35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poczekam do środy jak wyjdzie pozytywny test to wtedy zrobie bete.
Ale po tym dziwnym dzisiejszym to na wiele nie licze.
Kochane mam pytanie czy Wam też tak wolno działa ovu od kilku dni u mnie jest masakra np. jak chce z mojego wykresu przejść na forum to czasami moge czekać kilka minut ??????????????????Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja poczekam do środy jak wyjdzie pozytywny test to wtedy zrobie bete.
Ale po tym dziwnym dzisiejszym to na wiele nie licze.
Kochane mam pytanie czy Wam też tak wolno działa ovu od kilku dni u mnie jest masakra np. jak chce z mojego wykresu przejść na forum to czasami moge czekać kilka minut ??????????????????
Razem z tobą czekam do środy i mocno trzymam aby sie udało
Mi tez coś wolno idzie ovuAndzia33, inessa, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
idę na 18
ja też tak myślałam, że mi komp zamula i od jakiegoś czasu zauważyłam że długo się mieli
a jak się loguję w pracy to czasami muszę 2,3 razy wprowadzać login i hasłoinessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:też tak pomyślałam, że nie spodziewali się takiej ilości osób
i takiego ruchu na łączach
odmierzam czas do wizyty u wibroginaczy mąż się nie niepokoi zbyt częstymi badaniami u doktorka-wibratorka?
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz po wizycie. Lekarz przedstawil mi wyniki hormonow robione prawie pol roku temu I powiedzial, ze wszystko jest w porzadku, moze tylko za niski poziom witaminy D. Dzis znow pobrano mi krew pod wzgledem hormonow a wyniki poznam za pol roku bo nastepna wizyte wyznaczyli mi na kwiecien 2014 roku! Szok!!! Przez 6 miesiecy moze wiele wydarzyc sie w organizmie wiec jak mozna tak dlugo czekac? Nawet nie przeprowadzili badania ginekologicznego. Pocieszajace jest natomiast to, ze w ciagu kilku tygodni skontaktuje sie ze mna ktos z Centrum Leczenia Nieplodnosci I wyznacza mi wizyte. Mam nadzieje, ze nie bede musiala na nia czekac kilku miesiecy. Skoro kobieta, majaca stalego partnera I uprawiajaca regularnie seks bez zabezpieczenia przez 2 lata nie zachodzi w ciaze to znaczy, ze nalezy zrobic wszystko, aby poznac przyczyne a tu zostawiaja Cie na pol roku... Podlamalam sie troche ale staram sie myslec pozytywnie.
Dzis 22 dzien cyklu, piersi mi dokuczaja jak nigdy dotad. Temperatura dzis spadla ale mierzylam ok. 1,5 godziny wczesniej niz zwykle wiec moze nie jest do konca wiarygodna.
Poszlam tez do prywatnego laboratorium na badanie progesterone bo dzis 7 dzien po owulacji. Wyniki za 3 godzinki.Andzia33, inessa, Mango, Iwone, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny