35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:A macie jakiś przepis na coś z serem pleśniowym[bo trochę go mam i chciałabym coś zrobic ,nim m go zje na sucho]
U mnie się to nazywa "poraszka"Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Caffe - 04,10+++++++++++++++++++++++++++++++
Aga - 08,10
Grosza - 08.10
Inessa - 09.10
Bozia - 10,10
Iwone - 13.10
Maja35 - 13.10
Andzia33 - 14.10
pepapigg - 14.10
Olena - 15.10
tak dla przypomnienia ile nas sie stara w tym miesiącu,a kogo nie ma może się dopisac.
inessa, Skuterek, bliska77, pepapig, Iwone lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Bozia3 wrote:ciasto jak na tartę (lub kruche) i do tego robię farsz -
U mnie się to nazywa "poraszka"
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:A coś szybszego ,bo nie chce mi sie piec najpierw ciasta a potem całości ,hyba,że może byc z ciastem francuskim ,bo mam.
inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa trzymaj się będzie dobrze.Mnie boli prawy jajnik i nie wiem czy to torbiel daje takie dolegliwości ? ,wczoraj test owu pozytywny można oszaleć od tego wszystkiego.Czekam tylko jak mnie zaczną boleć cycki to będę wiedziała na czym stoję i kolejny cykl stracony.Pozdrawiam nowe dziewczyny.
inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny ten cykl już wiem,ze nie zakońcyz sie zielonym bo progesteron spada w dół nie jest tragicznie ale 10 nie przekracza
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc
wpadłam zlozyc gratulacje Caffe,kochana strasznie się ciesze
no i trzymam mocno kciuki za Age i Bozie,zreszta za pozostale tez;-)
nie wolno tracic nadziei,Inesko za was tez trzymam kciuki
witam nowe starające;-)
u nas powoli,wiemy już ze mamy 2 chłopca,mi jest troszkę przykro ze nie będzie sukienek i spinek ale maz i Szymek się ciesza wiec i ja tez
teraz mamy codzienna wojne o imiona bo ja bym chciała Mikolaj lub Gabriel a mój maz Serafin(nie wiem skad mu się to wzielo) i tak codziennie mamy klotnie;-)
wpadne za kilka dni sprawdzić co tam u wasWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 18:45
gosia7122, Mango, inessa, anek42, grosza, malgos741, bliska77, pepapig, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Intessa trzymaj się i trzymam kciukasy i przesylam pozytywne fluidy.
A myślałaś o luteinie to tez progesteron?
i dobrze pisze Reni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 19:51
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
melduję się
endo 1,04 WOOOOOOW
prawy 0,89 pęknięty ale nie ma jeszcze ciałka żółtego więc świeżynka
kazał nam się jeszcze dzisiaj i rano bzykać ale jak to zrobić jak nie rozmawiamy hahah dobre
w środę jadę znowu na usg zobaczyć czy jest ciałko..
czyli dlatego nie ma skoku temp skoro nie ma ciałkacaffe, inessa, promyk, bliska77, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa, trzymaj się i nie poddaj.
dziewczyny, jutro idę na badania, co powinnam zrobić: beta HCG i progesteron (takie normalny? )
i czy po 48 mam powtarzać tylko betę czy obydwa badania robić?
Nie mam skierowania. lekarz mi kazał tylko betę, ale czy nie jest zasadne żeby zrobić progesteron też? Nie mówił zeby powtórzyć badanie, ale ja chcę powtórzyć.inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:melduję się
endo 1,04 WOOOOOOW
prawy 0,89 pęknięty ale nie ma jeszcze ciałka żółtego więc świeżynka
kazał nam się jeszcze dzisiaj i rano bzykać ale jak to zrobić jak nie rozmawiamy hahah dobre
w środę jadę znowu na usg zobaczyć czy jest ciałko..
czyli dlatego nie ma skoku temp skoro nie ma ciałkaalbo poszukać jakiegoś punktu zaczepienia żeby się przemóc, np. dodatkowa lampka wina
inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość