35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:cieszę się bardzo caffe - rano dziś od 7.00 już tu kukałam, ze strachem, że Twój wykres się zmieni, na przemian z nadzieją, że jednak nie..
Oby to trwało..
A tak w ogóle to się zastanawiałam nad tym moim "bezowulacyjnym" cyklem. Na pierwszym monitoringu jajko było na lewym jajniku, na prawym podobno nie było dominującego. Ale na drugim monitoringu prawego jajnika nie mógł obejrzeć bo mu mojej jelita zasłaniały (miałam wtedy probemy z nimi)i może to ten nabroił?inessa, MoniaT, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga może jeszcze się nie poddawaj.... Ja w sumie też chyba odpuszczam pomału temat tego cyklu- mam za niską tempkę - chyba powinna być jednak 37 lub wyżej....ale czekajmy spokojnie do @ - co ma być to i tak będzie..
Teraz to ja Wam dziewczyny podwójnie będę kibicowałainessa, Mango, MoniaT, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:No hej kochane u nas zaczyna sie chmurzyć ale sobota pospałam dłużej bo w nocy nonstop latałam do kibelka mam taki czestomocz
Odpocznijcie sobie dzisiaj
Caffe dziewczyny na poczatku mierzą aby zobaczyć czy jest wszystko ok ale ja uważam,zę za długo nie warto bo potem strasznie sie nakrecają każdym skokiem w dłół czy w góre i są załamki. A luteine jeżeli masz niski porgesteron to dobrze,że zwiekszyłaś
Peppa wiesz wydaje mi sie,ze jest to indywidualna sprawa kobiety bo jak obserwuje tu wykresy dziewczyn to jest tak różnie,ze szok niektóre mają ją wysoką zamknietą niektóre niską zamknietą i twarda jedne rozpulchnioną a inne twardą no ale wszystkie z tego co pamietam zamknietą.
Kolejne nerwy, jeśli wcześniej się coś nie wydarzy, będą w niedzielę za tydzieńinessa, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe i dobrze CIe rozumiem
Ja też bym przestała mierzyć a zresztą Ty bierzesz luteine to i tak tempka jest wysokaa za tydzień w niedziele do lekarza no fajnie,ze CIe przyjmie w niedziele ja wierze,zę bedzie dobrze
A teraz przez weekend oszczedzaj sie nie sprzataj w domu nic odrazu sie nie stanie przecieżcaffe, MoniaT, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe i dobrze CIe rozumiem
Ja też bym przestała mierzyć a zresztą Ty bierzesz luteine to i tak tempka jest wysokaa za tydzień w niedziele do lekarza no fajnie,ze CIe przyjmie w niedziele ja wierze,zę bedzie dobrze
A teraz przez weekend oszczedzaj sie nie sprzataj w domu nic odrazu sie nie stanie przecież
Będe uważałainessa, MoniaT, Andzia33, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane
wpadam na chwilę i coooooo?
Cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ty i te Twoje bezowulacyjne cykle!!!
spłakałam się !
już na pewno M mi nie pozwoli siąść do kompa, bo miałam tylko sprawdzić pocztę a tym czasem smarkam w chusteczkę
ale się cieszę!
o rany
no październik musi być nasz, mówiłam Ci!
wierzę i w swoją szansę i Agę i Bozię i Peppę i kto tam jeszcze w kolejce
matko jak mi dobrze, dzisiaj chyba nie zasnę Cafe!!!!!!!
kurcze jak nic prolaktynę sobie załatwiłam na amen
uffff lecimy na spacer, może w przyszłym tyg uda się zaglądnąć, chociaż oboje obiecaliśmy sobie detox komputerowy
Aga i Bozia, spinajcie pośladki
brak przeczuć, niska temp ani nawet BEZOWULACYJNY CYKL nic nie znaczą
ściskam Wszystkie każdą jedną!inessa, Mango, MoniaT, caffe, bliska77, Andzia33, gosia7122, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny dawno się nie odzywałam i nawet nie zaglądałam do Was ale coś mnie dziś na forum pchnęło i już wiem dlaczego CAFFE GRATULACJĘ czekam na Ciebie na I trymestrze co prawda już powinnam trafić na II trymestr ale jakoś siedzę w pierwszym no nie mogę przeczytałam kilka stron i już mnie rozpiera radocha widzę jeszcze kilka obiecujących wykresów więc jak Caffe otworzyła te wszystkie otwory to dziewczyny hurtem nie czekać w kolejce jedna oknem druga drzwiami i na raz kilka przejdzie za Was wszystkie trzymam kciuki. No nie mogę gęba mi się śmieje sama do siebie a ten kociak z kurą zajefajny.
inessa, caffe, bliska77, Andzia33, pepapig, szczęśliwa 2, Olena, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga może jeszcze się nie poddawaj.... Ja w sumie też chyba odpuszczam pomału temat tego cyklu- mam za niską tempkę - chyba powinna być jednak 37 lub wyżej....ale czekajmy spokojnie do @ - co ma być to i tak będzie..
inessa, MoniaT, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz już oki mdłości minęły już jestem po badaniach prenatalnych i już teraz to czekam na ruchy maluszek niestety nie chce pokazać co ma między nogami a szkoda cały czas mam nadzieję na siusiaka bo dziurki mam już dwie
inessa, Mango, caffe, bliska77, Andzia33, pepapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga ja też tak miałam ból owulacyjny miała jeszcze przez perwszy miesiąc a cycki to do dziś mnie bolą właśnie tak jak na okres głowa do góry i bądź dobrej myśli trzymam kciuki za Ciebie i za całą resztę
agafbh wrote:Bozia dzięki, to nie jest kwestia poddania się tylko typowych dla mnie objawów przed @, czyli charakterystyczny ból piersi i brzucha oraz ułożenie szyjki jak zawsze na 3,4 dni przed @caffe, bliska77, Andzia33, inessa, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witajcie kochane
wpadam na chwilę i coooooo?
Cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ty i te Twoje bezowulacyjne cykle!!!
spłakałam się !
już na pewno M mi nie pozwoli siąść do kompa, bo miałam tylko sprawdzić pocztę a tym czasem smarkam w chusteczkę
ale się cieszę!
o rany
no październik musi być nasz, mówiłam Ci!
wierzę i w swoją szansę i Agę i Bozię i Peppę i kto tam jeszcze w kolejce
matko jak mi dobrze, dzisiaj chyba nie zasnę Cafe!!!!!!!
kurcze jak nic prolaktynę sobie załatwiłam na amen
uffff lecimy na spacer, może w przyszłym tyg uda się zaglądnąć, chociaż oboje obiecaliśmy sobie detox komputerowy
Aga i Bozia, spinajcie pośladki
brak przeczuć, niska temp ani nawet BEZOWULACYJNY CYKL nic nie znaczą
ściskam Wszystkie każdą jedną!
Ja od teraz odkładam rozmyślania o ciąży. Nic nie czytam, nigdzie nie grzebię, żyję chwilą. Czekam na wizytę i jej efekty.
Też ściskam mocnobliska77, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Witajcie Dziewczyny dawno się nie odzywałam i nawet nie zaglądałam do Was ale coś mnie dziś na forum pchnęło i już wiem dlaczego CAFFE GRATULACJĘ czekam na Ciebie na I trymestrze co prawda już powinnam trafić na II trymestr ale jakoś siedzę w pierwszym no nie mogę przeczytałam kilka stron i już mnie rozpiera radocha widzę jeszcze kilka obiecujących wykresów więc jak Caffe otworzyła te wszystkie otwory to dziewczyny hurtem nie czekać w kolejce jedna oknem druga drzwiami i na raz kilka przejdzie za Was wszystkie trzymam kciuki. No nie mogę gęba mi się śmieje sama do siebie a ten kociak z kurą zajefajny.
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Aga ja też tak miałam ból owulacyjny miała jeszcze przez perwszy miesiąc a cycki to do dziś mnie bolą właśnie tak jak na okres głowa do góry i bądź dobrej myśli trzymam kciuki za Ciebie i za całą resztę
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny