CaffeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aga za kciuki, ale ja też już się godzę z porażką - i nie mówię tego, żeby kokietować.... ja mam drugą fazę 12, no max 13 dni, więc jutro, a najpóźniej pojutrze @ zawita. Mam takie same objawy i tempkę, jak co miesiąc pod koniec cyklu - lekko opada temperatura, boli brzuch i cycki i za chwilę @. No nic trudno...
bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga jak to jest - jeśli nie odstawiłabyś luteiny - to wtedy nie dostaniesz ciotki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 08:00
caffe, Reni, Iwone, Sylwia78, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
14 dni - pewnie chcą maksymalnie długo podtrzymać progesteronem....może to i dobrze. Ja mam jeszcze jeden cykl przed sobą, a potem 20 listopada szpital i drożność...brrrr odechciewa mi się wszystkiego...czasem się zastanawiam, czy nie szarpię się z losem niepotrzebnie...tylko, że ja mam syna - i w sumie spełniam się jako mama, a mój M dzieci nie ma....i rozumiem, że dla tych, którzy jeszcze w ogóle nie mają - to o wiele trudniejsze....dlatego robię co się da....choć z coraz większymi wątpliwościami.....
Coś mnie dziś nostalgicznie bierze...bliska77, caffe, Reni, Iwone, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dobra dobra na rehabilitacji mi polecili
Można powiedzieć, że mi przeszło. Już dużo lepiej było gdy poleżałam pierwsze 15 minut.
Dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję,bliska77, Reni, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:14 dni - pewnie chcą maksymalnie długo podtrzymać progesteronem....może to i dobrze. Ja mam jeszcze jeden cykl przed sobą, a potem 20 listopada szpital i drożność...brrrr odechciewa mi się wszystkiego...czasem się zastanawiam, czy nie szarpię się z losem niepotrzebnie...tylko, że ja mam syna - i w sumie spełniam się jako mama, a mój M dzieci nie ma....i rozumiem, że dla tych, którzy jeszcze w ogóle nie mają - to o wiele trudniejsze....dlatego robię co się da....choć z coraz większymi wątpliwościami.....
Coś mnie dziś nostalgicznie bierze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 08:21
caffe, szczęśliwa 2, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Caffe - Ty może za wcześnie w pracy nie odsłaniaj się z ciążą - bo CIę zjedzą....
No właśnie jeszcze w tym miesiącu nie chcę powiedzieć, nie chcę też L4, bo jak go wezmę to będzie wiadomo. Jak bezwzględnie lekarz mi każe leżeć, to pójdę na urlop. Ale o ciąży nie powiem, czekam na ich ruch w moją stronę z rzeczami, których od nich oczekuję.
bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga- ale z forum chcesz zniknąć??????
, będę gościnnie coby sprawdzać, u której z Was się zazieleniło
caffe, Iwone, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość