35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Witajcie babeczki
dziś mamy z mężem misje do wykonania, zawozimy córkę do babci i dziadka i "organizujemy" jej akwarium w pokoju, będzie miała niespodziankę jak wieczorem wróci
u mnie temperatura zaczyna spadać zatem sprawa jasna, kolejny książkowy ale bezowocny cykl i tak już chyba zostanie
nie ukrywam, trochę mi przykro z tego powodu ale trudno, biorąc pod uwagę całokształt moich starań w tym również o córcię, z mężem stwierdziliśmy, ze dobrze że ją mamy i z tego się cieszymy i tyle w temacie
Miłego dnia dziewuszkito radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 08:24
bliska77, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Aga, ten spadek nie jest duży, zobacz u mnie też raz tak, raz tak. Nauczona swoim doświadczeniem
to radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie
caffe, Iwone, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź
Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.caffe, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź
Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.
Ostatnio byle co mnie wzruszało i aż mi w oczach łzy stawały. Ja, co moimi ulubionymi programami są jakieś operacje, sekcje zwłok, wszelkie sprawy kryminalne i to na mnie nie działało, tak teraz każda pierdoła rozczula
Iwone, możliwe, ze to wpływ leku, albo po prostu w tym cyklu tak masz i już
Wydaje mi się, że z czasem objawy towarzyszące cyklom się zmieniają. I do danego momentu było tak, a od danego momentu jest inaczej. Jak się okazuje, organizm ludzki nie jest do końca możliwy do "rozpracowania"Iwone, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie babeczki
Ja po wczorajszej imprezie jeszcze nie doszłam do siebiebyło superowo i wysokoprocentowo
Aga - akwarium fantastycznasprawa mojemu mikołaj przyniósł pod choinkę
Ineska trzymaj się dzielna kobitko
Iwone może zwiększ dawkę castagnusa i zaserwuj sobie meliskę
Caffekciuki do niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:29
inessa, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skokcaffe, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:WItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skok
Brzuch nie boli. Dzisiaj dzień leżenia i pachnienia, tylko obiad zrobię i overinessa, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewuszki....
U mnie pochmurno - miałam iść na basen, ale mi się nie chce nic....Wczoraj też miałam imprezę jak Grosza - wyduldałam dosyć dużo cytrynówki - i mam dziś skok tempki - może faktycznie organizm tak działa na alkohol....Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś sikacza tego taniego z allegro - i dupa blada....czekam co będzie dalej...
Caffe...wszystko będzie dobrze
Aga -cieszę się, że bierzesz pod uwagę in vitro za jakiś czas- może powalczymy razem?Ty masz troszkę łatwiej, bo możesz starać się o dofinansowanie - ja już z racji wieku - nie.
Inesska - może źle się czujesz po tej zakichanej diecie? Jak Ty Kobieto wytrzymujesz o samych warzywach i owocach? Oszalałabym po 2 dniach...
Miłego dnia wszystkimgosia7122, inessa, Mango, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam kobiety. Wchodzę i zaczynam czytanie od wykresu caffe jak by to mój wykres był ,ładny ten zielony kolor.
Mnie boli jajnik ,prawy ten z torbielą na teście owu gruba krecha i sama nie wiem
co mam i tym myśleć.Mam spadek tem. i jak nigdy dużo rozciągliwego śluzu.Podchodzę to tego na luzie bo ile podobnych cykli było.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.inessa, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe kochana GRATULACJE
a ja jestem tu rzadko bo nie mam co pisać ,poza tym @ nie przylazła jeszcze po plamieniach 9.07 ,miałam tez sporo sprzatania bo impra w domu i mamy z G spitolony system w naszym kompie i piszę z syna lapka ...
A DZIŚ MÓJ SYN DAWID SKOŃCZYŁ 18 LAT !!!!!!!!!!
P.S. jestem bezrobotna,zlikwidowałam firmę i muszę się stawić do PUP
pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne zieloności :*Mango, Olena, inessa, Iwone, caffe, grosza, gosia7122, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość