35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGienekolog wiesz odebrała mi resztke nadziei którą miałam dzisiaj rano po skoku tempki ale cóz trzeba jakoś żyć dalej.
Najważniejsze,ze Caffe udało sie to teraz bedzie wysyp zieloności mam wielką nadzieje na Was
Mango, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa, przytulam.inessa wrote:Właśnie rozmawiałam z moją ginekolog kazała mi narazie odstawić CLexane a jak kiedyś sie uda to sie zobaczy czy wrócimy do niego czy coś innego bede brać.
ALe na ciaze nie mam szans niestety za wolno przyrasta ten głupi progesteron

inessa, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak wcześniej już pisałam brzuch w ciąży boli tak jak na @ więc głowa do góry ja prawie do końca pierwszego rejestru robiąc wojsku goglądałam papier i macałam cycki czy na pewno bolą a później śluz dużo śluzu także trzymaj się i nie myślcaffe wrote:Jak tylko dotrwam, bo mnie brzuch boli

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Monia T a jakie masz duże dziewczynki?
Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
No i zostań z nami i zarażaj!
Mojej laseczki mają 15,5 i 3,5 i jestem dumną mamą jak idę z nimi i moim brzuszkiem
inessa, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak właśnie ale nie dał się podejrzeć na ostatniej wizycie lekarka chyba z 10 minut próbowała go zobaczyć ale pokazywał swój bok jak nie jeden to drugi ale dupci nie chciał pokazać wszystkie obiawy mam zupełnie inne niż przy dziewczynach także mam wielnadzieję
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymOnia wiem o Nospie ale nic innego nie ma polecanego przez lekarzy a nie chce "straszyć" dziewczyn różnymi opiniami.
Monia to nieźle maluszek sie kreci i uparciuszek,ze nie che sie przyznać
A jak córki cieszą sie ???
MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, to był dość ostry ból, ale trochę zelżał. Wiem, że może boleć jak na @, ale mnie na @ brzuch nie boli

Mały mi pomaga sprzątać, także nic nie dźwigam, skończę to się położę.
Mnie każde ubranie ściska, tzn. nawet ten pasek wykańczający rajstopy. Poprzednio też tak miałam. Nie wiem w czym ja będę chodziła.
MoniaT, inessa, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
jednej wszystko jedno powiedziała że i tak za 4 lata idzie na studia a drugą jak ktoś pyta czy wie że będzie mniała braciszka albo siostrzyczkę to mówi że już ma Agatę i Piotra męża siostry syna, który mieszka przez płot także z ciąży cieszę się ja i mąż pod warunkiem że będzie chłopak
inessa, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
w luźnych stringach masz już wprawę
caffe wrote:Dziewczyny, to był dość ostry ból, ale trochę zelżał. Wiem, że może boleć jak na @, ale mnie na @ brzuch nie boli
Mały mi pomaga sprzątać, także nic nie dźwigam, skończę to się położę.
Mnie każde ubranie ściska, tzn. nawet ten pasek wykańczający rajstopy. Poprzednio też tak miałam. Nie wiem w czym ja będę chodziła.
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli wszystko będzi dobrze, to będę gruba jak bomba. W poprzedniej ciąży, mimo, ze to były pierwsze tygodnie, to już brzuch było widać, a w pierwszej ciąży w 5 miesiącu jeszcze znać nie byłoinessa wrote:Caffe ale wiesz przecież podczas ciąży wszystko sie rozciąga dlatego może boleć. Dbaj mocno o siebie

Monia jak sie urodzi dzieciatko wszyscy bedą zachwyceni
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Zdrowe podejście dziewczyn hahahaMoniaT wrote:jednej wszystko jedno powiedziała że i tak za 4 lata idzie na studia a drugą jak ktoś pyta czy wie że będzie mniała braciszka albo siostrzyczkę to mówi że już ma Agatę i Piotra męża siostry syna, który mieszka przez płot także z ciąży cieszę się ja i mąż pod warunkiem że będzie chłopak
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale w samych już się nie da bo po pierwsze chłodno, a po drugie mały w domu