X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ustaliłyśmy już, że w nocy ktoś je zwęża!
    u mnie jest chyba na etacie!
    No i pewnie masz rację, bo wydaje mi się, że ktoś się krzątał dzisiaj w nocy po moim domu :P pewnie to jakiś krawiec ;)

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Skuterek. Rozgość się. Tu jest bardzo przyjemnie i każdy może pisać o swoich bolączkach bez obaw. Wszystkie kobietki są super i sobie życzliwe. Życzę Ci szybko fasolki. <3

bliska77, Skuterek, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dziś fajny sen. Śnił mi się mój gin, uśmiechnięty, machał do mnie i wołał z tym uśmiechem na twarzy - "wszystko załatwiłem". Ciekawe co? Żeby to było takie proste.

bliska77, Reni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Ci Olena za tak ciepłe słowa

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    WItaj Skuterku :D :D :D
    Aguś ja mam nadzieję,ze tym razem ten wykres jednak wskazuje to co powinien :)
    Reni mam nadzieję,ze jednak kupicie to mieszkanie :D
    Dziewczyny które nerwy noszą życze Wam uspokojenia ale taiego wilce radosnego :D :P
    Olenka oby sen spełnił sie :D
    DObrego dnia i tygodnia Wam życze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 11:15

Skuterek, caffe, bliska77, Olena, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Skuterek

Iwka rośnij duża okrąglutka :-) jeszcze trochę :-)

Olena pomarzyć zawsze można :-)

Pepa dlaczego tak długo czekasz na wyniki?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A własnie, cześć Skuterku ;)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa tak :-) najwyżej się z nim rozwiodę! 1899439chbn1tn1v0.gif

bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Inessa tak :-) najwyżej się z nim rozwiodę! 1899439chbn1tn1v0.gif
    oj tam oj tam, będzie dobrze, chwilowe kryzysy każdemu sie zdarzają ;-)

Reni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj skutetek :)
    Iwka fajnie że się odezwałaś :)
    Mi dzisiaj śniły się 2 konie biały i brązowy w stajni ogier i klacz -miły sen :)

bliska77, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam wszystkim za miłe powitanie ;)
    Nigdy nie miałam odwagi dołączy do forum , zawsze sama byłam w mych staraniach

bliska77, inessa, Olena, pepapig, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    witaj skutetek :)
    Iwka fajnie że się odezwałaś :)
    Mi dzisiaj śniły się 2 konie biały i brązowy w stajni ogier i klacz -miły sen :)
    Bliźniaki? ;-)

Reni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek to forum bardzo pomaga.

pepapig, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się dziś śniło, że mojemu psu wpadł dzwoneczek do ucha i wdał się stan zapalny a z środka ucha wydobywała sie muzyka hahahhaha, kto to zinterpretuje ;-)

inessa, caffe, Olena lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam tu wszystkie kobietki jak sobie radzą ja nie mam takich praktyk jak inne tyle razy próbowała z temperatura i nigdy nie widzę żadnej różnicy kiedy co i jak?

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni no co Ty :P przejdzie za pare dni za bardzo sie kochacie a faceci czasami tak mają wiesz o tym :D

Iwka super,ze wszystko u CIebie ok :D

Kochane skusiłam sie bo jakoś dziwnie mnie brzuch boli na test ciazowy i niestety okazało sie,ze jakiś felerny ten test. WIdać drugą kreseczke ale tylko pod światło i do tego nie w opdowiednim miejscu tylko bliżej kreski testowej :P wkurzyłąm sie i kupiłam w aptece drugi ale nie zrobie go dzisiaj dopiero w srode o ile @ nie przyjdzie. MUsze tak robić bo gin ek kazał szybko zrobić bete abym mogła jeszcze jakoś sie wspomóc bo mam do niej od razu dzwonić. Zobaczymy co dalej.

bliska77, pepapig, anek42, caffe, Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze powiem Wam coś dziewczyny, co leży mi na sercu ale o tym nie mówiłam, odnośnie znalezienia granicy, poświęcania wszystkiego dla starań itp..
    20 września miałam jeden z monitoringów prze IUI i przedłożyło się i przez to nie pojechaliśmy z mężem na piknik integracyjny do przedszkola do mojego dziecka, jak już dojechaliśmy to właśnie się kończył i z tego pikniku sa zdjęcia, m.in. takie odrysowana jest dłoń dziecka i obok przynajmniej jednego rodzica, dłoń mojej córki jest SAMA, w miejscu gdzie miała być moja lub/i męża jest pusto....., nawet nie wiecie jak ja się z tym czuję, to ostatni rok mojego dziecka w przedszkolu,powiedziałam sobie że już nigdy do tego nie poduszę, nawet teraz gdy o tym piszę jest mi bardzo źle ....
    chyba już przekroczyłam granicę o której całkiem niedawno rozmawiałyśmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 11:36

Reni, inessa, caffe, Andzia33, Olena, Iwone, samira, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni no co Ty :P przejdzie za pare dni za bardzo sie kochacie a faceci czasami tak mają wiesz o tym :D

Iwka super,ze wszystko u CIebie ok :D

Kochane skusiłam sie bo jakoś dziwnie mnie brzuch boli na test ciazowy i niestety okazało sie,ze jakiś felerny ten test. WIdać drugą kreseczke ale tylko pod światło i do tego nie w opdowiednim miejscu tylko bliżej kreski testowej :P wkurzyłąm sie i kupiłam w aptece drugi ale nie zrobie go dzisiaj dopiero w srode o ile @ nie przyjdzie. MUsze tak robić bo gin ek kazał szybko zrobić bete abym mogła jeszcze jakoś sie wspomóc bo mam do niej od razu dzwonić. Zobaczymy co dalej.
    w takim razie trzymam kciuki jakby coś ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem ale teraz go nie lubię dziadyga jeden wrrrrrr

a jednak Inesko jest nadzieja? ginka mówiła, że nie ma szansy więc nie rozumiem myli się w zeznaniach?
    inessa wrote:

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przykre .. no własnie tyle wyrzeczeń, poświęceń

bliska77, pepapig, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ