SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie babeczki
    dziś mamy z mężem misje do wykonania, zawozimy córkę do babci i dziadka i "organizujemy" jej akwarium w pokoju, będzie miała niespodziankę jak wieczorem wróci ;-)
    u mnie temperatura zaczyna spadać zatem sprawa jasna, kolejny książkowy ale bezowocny cykl i tak już chyba zostanie
    nie ukrywam, trochę mi przykro z tego powodu ale trudno, biorąc pod uwagę całokształt moich starań w tym również o córcię, z mężem stwierdziliśmy, ze dobrze że ją mamy i z tego się cieszymy i tyle w temacie
    Miłego dnia dziewuszki ;-)
    Aga, ten spadek nie jest duży, zobacz u mnie też raz tak, raz tak. Nauczona swoim doświadczeniem :P to radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 08:24

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, cieszę się że u Ciebie niezmiennie zielono
    Nic się nie dzieje żeby było inaczej, ale nic już nie sprawdzałam. Czekam na niedzielę na usg.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, ten spadek nie jest duży, zobacz u mnie też raz tak, raz tak. Nauczona swoim doświadczeniem :P to radzę Ci poczekać, póki nie będziesz miała czarno na białym jaka jest sytuacja. Po prostu koniec ze spekulacjami, czekaj na dowody w sprawie :)
    wiem Caffe czekam zgodnie z zaleceniem, 9go testuję dla świętego spokoju i tyle

caffe, Iwone, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    wiem Caffe czekam zgodnie z zaleceniem, 9go testuję dla świętego spokoju i tyle
    I bardzo dobrze, po prostu bez nakręcania się w żadną ze stron trzeba żyć i czekać :)

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:53

nick nieaktualny, caffe, Olena, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź :D
    Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.
    a może to nie castagnus ;-)

caffe, Iwone, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem co jest u mnie powodem, ale od kilku dni jestem taka nerwowa, że bez kija nie podchodź :D
    Castagnus miał u mnie wyciszyć objawy przed @, a mam wrażenie że wzmocnił.
    Ja nigdy w życiu nie miałam napięcia przed @, ale leki spowodowały, że od marca zdarzyło mi sie to kilka razy.
    Ostatnio byle co mnie wzruszało i aż mi w oczach łzy stawały. Ja, co moimi ulubionymi programami są jakieś operacje, sekcje zwłok, wszelkie sprawy kryminalne i to na mnie nie działało, tak teraz każda pierdoła rozczula :)

Iwone, możliwe, ze to wpływ leku, albo po prostu w tym cyklu tak masz i już :)
    Wydaje mi się, że z czasem objawy towarzyszące cyklom się zmieniają. I do danego momentu było tak, a od danego momentu jest inaczej. Jak się okazuje, organizm ludzki nie jest do końca możliwy do "rozpracowania" :)

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a może to nie castagnus ;-)
    Też tak pomyślałam, patrząc na wykres :)

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:52

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie babeczki
    Ja po wczorajszej imprezie jeszcze nie doszłam do siebie :P było superowo i wysokoprocentowo

Aga - akwarium fantastycznasprawa mojemu mikołaj przyniósł pod choinkę :)

Ineska trzymaj się dzielna kobitko

Iwone może zwiększ dawkę castagnusa i zaserwuj sobie meliskę

Caffe <3 kciuki do niedzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 10:29

nick nieaktualny, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
    Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
    Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skok :)

caffe, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WItajcie kochane u nas pochmurno a ja leże bo czuje sie tak jakby mnie jakieś przeziebienie brało i ta głowa mnie jeszcze pobolewa od wczoraj i też jakoś nerwy mnie biorą.
    Caffe mam nadzieję,że dziś brzuszek mocno nie boli.
    Aguś a ten spadek nie jest duży i wiesz,ze czasami tak bywa a jutro może być piekny skok :)
    Inessa, może to po prostu z nerwów ta głowa boli, albo ciśnienie, albo przesilenie jesienne? Poleż dzisiaj i poodpoczywaj :)

Brzuch nie boli. Dzisiaj dzień leżenia i pachnienia, tylko obiad zrobię i over :P

nick nieaktualny, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ciesze sie Caffe odpoczywaj ile sie da :D
    A mnie głowa dziś już mniej boli, to jest od leku jednak bo we wtorek i środe miałąm identycznie ale cóż.
    U nas dzis pogoda jak w listopadzie a zapowiadali słoneczko.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki....
    U mnie pochmurno - miałam iść na basen, ale mi się nie chce nic....Wczoraj też miałam imprezę jak Grosza - wyduldałam dosyć dużo cytrynówki - i mam dziś skok tempki - może faktycznie organizm tak działa na alkohol....Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś sikacza tego taniego z allegro - i dupa blada....czekam co będzie dalej...:)

Caffe...wszystko będzie dobrze :)

Aga -cieszę się, że bierzesz pod uwagę in vitro za jakiś czas- może powalczymy razem? ;) Ty masz troszkę łatwiej, bo możesz starać się o dofinansowanie - ja już z racji wieku - nie.

Inesska - może źle się czujesz po tej zakichanej diecie? Jak Ty Kobieto wytrzymujesz o samych warzywach i owocach? Oszalałabym po 2 dniach...

Miłego dnia wszystkim :)

gosia7122, nick nieaktualny, Mango, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety. Wchodzę i zaczynam czytanie od wykresu caffe jak by to mój wykres był ,ładny ten zielony kolor.
    Mnie boli jajnik ,prawy ten z torbielą na teście owu gruba krecha i sama nie wiem
    co mam i tym myśleć.Mam spadek tem. i jak nigdy dużo rozciągliwego śluzu.Podchodzę to tego na luzie bo ile podobnych cykli było.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.

nick nieaktualny, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj Gosia, działaj...sama widzisz na przykładzie Caffe, że tyle wiemy co nic...i natura jak zawsze zaskakuje....

nick nieaktualny, Mango, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mango, nick nieaktualny, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kochana GRATULACJE :) <3

a ja jestem tu rzadko bo nie mam co pisać ,poza tym @ nie przylazła jeszcze po plamieniach 9.07 ,miałam tez sporo sprzatania bo impra w domu i mamy z G spitolony system w naszym kompie i piszę z syna lapka ...

A DZIŚ MÓJ SYN DAWID SKOŃCZYŁ 18 LAT !!!!!!!!!!

P.S. jestem bezrobotna,zlikwidowałam firmę i muszę się stawić do PUP ;)

pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne zieloności :*

Mango, Olena, nick nieaktualny, Iwone, caffe, grosza, gosia7122, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ