X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia T a jakie masz duże dziewczynki?
    Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
    No i zostań z nami i zarażaj!

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffee - gratuluję bardzo , bardzo..... - jak dobrze ,że odczarowałaś forum !
    Ja brałam Norprolac ( na prolaktynę) do 21 dpo , później gin kazał odstawić - bardzo się cieszę, że się udało i czekam na szczęśliwy cd.
    Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego weekendu

Andzia33, inessa, pepapig, caffe, Mango, szczęśliwa 2, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witajcie kobietki
    Caffe i co robisz z tym bromkiem?
    Zacznij rozsyłac wiruski!
    Odstawiłam, tak jak mi gin kazał. Za to zwiększyłam luteinę. Mam nadzieję, ze będzie ok.

Andzia33, inessa, Mango, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela,ale to przeleciało.Już za moment przytulisz swoje malenstwo.Zarażaj kochana i życze łatwego porodu!

inessa, pepapig, caffe, Mango, szczęśliwa 2, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    A jak zrobic ,żeby miniatura była widoczna w podpisie?
    Jak naciśniesz: udostępnij wykres to masz do wyboru czy tylko link, czy miniaturę. Naciskasz miniaturę i kopiujesz link, potem ten link wklejasz w ustawieniach w swoim profilu

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Odstawiłam, tak jak mi gin kazał. Za to zwiększyłam luteinę. Mam nadzieję, ze będzie ok.
    Ufaj lekarzowi,ja nie wiem co bym zrobiła,bo w ciąży z córka jeszcze go nie brałam.Wypoczywaj i mysl pozytywnie.A jakieś konkretne zamówienie składałas u bociana,czy bierzesz co da?

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA właśnie skończyłam sprzątać i troszke poprasowałam ale musze odpocząć bo coś mi sie w głowie kreci i spać mi sie chce :P za wcześnie na spanie :P

Aga jaka TY posłuszna jesteś :P

Andzia33, pepapig, caffe, Mango, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Ineska masz wszystkie możliwe objawy,to kto wie ,może tez nas miło zaskoczysz?

Caffe dzięki,pobawię sie w pon ,bo zaraz zmykam do domku,a dzisiaj czeka mnie dzień biegacza,bo moja mała ma nowa hulajnogę ,ciekawe,czy nadażę.

inessa, pepapig, caffe, Mango, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze w pracy do 15 ale w sumie nudzi mi sie dzisiaj ;) czekam na powrót do domku tylko ja zawsze drineczka w sobote a tu może nie będę ryzykować :) na wszelki wypadek lepiej se lampeczke czerwonego winka ,,czasne,, przed spankiem ,,, to miłego weekendu kochane zycze każdej :)

Andzia33, inessa, caffe, Mango, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pon i może znów zobaczymy jakieś zielone kropy!!!!!!!!!!!!

inessa, pepapig, caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia wiesz ja sie boje,że te objawy to po tym Clexane bo coś mi po nim ciśnienie skacze!!!
    Ale chciałabym prezent taki bo za równy tydzień mam urodziny :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:35

caffe, Mango, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Ufaj lekarzowi,ja nie wiem co bym zrobiła,bo w ciąży z córka jeszcze go nie brałam.Wypoczywaj i mysl pozytywnie.A jakieś konkretne zamówienie składałas u bociana,czy bierzesz co da?
    Wiesz, tyle jest opinii, że można zwariować co jak brak, a czego nie :)

Ja nie zdążyłam złożyć zamówienia, bo miał być cykl bezowulacyjny i pewnie będę brała co bocian podrzucił ;) ale mam nadzieję, że podrzucił dziewczynkę, bo jakoś dziewczynka za mną "chodziła" :)

inessa, Mango, MoniaT, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    no Ineska masz wszystkie możliwe objawy,to kto wie ,może tez nas miło zaskoczysz?

Caffe dzięki,pobawię sie w pon ,bo zaraz zmykam do domku,a dzisiaj czeka mnie dzień biegacza,bo moja mała ma nowa hulajnogę ,ciekawe,czy nadażę.
    To niezły trening Cię czeka ;)

inessa, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Andzia wiesz ja sie boje,że te objawy to po tym Clexane bo coś mi po nim ciśnienie skacze!!!
    Ale chciałabym prezent taki bo za równy tydzień mam urodziny :P
    Ty wiesz najlepiej, ale pamiętaj, że ja też miałam cykl bezowulacyjny :)

inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dzieki za te słowa ale martwie sie,ze nie bede mogła brać tego clexane, zwłąszcza jak zajde wciaze bo ja nie dam wtedy rady bez tabletek przeciwbólowych bo mnie aż na wymioty bierze po tym zastrzyku, bez niego też ale po nim wiecej hihiihhi

Odezwe sie później bo teraz obiadek mniamniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 14:43

caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe na USG zorientujesz się z jakiego jajnika była owulka - bo zostanie przecież ciałko żółte - może rzeczywiście nie było widać z prawego Twojego brzdąca...

inessa, szczęśliwa 2, caffe, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję tu też wszystkim dziewczynom za wsparcie - działacie lepiej niż luteina i dupek razem wzięte...;)

gosia7122, inessa, Mango, szczęśliwa 2, caffe, grosza, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozmawiałam z moją ginekolog kazała mi narazie odstawić CLexane a jak kiedyś sie uda to sie zobaczy czy wrócimy do niego czy coś innego bede brać.
    ALe na ciaze nie mam szans niestety za wolno przyrasta ten głupi progesteron :( placz1.gif

szczęśliwa 2, caffe, MoniaT, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wsparcie jest ważne. Chociaż mój M bardzo mnie wspiera to po ostatniej porażce jemu się oberwało :( Powiedziałam mu, że dostałam @ i może się cieszyć, bo nie jestem w ciąży :( Wiem - to było wredne i sama nie wiem czemu to powiedziałam :(
    Dlatego cieszę się, że mam jeszcze Was, bo mój biedak mógłby nie wytrzymać wszystkich marudzeń ;)

inessa, gosia7122, caffe, MoniaT, Iwone, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko nie martw się na zapas - popatrz na wykres bezowulacyjny ;) Caffe i pomyśl, że wszystko jest możliwe :)
    inessa wrote:
    Właśnie rozmawiałam z moją ginekolog kazała mi narazie odstawić CLexane a jak kiedyś sie uda to sie zobaczy czy wrócimy do niego czy coś innego bede brać.
    ALe na ciaze nie mam szans niestety za wolno przyrasta ten głupi progesteron :( placz1.gif

inessa, caffe, MoniaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 1372 1373 1374 1375 1376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ