35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Skuterek. Rozgość się. Tu jest bardzo przyjemnie i każdy może pisać o swoich bolączkach bez obaw. Wszystkie kobietki są super i sobie życzliwe. Życzę Ci szybko fasolki.
bliska77, Skuterek, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!
WItaj Skuterku
Aguś ja mam nadzieję,ze tym razem ten wykres jednak wskazuje to co powinien
Reni mam nadzieję,ze jednak kupicie to mieszkanie
Dziewczyny które nerwy noszą życze Wam uspokojenia ale taiego wilce radosnego
Olenka oby sen spełnił sie
DObrego dnia i tygodnia Wam życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 11:15
Skuterek, caffe, bliska77, Olena, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni no co Ty
przejdzie za pare dni za bardzo sie kochacie a faceci czasami tak mają wiesz o tym
Iwka super,ze wszystko u CIebie ok
Kochane skusiłam sie bo jakoś dziwnie mnie brzuch boli na test ciazowy i niestety okazało sie,ze jakiś felerny ten test. WIdać drugą kreseczke ale tylko pod światło i do tego nie w opdowiednim miejscu tylko bliżej kreski testowejwkurzyłąm sie i kupiłam w aptece drugi ale nie zrobie go dzisiaj dopiero w srode o ile @ nie przyjdzie. MUsze tak robić bo gin ek kazał szybko zrobić bete abym mogła jeszcze jakoś sie wspomóc bo mam do niej od razu dzwonić. Zobaczymy co dalej.
bliska77, pepapig, anek42, caffe, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze powiem Wam coś dziewczyny, co leży mi na sercu ale o tym nie mówiłam, odnośnie znalezienia granicy, poświęcania wszystkiego dla starań itp..
20 września miałam jeden z monitoringów prze IUI i przedłożyło się i przez to nie pojechaliśmy z mężem na piknik integracyjny do przedszkola do mojego dziecka, jak już dojechaliśmy to właśnie się kończył i z tego pikniku sa zdjęcia, m.in. takie odrysowana jest dłoń dziecka i obok przynajmniej jednego rodzica, dłoń mojej córki jest SAMA, w miejscu gdzie miała być moja lub/i męża jest pusto....., nawet nie wiecie jak ja się z tym czuję, to ostatni rok mojego dziecka w przedszkolu,powiedziałam sobie że już nigdy do tego nie poduszę, nawet teraz gdy o tym piszę jest mi bardzo źle ....
chyba już przekroczyłam granicę o której całkiem niedawno rozmawiałyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 11:36
Reni, inessa, caffe, Andzia33, Olena, Iwone, samira, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Reni no co Ty
przejdzie za pare dni za bardzo sie kochacie a faceci czasami tak mają wiesz o tym
Iwka super,ze wszystko u CIebie ok
Kochane skusiłam sie bo jakoś dziwnie mnie brzuch boli na test ciazowy i niestety okazało sie,ze jakiś felerny ten test. WIdać drugą kreseczke ale tylko pod światło i do tego nie w opdowiednim miejscu tylko bliżej kreski testowejwkurzyłąm sie i kupiłam w aptece drugi ale nie zrobie go dzisiaj dopiero w srode o ile @ nie przyjdzie. MUsze tak robić bo gin ek kazał szybko zrobić bete abym mogła jeszcze jakoś sie wspomóc bo mam do niej od razu dzwonić. Zobaczymy co dalej.
inessa lubi tę wiadomość
-
wiem wiem ale teraz go nie lubię dziadyga jeden wrrrrrr
a jednak Inesko jest nadzieja? ginka mówiła, że nie ma szansy więc nie rozumiem myli się w zeznaniach?
inessa wrote:Reni no co Typrzejdzie za pare dni za bardzo sie kochacie a faceci czasami tak mają wiesz o tym
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość