X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ją nawet kocham <3
    Reni wrote:
    uwielbiam Cię hahahah

p.s. dobry wieczór

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, super pewnie pęcherzyk niebawem pęknie, trzymam kciuki

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• agusia78 Nowa

Wysłany: 6 października 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje! Jestescie kochane wszystkie. Od razu zrobilo mi sie lepiej po Waszych komentarzach I juz tak bardzo nie boje sie tej jutrzejszej wizyty

inessa, inessa, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.

Witaj Agusia78.

Iwone ja mialam takie akcje ze bez kija nie podchoc w kazdej poprzedniej ciazy i za kazdym razem moj M mowil: wez ty sobie zrob test ciazowy bo jestes nie do zniesienia. Najlepsze jest to ze za kazdym razem mial racje,bylam w ciazy. Wiec moze to samo jest u Ciebie czego Ci z calego serca zycze.

Reni szkoda cyklu. Godzenie sie jest super. Serduszkuj.

Aga moim zdaniem jedniodniowy spadek tempki nic nie oznacza. Ja tam nadal wierze ze Wam sie udalo.

U mnie dzis chyba owulka. Test pozytywny,a brzuch i jajniki tak mnie kluja i bola ze nie moge chodzic.

Caffe dziekuje za Twoja zieleninke. Dzieki Tobie lepiej sie czuje i znow mam nadzieje, ze wszystko jest mozliwe.

Pamietam o Was i kciukam za kazda z osobna. Pozdrawiam.

Iwone, bliska77, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anek42 wrote:
    Czesc dziewczyny.
    Iwone ja mialam takie akcje ze bez kija nie podchoc w kazdej poprzedniej ciazy i za kazdym razem moj M mowil: wez ty sobie zrob test ciazowy bo jestes nie do zniesienia. Najlepsze jest to ze za kazdym razem mial racje,bylam w ciazy. Wiec moze to samo jest u Ciebie czego Ci z calego serca zycze.

Pamietam o Was i kciukam za kazda z osobna. Pozdrawiam.
    Dziś krzyczałam po wszystkich od najmniejszego do najstarszego. Po południu wszyscy mnie już unikali, a wieczorem mój m powiedział mi, że mam sobie stanąc przed lustrem i z odbiciem w nim mam się kłócić a nie z nimi :D :D :D

anek42, caffe, Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziś krzyczałam po wszystkich od najmniejszego do najstarszego. Po południu wszyscy mnie już unikali, a wieczorem mój m powiedział mi, że mam sobie stanąc przed lustrem i z odbiciem w nim mam się kłócić a nie z nimi :D :D :D

Iwone troche za wczesnie na test ale mysle ze gdybys poinformowala m ze jestes w ciazy pozwolilby Ci krzyczec na siebie przez 24 godz na dobe. Obym miala racje z ta ciaza.

Iwone, bliska77, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m wie, że mogę być w ciąży, bo obserwuje mój wykres, ale tylko wykres.

On się tylko śmieje, bo pamięta jeszcze z poprzedniej ciąży jak mi buzowały hormony od początku :D

anek42, bliska77, caffe, Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    w pracy mam duuuuuużo pracy, jeszcze te 3 dni zastępstwa tak mi wszystko poblokowały, że juz powoli przestaję nad tym panować, no ale nic, postaram się nie denerwować ;-)
    Córcia wczoraj skakała z radości na widok akwarium, także niespodzianka się udała ;-)
    Miłego dnia dziewuszki

caffe, grosza, Mango, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie będziemy serduszkować, bo się pożarliśmy i to nie o głupotę więc nie odzywam się do niego.
    Z pewnych powodów stwierdził, że nie kupimy jednak mieszkania. I tak się wkurwiłam, że pożarliśmy się. Ja dzieci nie będę robić na 30 m na 4 piętrze bez windy. On pójdzie do pracy a ja będę się szarpać z wózkiem zakupami i z psem.
    jak tak to ja tak.. trudno
    A może trza serduszkować żeby zajść w ciążę i potem mu truć o mieszkanie, ciężarnej się nie odmawia podobno ;)

bliska77, grosza, Mango, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A może trza serduszkować żeby zajść w ciążę i potem mu truć o mieszkanie, ciężarnej się nie odmawia podobno ;)
    otóż to, Reni, weź go na sposób

caffe, Mango, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie bo od przyszłego roku mają być kredyty ale z wkładem własnym więc to ostatni dzwonek
    poza tym ja chcę TO mieszkanie! tyle nerwów, załatwiania to ja sie wszystkim zajmowałam bo on nie ma czasu w pracy więc to ja wisiałam na telefonie i to do mnie non stop doradca dzwonił..
    a ten mi się przed samą metą poddaje ..noż kurwa
    caffe wrote:

Mango, grosza, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam miłe Panie i te niemiłe też ;-)

bliska77, caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny !
    Aga jeszcze tylko 3 dni nie przejmuj się bo wiadomo nie da się wszystkiego zrobić !

Reni będzie dobrze ps ja zostawiałam wózek na dole mieszkając na 3p :P

Mój kiepski nastrój poprawia zamówiona lodóweczka która ma dziś lub jutro przybyć do mnie :)

bliska77, Reni, Iwone, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, wiem jak trudno o kredyt, nam w miarę szybko się udało bo 'formalności załatwialiśmy" jedynie przez ok 2 miesiące ;-)
    Grosza, staram sie nie denerwować, pełne 14 dni po IUI minie w czwartek, nie krzyczcie na mnie ale jakoś pesymistycznie do tego podchodzę, nie załamuję się tylko nie wiem dlaczego ale jakoś tak ze spokojem na @ oczekuję, jest to dla mnie jakoś dziwnie oczywiste, ze do mnie przyjdzie ;-)
    Fajnie Grosza, ze nastrój choć troszkę masz lepszy a nowe rzeczy w domciu zawsze cieszą ;-)

caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki :)

Reni - może spanikował, bo to bardzo poważna sprawa i zobowiązanie - ale nie odpuszczaj...może to jego chwilowy kryzys....i tak jak piszą dziewczyny - więcej wskurasz dobrocią i serduszkowaniem niż buntem i odstawieniem go od wyra... Ja bym trzymała się twardo swojej decyzji - że kupujemy i już,a jednocześnie działała z bzykosercami.... Choć z drugiej strony rozumiem, że atmosfera nie sprzyja - bo jak my się pożarliśmy, to też nie byłam w stanie...:)

Aguś mój młody też ma akwarium i bardzo lubi..wczoraj mu kupiłam dwa przeźroczyste sumiki - to teraz hit w Krakowie - i też się ucieszył...

U mnie spadek tempki - więc wszystko jasne....Kurcze..jak dziś zobaczyłam minę M., jak mu o tym powiedziałam, to mi przykro jest podwójnie....Już nie wiem co robić, żeby wyszło....bardzo przykre to jest...no ale co ja Wam będę tłumaczyć....:)

bliska77, Iwone, caffe, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to nie przejdzie bo nie strzeżone osiedle poza tym na półpiętrze są non stop imprezki i sąsiadka znajdowała w wózku butelki, papierosy i inne śmieci
    poza tym nie wyobrażam sobie targać dziecka torby i psa na 4 piętro
    grosza wrote:
    Reni będzie dobrze ps ja zostawiałam wózek na dole mieszkając na 3p :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 08:53

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie bo od przyszłego roku mają być kredyty ale z wkładem własnym więc to ostatni dzwonek
    poza tym ja chcę TO mieszkanie! tyle nerwów, załatwiania to ja sie wszystkim zajmowałam bo on nie ma czasu w pracy więc to ja wisiałam na telefonie i to do mnie non stop doradca dzwonił..
    a ten mi się przed samą metą poddaje ..noż kurwa
    To "klepnij" ten kredyt i postaw go przed faktem dokonanym.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jako dziecko też miałam akwarium ;-), kurcze przykro mi z powodu Twojego spadku temperatury, coś mi się wydaje, ze tylko Caffe wyjdzie zwycięsko z obecnego cyklu ale dobrze że chociaż Ona i z tego się cieszmy ;-)

caffe, Iwone, Olena, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni, wiem jak trudno o kredyt, nam w miarę szybko się udało bo 'formalności załatwialiśmy" jedynie przez ok 2 miesiące ;-)
    Grosza, staram sie nie denerwować, pełne 14 dni po IUI minie w czwartek, nie krzyczcie na mnie ale jakoś pesymistycznie do tego podchodzę, nie załamuję się tylko nie wiem dlaczego ale jakoś tak ze spokojem na @ oczekuję, jest to dla mnie jakoś dziwnie oczywiste, ze do mnie przyjdzie ;-)
    Fajnie Grosza, ze nastrój choć troszkę masz lepszy a nowe rzeczy w domciu zawsze cieszą ;-)
    Następna w kolejce żeby dostać wpierdol ;)

Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Bozia Bozia, żeby to było takie proste jak serduszkować jak w tej chwili go nawet nie lubię iconmadly5.gif
    ja oczywiście trzymam się swojej decyzji
    chcieć to móc
    tylko problem w tym, że musimy mieć wcześniej kasę kilkanaście tysięcy a nie mamy i tu jest problem skąd wziąć kredyty nie wchodzą w grę

Bozia były wykresy ciążowe ze spadkami wiec póki nie ma @ to nie ma co się załamywać

Iwone, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ