X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie babeczki
    dziś mamy z mężem misje do wykonania, zawozimy córkę do babci i dziadka i "organizujemy" jej akwarium w pokoju, będzie miała niespodziankę jak wieczorem wróci ;-)
    u mnie temperatura zaczyna spadać zatem sprawa jasna, kolejny książkowy ale bezowocny cykl i tak już chyba zostanie
    nie ukrywam, trochę mi przykro z tego powodu ale trudno, biorąc pod uwagę całokształt moich starań w tym również o córcię, z mężem stwierdziliśmy, ze dobrze że ją mamy i z tego się cieszymy i tyle w temacie
    Miłego dnia dziewuszki ;-)
    Aga, ten spadek nie jest duży, zobacz u mnie też raz tak, raz tak. Nauczona swoim doświadczeniem :P to radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 08:24

bliska77, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, cieszę się że u Ciebie niezmiennie zielono
    Nic się nie dzieje żeby było inaczej, ale nic już nie sprawdzałam. Czekam na niedzielę na usg.

bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, ten spadek nie jest duży, zobacz u mnie też raz tak, raz tak. Nauczona swoim doświadczeniem :P to radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie :)
    wiem Caffe czekam zgodnie z zaleceniem, 9go testuję dla świętego spokoju i tyle

caffe, Iwone, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    wiem Caffe czekam zgodnie z zaleceniem, 9go testuję dla świętego spokoju i tyle
    I bardzo dobrze, po prostu bez nakręcania się w żadną ze stron trzeba żyć i czekać :)

Iwone, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

bliska77, caffe, Olena, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź :D
    Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.
    a może to nie castagnus ;-)

caffe, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź :D
    Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.
    Ja nigdy w życiu nie miałam napięcia przed @, ale leki spowodowały, że od marca zdarzyło mi sie to kilka razy.
    Ostatnio byle co mnie wzruszało i aż mi w oczach łzy stawały. Ja, co moimi ulubionymi programami są jakieś operacje, sekcje zwłok, wszelkie sprawy kryminalne i to na mnie nie działało, tak teraz każda pierdoła rozczula :)

Iwone, możliwe, ze to wpływ leku, albo po prostu w tym cyklu tak masz i już :)
    Wydaje mi się, że z czasem objawy towarzyszące cyklom się zmieniają. I do danego momentu było tak, a od danego momentu jest inaczej. Jak się okazuje, organizm ludzki nie jest do końca możliwy do "rozpracowania" :)

Iwone, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a może to nie castagnus ;-)
    Też tak pomyślałam, patrząc na wykres :)

Iwone, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:52

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie babeczki
    Ja po wczorajszej imprezie jeszcze nie doszłam do siebie :P było superowo i wysokoprocentowo

Aga - akwarium fantastycznasprawa mojemu mikołaj przyniósł pod choinkę :)

Ineska trzymaj się dzielna kobitko

Iwone może zwiększ dawkę castagnusa i zaserwuj sobie meliskę

Caffe <3 kciuki do niedzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:29

inessa, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
    Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
    Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skok :)

caffe, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
    Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
    Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skok :)
    Inessa, może to po prostu z nerwów ta głowa boli, albo ciśnienie, albo przesilenie jesienne? Poleż dzisiaj i poodpoczywaj :)

Brzuch nie boli. Dzisiaj dzień leżenia i pachnienia, tylko obiad zrobię i over :P

inessa, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ciesze sie Caffe odpoczywaj ile sie da :D
    A mnie głowa dziś już mniej boli, to jest od leku jednak bo we wtorek i środe miałąm identycznie ale cóż.
    U nas dzis pogoda jak w listopadzie a zapowiadali słoneczko.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki....
    U mnie pochmurno - miałam iść na basen, ale mi się nie chce nic....Wczoraj też miałam imprezę jak Grosza - wyduldałam dosyć dużo cytrynówki - i mam dziś skok tempki - może faktycznie organizm tak działa na alkohol....Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś sikacza tego taniego z allegro - i dupa blada....czekam co będzie dalej...:)

Caffe...wszystko będzie dobrze :)

Aga -cieszę się, że bierzesz pod uwagę in vitro za jakiś czas- może powalczymy razem? ;) Ty masz troszkę łatwiej, bo możesz starać się o dofinansowanie - ja już z racji wieku - nie.

Inesska - może źle się czujesz po tej zakichanej diecie? Jak Ty Kobieto wytrzymujesz o samych warzywach i owocach? Oszalałabym po 2 dniach...

Miłego dnia wszystkim :)

gosia7122, inessa, Mango, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety. Wchodzę i zaczynam czytanie od wykresu caffe jak by to mój wykres był ,ładny ten zielony kolor.
    Mnie boli jajnik ,prawy ten z torbielą na teście owu gruba krecha i sama nie wiem
    co mam i tym myśleć.Mam spadek tem. i jak nigdy dużo rozciągliwego śluzu.Podchodzę to tego na luzie bo ile podobnych cykli było.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.

inessa, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj Gosia, działaj...sama widzisz na przykładzie Caffe, że tyle wiemy co nic...i natura jak zawsze zaskakuje....

inessa, Mango, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mango, inessa, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kochana GRATULACJE :) <3

a ja jestem tu rzadko bo nie mam co pisać ,poza tym @ nie przylazła jeszcze po plamieniach 9.07 ,miałam tez sporo sprzatania bo impra w domu i mamy z G spitolony system w naszym kompie i piszę z syna lapka ...

A DZIŚ MÓJ SYN DAWID SKOŃCZYŁ 18 LAT !!!!!!!!!!

P.S. jestem bezrobotna,zlikwidowałam firmę i muszę się stawić do PUP ;)

pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne zieloności :*

Mango, Olena, inessa, Iwone, caffe, grosza, gosia7122, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ