35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:O to może i ja tą metodą mam szansę
Ostatnio boli mnie ząb, a po rozwierceniu okazało się, że jest ok - jakaś nadwrażliwość powstała. Leczyłam go dwa tygodnie, potem został zamknięty i teraz po tygodniu znowu się odzywa
Ale jeżeli to na ciążę pomoże to ok
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Tylko że to zęby mądrości i jak je wyrwę to co wtedy?!
Niestety, tych ósemek nie chcą mi leczyć, bo podobno nadają sie tylko do wyrwaniaja usuwałam, ale musiałam ze względu na aparat. Usunął mi je takim swoim specjalnym patyczkiem
Mango, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Ale zebowe tematy
ponoć jak sie śnią czy jak są rozmowy "zębowe" to albo przybedzie pieniedzy w rodzinie albo bedzie jakieś wesele w rodzinieinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ale zebowe tematy
ponoć jak sie śnią czy jak są rozmowy "zębowe" to albo przybedzie pieniedzy w rodzinie albo bedzie jakieś wesele w rodzinieIwone, inessa, Mango, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam! Ja niedlugo bede miala 36 lat I od 2 lat staramy sie o nasze pierwsze dziecko. Za mna juz jedno poronienie kilka lat temu. Mnostwo badan, wizyt u ginekologa I endokrynologa I jak na razie bez sukcesu. Jutro rano mam wizyte w klinice leczenia nieplodnosci. Zobaczymy co przyniesie
inessa, caffe, Iwone, bliska77, grosza, pepapig, Olena, anek42, Nati74, samira, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Witaj Agusiu! Ja też staram się o pierwsze dziecko, ale ja jestem tu chyba najstarsza
Z różnych powodów człowiek się decyduje na dziecko w takim, a nie innym momencie. Mój pierworodny skończył 18 lat w styczniu, ale do tej pory nie mogłam mieć drugiego dziecka, bo nie byłam w stałym związku i tyle. Mogła sobie "strzelić" dzieciaka z pobudek egoistycznych z przypadkowym facetem, ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi, prawda?
Nie zastanawiaj się nad swoją metrykąja Ci powiem, że gdy lekarz się mnie pyta o wiek, to za każdym razem muszę się zastanowić
przestałam liczyć od 30-tki
Mango, inessa, Iwone, bliska77, Reni, samira, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
agusia78 wrote:Witam! Ja niedlugo bede miala 36 lat I od 2 lat staramy sie o nasze pierwsze dziecko. Za mna juz jedno poronienie kilka lat temu. Mnostwo badan, wizyt u ginekologa I endokrynologa I jak na razie bez sukcesu. Jutro rano mam wizyte w klinice leczenia nieplodnosci. Zobaczymy co przyniesie
Dobrze trafiłaś, bo u nas chyba będzie wysyp na zieloneMango, inessa, bliska77, grosza, pepapig lubią tę wiadomość