X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga chciałam zaznaczyć że temp odbiła w górę więc nie smutaj :-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie wykres karola84, ona rewelacyjnych tempek nie miała, a czytałam w pamiętniku, że się druga kreska pojawiła.

Tak jak Aga pisze, trzeba czekac do końca, ja więc czekam z Wami <3

bliska77, grosza, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga chciałam zaznaczyć że temp odbiła w górę więc nie smutaj :-)
    Właśnie ;)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie to nie przejdzie bo nie strzeżone osiedle poza tym na półpiętrze są non stop imprezki i sąsiadka znajdowała w wózku butelki, papierosy i inne śmieci
    poza tym nie wyobrażam sobie targać dziecka torby i psa na 4 piętro
    Niestety wiem o czym piszesz, bo ja z pierwszym dzieckiem też wnosiłam wózek na 4 piętro, w dodatku przez wąski korytarz :( Najgorzej było jak doszły zakupy. Nie raz płakałam z bezsilności, ale przeżyłam. Tyle tylko że wtedy miałam 25 lat i było mi łatwiej, teraz sobie tego niewyobrażam. Po za tym, nie miałam psa :D

Witajcie dziewczyny :)

Ja dziś troszkę spokojniejsza i obiecałam że będę bardziej miła, a jak będę miała z tym problem, to podejdę do lustra :D :D :D

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone..bliscy znoszą nasze humory, tak jak my znosimy dużo dla nich....na tym polega dobra relacja...a jeszcze jak u CIebie powodem złości okaże się bejbi...to w ogóle będzie czadowo...:)

Renie wiem co czujesz...a mieszkania nie odpuszczaj...kiedyś będziecie z tego obydwoje zadowoleni....a faceci czasami są słabsi od nas...pewnie spanikował i boi się, ale nie przestawaj go lubić...;)

Aga masz piękny wykres...:)

caffe, Iwone, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Iwone - ja ostatnio jestem tak wściekła na wszystkich i tak łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, że czasami mi aż wstyd. Zawsze złapie się na tym post factum, kiedy wszyscy wkoło patrzą na mnie jak na idiotkę. Jeśli to nie ciąża, to już postanowiłam, że zrobię sobie badania tarczycy. Nigdy wcześniej nie miałam takiej jazdy, tylko w ciąży...

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwone..bliscy znoszą nasze humory, tak jak my znosimy dużo dla nich....na tym polega dobra relacja...a jeszcze jak u CIebie powodem złości okaże się bejbi...to w ogóle będzie czadowo...:)

Renie wiem co czujesz...a mieszkania nie odpuszczaj...kiedyś będziecie z tego obydwoje zadowoleni....a faceci czasami są słabsi od nas...pewnie spanikował i boi się, ale nie przestawaj go lubić...;)

Aga masz piękny wykres...:)
    Bozia, ja ogólnie mam "piękne wykresy" odkąd mam cykle ustawione hormonami ;-) - są wręcz ksiażkowe i praktycznie każdy ciążowy dlatego się nie nakręcam (już było u mnie kilka takich wykresów, że prawie każda z Was była pewna, że się udało) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 09:24

pepapig, pepapig, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny widze że dużo sie tu dzieje mam nadzieję że wszystkim się poukładaja prblemy i kłopoty... u nie tez zawsze coś, mój jest ogólnie fajnym facetem ale potrafi mnie wkurzyć wtedy poprostu opuszczam go na pare godzin na wieczór chce odpocząc od niego...ide do córci posiedziec pogadac ma 11 lat, to jej więcej czasu poświęcę. No i nawet czasami mój sie zorientuje że coś zawalił i jest lepiej ale zawsze dużo gadamy, przegadujemy i nawijamy.. hmmm..
    ale nie o tym miałam pisac byłam zrobić progesteron i wynik dopiero w czwartek popołudniu chyba padne do czwartku.... co oznacza taki progesteron jestem tydzien po owulacji... ;) ściskam dzisiaj i pozdrawiam pepa <3

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, to normalne, ze tak jest, niestety, życie byłoby za łatwe :-) i zbyt oczywiste

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle, powiem Was, że jestem spuchnięta do granic możliwości, spodnie które zawsze były luźne, mam na tyłku i udach są opięte do granic możliwości, no ale po takiej dawce hormonów to normalnie niestety

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja tez sie staram o jeszcze jedno mam 35 mam dwie córki 15 i 11 razem z mężem chcieliśmy jeszcze jedno

bliska77, anek42, pepapig, Reni, caffe, grosza, Olena, inessa, Andzia33, samira, megan8, nika78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skuterek wrote:
    Witam ja tez sie staram o jeszcze jedno mam 35 mam dwie córki 15 i 11 razem z mężem chcieliśmy jeszcze jedno
    witaj wśród nas i powodzenia w staraniach ;-)

pepapig, caffe, Skuterek, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie drogie panie
    Długo tu nie zagladalam ale wreszcie mi sie udało . U mnie juz bliżej niż dalej Dzisiaj mam wizytę u ginekolog i mam nadzieję że dostane skierowanie na wizyte w szpitalu do umówienia dnia porodu przez cesarkę. Bo ostateczny termin mam na 23 grudnia a chciała bym w swięta juz byc w domku z moim małym czekoladką . Młody rośnie zdrowo jest troche duży po rodzince tatusia Jakieś dwa tygodnie temu miałam specjalne badanie USG zeby sprawdzic czy mały ma zdrowe serduszko , czy nie ma jakiś wad wrodzonych twarzy i innych dolegliwości i wszystko jest super. A codo odmawiania wciąży to ja mam dobrze bo mi jak narazie tatuś nie próbował nic odmawiać , co postanowiłam to kupiłam i nawet nie musiałam pytac hihihihhihihi Jednak ciąża działa zbawiennie . Pozdrawiam Was serdecznie

bliska77, pepapig, Reni, caffe, grosza, inessa, Andzia33, samira, gosia7122, angela, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witak skuterek powodzenia :)

Skuterek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, cieszę sie, że u Ciebie wszystko ok i z maluszkiem także, czekamy razem z Toba na powitanie na świecie Twojego Synka ;-)

caffe, Skuterek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a tak w ogóle, powiem Was, że jestem spuchnięta do granic możliwości, spodnie które zawsze były luźne, mam na tyłku i udach są opięte do granic możliwości, no ale po takiej dawce hormonów to normalnie niestety
    Kochana, ja dzisiaj założyłam spodnie, które uprałam w sobote i stwierdziłam, ze się w praniu skurczyły ;)

bliska77, Skuterek, grosza, inessa lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przed i boje sie czy tym razem sie uda już trochę tracę nadzieji

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustaliłyśmy już, że w nocy ktoś je zwęża!
    u mnie jest chyba na etacie!
    caffe wrote:
    Kochana, ja dzisiaj założyłam spodnie, które uprałam w sobote i stwierdziłam, ze się w praniu skurczyły ;)

Skuterek, bliska77, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ustaliłyśmy już, że w nocy ktoś je zwęża!
    u mnie jest chyba na etacie!
    no tak jak u mnie, a na kilka dni przed @ to już wyrabia chyba 300%normy

Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 7 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Należę do ludzi nie cierpliwych meczy mnie czekanie

caffe, Reni, Reni, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1380 1381 1382 1383 1384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ