35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffee - gratuluję bardzo , bardzo..... - jak dobrze ,że odczarowałaś forum !
Ja brałam Norprolac ( na prolaktynę) do 21 dpo , później gin kazał odstawić - bardzo się cieszę, że się udało i czekam na szczęśliwy cd.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego weekenduAndzia33, inessa, pepapig, caffe, Mango, szczęśliwa 2, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki
Caffe i co robisz z tym bromkiem?
Zacznij rozsyłac wiruski!Andzia33, inessa, Mango, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A jak zrobic ,żeby miniatura była widoczna w podpisie?
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Odstawiłam, tak jak mi gin kazał. Za to zwiększyłam luteinę. Mam nadzieję, ze będzie ok.
inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyJA właśnie skończyłam sprzątać i troszke poprasowałam ale musze odpocząć bo coś mi sie w głowie kreci i spać mi sie chce
za wcześnie na spanie
Aga jaka TY posłuszna jesteśAndzia33, pepapig, caffe, Mango, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no Ineska masz wszystkie możliwe objawy,to kto wie ,może tez nas miło zaskoczysz?
Caffe dzięki,pobawię sie w pon ,bo zaraz zmykam do domku,a dzisiaj czeka mnie dzień biegacza,bo moja mała ma nowa hulajnogę ,ciekawe,czy nadażę.inessa, pepapig, caffe, Mango, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyja jeszcze w pracy do 15 ale w sumie nudzi mi sie dzisiaj
czekam na powrót do domku tylko ja zawsze drineczka w sobote a tu może nie będę ryzykować
na wszelki wypadek lepiej se lampeczke czerwonego winka ,,czasne,, przed spankiem ,,, to miłego weekendu kochane zycze każdej
Andzia33, inessa, caffe, Mango, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia wiesz ja sie boje,że te objawy to po tym Clexane bo coś mi po nim ciśnienie skacze!!!
Ale chciałabym prezent taki bo za równy tydzień mam urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:35
caffe, Mango, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Ufaj lekarzowi,ja nie wiem co bym zrobiła,bo w ciąży z córka jeszcze go nie brałam.Wypoczywaj i mysl pozytywnie.A jakieś konkretne zamówienie składałas u bociana,czy bierzesz co da?
Ja nie zdążyłam złożyć zamówienia, bo miał być cykl bezowulacyjny i pewnie będę brała co bocian podrzuciłale mam nadzieję, że podrzucił dziewczynkę, bo jakoś dziewczynka za mną "chodziła"
inessa, Mango, MoniaT, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:no Ineska masz wszystkie możliwe objawy,to kto wie ,może tez nas miło zaskoczysz?
Caffe dzięki,pobawię sie w pon ,bo zaraz zmykam do domku,a dzisiaj czeka mnie dzień biegacza,bo moja mała ma nowa hulajnogę ,ciekawe,czy nadażę.inessa, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Andzia wiesz ja sie boje,że te objawy to po tym Clexane bo coś mi po nim ciśnienie skacze!!!
Ale chciałabym prezent taki bo za równy tydzień mam urodzinyinessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe dzieki za te słowa ale martwie sie,ze nie bede mogła brać tego clexane, zwłąszcza jak zajde wciaze bo ja nie dam wtedy rady bez tabletek przeciwbólowych bo mnie aż na wymioty bierze po tym zastrzyku, bez niego też ale po nim wiecej hihiihhi
Odezwe sie później bo teraz obiadek mniamniamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:43
caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie rozmawiałam z moją ginekolog kazała mi narazie odstawić CLexane a jak kiedyś sie uda to sie zobaczy czy wrócimy do niego czy coś innego bede brać.
ALe na ciaze nie mam szans niestety za wolno przyrasta ten głupi progesteronszczęśliwa 2, caffe, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No wsparcie jest ważne. Chociaż mój M bardzo mnie wspiera to po ostatniej porażce jemu się oberwało
Powiedziałam mu, że dostałam @ i może się cieszyć, bo nie jestem w ciąży
Wiem - to było wredne i sama nie wiem czemu to powiedziałam
Dlatego cieszę się, że mam jeszcze Was, bo mój biedak mógłby nie wytrzymać wszystkich marudzeńinessa, gosia7122, caffe, MoniaT, Iwone, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Inessko nie martw się na zapas - popatrz na wykres bezowulacyjny
Caffe i pomyśl, że wszystko jest możliwe
inessa wrote:Właśnie rozmawiałam z moją ginekolog kazała mi narazie odstawić CLexane a jak kiedyś sie uda to sie zobaczy czy wrócimy do niego czy coś innego bede brać.
ALe na ciaze nie mam szans niestety za wolno przyrasta ten głupi progesteroninessa, caffe, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie