35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Caffe kocham Cię
oczywiście nieprokreacyjnie
caffe wrote:Mango, wpierdol Ci spuszczę
Z różnych powodów człowiek się decyduje na dziecko w takim, a nie innym momencie. Mój pierworodny skończył 18 lat w styczniu, ale do tej pory nie mogłam mieć drugiego dziecka, bo nie byłam w stałym związku i tyle. Mogła sobie "strzelić" dzieciaka z pobudek egoistycznych z przypadkowym facetem, ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi, prawda?
Nie zastanawiaj się nad swoją metrykąja Ci powiem, że gdy lekarz się mnie pyta o wiek, to za każdym razem muszę się zastanowić
przestałam liczyć od 30-tki
inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uwielbiam Cię hahahah
p.s. dobry wieczórcaffe wrote:Mango, wpierdol Ci spuszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 18:50
inessa, Mango, pepapig, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pytam dzisiaj naszego wykładowcę czy prowadzi też kurs zaawansowany .. a on, że nie ..taki inny starszy Pan prowadzi.. taki koło 40 po 40
no qrwa zamurowało mnie ..to szczyl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 18:52
inessa, pepapig lubią tę wiadomość
-
muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj pierwszy raz w życiu wyszedł mi test owu piękny dwie grubaśne krechy no no jednak działają
jajniki tak mnie nawalają, że masakra jakaś
jak w czwartek pęcherzyk był 1,95 to dzisiaj mnie rozsadzainessa, pepapig, bliska77, gosia7122, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie będziemy serduszkować, bo się pożarliśmy i to nie o głupotę więc nie odzywam się do niego.
Z pewnych powodów stwierdził, że nie kupimy jednak mieszkania. I tak się wkurwiłam, że pożarliśmy się. Ja dzieci nie będę robić na 30 m na 4 piętrze bez windy. On pójdzie do pracy a ja będę się szarpać z wózkiem zakupami i z psem.
jak tak to ja tak.. trudno
inessa, grosza, bliska77, samira, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczkorkiem
Niestety z tymi bankami teraz tak jest pewnych rzeczy nie przeznaczysz ją swoj kredyt zalatwialam 3 miesiące i też byłam wk... Zdenerwowana jak niewiem co już nawet pani która wszystko zalatwiala to już przedemna uciekała a później zaproponowała mi pracę i już od ponad 5 lat pracuje ale wtedy o kredyt było łatwiej niż teraz współczujęinessa, bliska77, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny